26.5.16

Oriflame "Lip Sensation Matte Mousse" lūpų dažų apžvalga

Ko gero kiekvieno prekinio ženklo naujienomis laikomi matiniai lūpų dažai šį sezoną karaliauja kone kiekvienoje naujoje sezono kolekcijoje. Ne išimtis ir pačių populiariausių tinklinių prekinių ženklų kolekcijos, kuriose galima rasti platų matinių lūpų dažų pasirinkimą. Šį kartą Oriflame savo ištikimas gerbėjas lepina naujaisiais matiniais putų tekstūros lūpų dažais. 

Pirmas dalykas, krentantis į akis - ypatingai dailus, prabangiai atrodantis dažų dizainas, kažkuria prasme primenantis garsiuosius Urban Decay lūpų blizgius. Tiesa, jokių sąsajų su pastaraisiais nėra - Oriflame prekinis ženklas vis dar išlieka autonomiškas nuo L'Oreal korporacijos, o pati priemonių tekstūra taip pat neturi jokių panašumų.

Lūpų dažai labai pakankamai stipriai parfumuoti, tačiau kvapas užtepus šių ant lūpų ilgainiui išsisklaido. Produktas turi ypatingai keistą tirštų putų konsistenciją. Tepant šiuos ant rankos konsistencija atrodo pakankamai lygi ir lengvai skirstoma, tačiau aplikuojant šiuos ant lūpų yra pora niuansų, apie kuriuos reikėtų pakalbėti atskirai. Aplikatorius sukurtas keistokos formos, tačiau šio kraštai puikiai tinka norint sufotmuoti aiškią lūpų kontūro liniją. Tai - ko gero mažiausiai lūpas išsausinę skysti lūpų dažai, tačiau ir tam yra priežastis.

Kadangi produktas visiškai nesausina lūpų, galima daryti prielaidą, kad šis vietoje neišlieka labai ilgai. Dažai labai lengvai "nusivalgo" ir kitaip nusivalo bekalbant ar geriant. Taip pat patys dažai nėra linkę išlikti vienoje vietoje, tad nenustebkite šių atradusios ne tik ant lūpų, bet ir po jomis. Norint išlaikyti spalvą sodrią dažus aplikuoti teks kas porą valandų. Taip pat su kai kuriomis spalvomis buvo matoma, jog produktas subėga į lūpų odos raukšles, palikdamas nelabai patrauklų efektą.

Naujoji lūpų dažų kolekcija sukėlė nemažai diskusijų tinklaraštininkių tarpe ir aš likau ko gero vienintelė nuoširdžiai girianti produktus. Kodėl? Nes visiems išvardintiems minusams ištaisyti yra labai paprasta išeitis - lūpų kontūro pieštukai, kuriais prieš lūpų dažus padengus lūpas dažai vietoje išlieka ilgiau, spalva atrodo sodresnė, ryškesnė ir lygesnė.

Rekomenduoti galiu tik toms, kurios suvokia, jog norint išgauti gerą efektą nepakanka vienos priemonės - šį kartą į pagalbą teks pasikviesti ir lūpų pieštuką.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite