25.5.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Nors savaitė dar nesibaigė, skubu pranešti paskutinės darbo savaitės naujienas iš grožio industrijos. Ir nors savaitė nežibėjo renginių gausa, visgi visi susitikimai buvo ypatingai informatyvūs ir malonūs.

Praėjusią savaitę pavyko pabaigti kartu su Mary Kay atstovais ir dekoratyvinės kosmetikos naujienomis, pristatytos vasaros sezonui. Vienas didžiausių Mary Kay naujienų - matiniai lūpų dažai, puikiai tinkantys net ir į sausėjimą linkusioms lūpoms.

Savaitė prasidėjo spontanišku apsilankymu KristiAna parduotuvėje, kurioje tuo metu vyko inndividualios konsultacijos su Skincode prekinio ženklo atstove. Su šios srities profesionale buvo galima aptarti asmeniškai mano odos tipui ir amžiui tinkančias priemones, bei išgirsti jos rekomendacijas, kokias priemones reikėtų naudoti būtent man šiuo metų laiku. Puiku tai, jog po konsultacijos turėjau galimybę išmėginti nedidelį kiekį priemonių ir patirkrinti, ar pastarosios teigiamai reaguos su mano oda. Turiu pripažinti, jog Skincode prekinį ženklą pavyko atrasti  tinklaraščio vystymo dėka, o priemones vienareikšmiškai vertinčiau pačiomis profesionaliausiomis ir efektyviausiomis. Būtent šias be jokių abejonių rinkčiausi naudoti kasdien jei nereikėtų išmėginti kitų prekinių ženklų produkcijos. 

Taip pat dar kartą teko apsilankyti Vilniaus širdyje įsikūrusioje Kitchen maisto įstaigoje. Net nebūnat ypatingai didele maisto fanatike į šią vietą verta nueiti dėl atsiveriančio vaizdo į miesto rotušę. Būtent tokios saulėtos dienos ir nuostabūs senamiesčio vaizdai verčia prisiminti, jog turėtume labiau mylėti savo šalį. 

Šį trečiadienį pradėti teko Strange Love kavinėje, įsikūrusioje nepaprastai romantiškoje vietoje, prie pat Bernardinų sodo. Sąlyginai mažose patalpose šią dieną vyko nepaprastas susitikimas su garsiu Guerlain vizažistu iš Paryžiaus Jose Luis Yuve. Meistras papasakojo apie Guerlain prekinio ženklo grožio sampratą, atskyrė produkcijos pozicionavimą ir unikalumą, o tuo pačiu pristatė šio sezono naujienas bei ateinančios vasaros hitą - "Terracota" priemonę, leisiančią atostogomis ant veido džiaugtis  bet kuriuo metų laiku.

Šios savaitės kulminacija neabejotinai tampa Kiehl's prekinio ženklo parduotuvės atidarymas, žadantis daug staigmenų ir malonių akimirkų renkantis mylimiausias veido priežiūros priemones. Oficialus parduotuvės atidarymas jau šį penktadienį!

Bučkiai,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite