7.5.16

Oriflame "The One" nagų lako apžvalga

Trumpas straipsnis apie tai, kuo rūpintis turėtume ne mažiau nei savo oda - savo nagų ir rankų gerove, kurią neretai nurašome į sąrašo galą. Neretai būtent dailiai atrodantys nagai, prižiūrėta ir išpuoselėta rankų oda apie moterį pasako daugiau nei galėtų pasakyti firminė rankinė ar jos vairuojamas automobilis.

Oriflame savo nagų lakų atspalvių paletėje šį pavasarį pristatė dar porą naujų spalvų, kurių asmeniniu favoritu neabejotinai tapo juodos spalvos nagų lakas. Produktas iš tiesų puikiai padengia nago plokštelę, o norint intensyvios juodos spalvos palanka dviejų sluoksnių. Itin patogus šepetėlis leidžia tai padaryti labai lengvai ir greitai.

Geriausia priemonę naudoti su nagų lako baze ir viršutiniu sluoksniu, leidžiančiu lakui ant plokštelės išbūti ilgesnį laiką. Ir visgi, stebuklų iš priemonės tikėtis nereikėtų - lakas patraukliai ant nagų atrodo iki poros dienų, vėliau pradeda trupėti.

Kad ir kaip bebūtų, šio prekinio ženklo nagų lakai išlaiko nebloga kainos ir kokybės santykį, o nenorint investuoti didelės sumos į nagų dailę priemonės gali būti būten tai, ko ieškote.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite