24.5.16

Purederm "Exfoliating Foot Mask" kaukės kojoms apžvalga

Ko gero daugeliui pažįstama situacija, kuomet tenka vengti atviresnės avalynės dėl nesutvarkytos kojų būklės. Natūralu, jog neretai būtent šiomis pasirūpinti pamirštame. Ir nors problemai spręsti turime pakankamai gerai paplitusį kojų pedikiūrą, kurio paslaugas teikia kone kiekvienas grožio salonas, kartais tam gali nebūti nei laiko, nei biudžeto.

Šį kartą apžvelgiamas stebuklingas produktas iš tolimųjų rytų - Purederm "Exfoliating Foot Mask" kojų kaukė, turinti pašalinti visas negyvas odos daleles ir leisti džiaugtis atsinaujinusia minkšta kojų oda. Geriausia tai, jog pati procedūra turėtų būti visiškai neskausminga, o jos trukmė - 90min.

Vartotojiška priemonės patirtis turi ir teigiamų ir neigiamų pusių. Pats kaukės naudojimas labai paprastas: pakuotėje yra dvi kaukės kiekvienai kojai, tereikia prakirpti nedidelį tarpą, o plastikiniai maišeliai tampa panašūs į dideles močiutės kojines. Tokiose "kojinėse" kojas rekomenduojama palikti nuo 60 iki 90 minučių, o vėliau lengvai pašalinti priemonės likučius drungnu vandeniu. Praktinis patarimas - ant kaukės apsimauti nereikalingą kojinių porą - tokiu būdu produktas stpriau apglaus visą pėdą, o jūs galėsite nevaržomos visą kaukės veikimo laiką dirbti įprastinius darbus, kitu atveju teks ramiai sėdėti vienoje vietoje - su plastikinius maišelius primenančia kauke ant pėdų vaikščioti pakankmai sudėtinga ir net pavojinga! Produktas neturi jokių eksfolijuojamųjų ar šveičiamųjų dalelių. Kaukė pasižymi labai stipriu alkoholiniu kvapu, tad svarbu, jog produktas negautų sąlyčio su akimis ar kitomis delikačiomis kūno vietomis.

Praėjus reikalingam laiko tarpui panaudotas kojines rekomenduojama išmesti. Nuplovus pėdas bėgančiu vandeniu tereikia pradėti laukti stebuklų. Iš tiesų produktas tikrai labai veiksmingas, tačiau šio rezultatas pasimatys po gerų dviejų savaičių, kurių bėgyje teks kovoti su nelabai estetiškais reiškiniais - dviejų savaičių laikotarpiu pėdų oda pradės šerpetoti ir luptis dideliais plėmeliais, tad svarbu apsišarvuoti kantrybe ir tinkama avalyne. Kad ir kokie nemalonūs pojūčiai gali pasirodyti pirmosios savaitės, visgi galutinis rezultatas tikrai to vertas - visiškai minkštos, švelnios, tarytum iš SPA centro sugrįžusios pėdos. Net turint ypatingai suragėjusią kulno dalį priemonėje esančios rūgštys šią efektyviai pašalina.

Tiesa, reikėtų įspėti, jog priemonės reikėtų vengti ant pėdų esant žaizdelių ar kitų odos pažeidimų atveju. Produktas nėra pagamintas iš natūralių ingredientų, tad turint žaizdelių teks liepsnoti skausmo ugnyje. 

Atsižvelgiant į kitus priemonę išmėginusius asmenis reikėtų paminėti, jog ir taip gera būkle besidžiaugiantys žmonės kaukės efekto gali ir nepastebėti, tuo tarpu tie, kurie dienos metu daug vaikšto ir aktyviai sportuoja efektą pamatys ypatingai ryškų. 

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jei turite pakankamai kantrybės ir rytoj jūsų nelaukia svarbus renginys, kurio metu teks demonstruoti pėdų grožį. Kaukė reikalauja laiko, tačiau rezultatai to verti. To verta ir priemonės kaina bei pardavimo vietos, mat šią rasti galima didžiosiose maisto prekių parduotuvėse vos už 3.99 eur.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite