9.5.16

Pirmadienio pasirinkimas: neskubėk gyventi

Šį kartą įrašas ne apie Lancome naujienas, kurias matote nuotraukoje, o apie tai, ką teko išgirsti pristatymo metu ir su kuo dėl tam tikrų priežasčių sutikti nenorėčiau. Tačiau pradėkime nuo pradžių ir priežasties, kaip naujoji Lancome Energie De Vie linija susijusi su tuo, apie ką kalbėsime šį kartą.

Sąsajos iš tiesų labai paprastos - naujoji kosmetikos linija dedikuota aktyviai, intensyvų gyvenimo ritmą gyvenančiai moteriai, kuri savo odos būklei gerinti neturinti pakankamai laiko. Dinamika, intensyvus gyvenimo ritmas, nuolatinis bėgimas, šurmulys - tai, kuo gyvename šiomis dienomis. Būtent dėl šios priežasties kosmetika stengiasi patenkinti aktyvaus žmogaus poreikius turėti viską viename.

Pristatymo metu giliai širdyje labai nuliūdau - nejau iš tiesų dienos metu negalime rasti pakankamai laiko sau, savo odos ir vidinės ramybės puoselėjimui? Galbūt daugelį dalykų gyvenime perenelyg sureikšminame, padarydamos didelį dramblį iš mažiausios muselės, o to pasekoje atsiranda nuolatinis bėgimas, stresas, bemiegės naktys ir laiko trūkumas patiems svarbiausiems dalykams gyvenime.

Nuotraukoje matyti užrašų knygelė, kurios viršelį puošia garsaus prekinio ženklo reklaminis šūkis, puikiai tinkantis kiekvienos merginos ir moters gyvenimui. Ir taip, kiekviena mūsų galime skirti papildomą pusvalandį sau, savo asmenybės tobulinimui ir odos priežiūrai, net jei ši reikalautų dešimties žingsnių programos kiekvieną mielą vakarą.

Esame vertos visko - meilės ir pagarbos sau, rūpinimosi savimi ir artimaisiais, išklausymo ir meilės. Lygiai taip pat turime ir pačios žvelgti į save - su pagarba ir dideliu rūpesčiu. Nes niekas, nė vienas kremas pasaulyje neišgydys sugedusios sielos.

Po galybės metų, besisūpudamos bobutės krėsle tikrai su nostalgija neprisiminsime "bėgimo" laikų, tokie intensyvūs gyvenimo periodai dėl pernelyg didelio streso ir nesugebėjimo koncentruotis vienoje vietoje tiesiog išnyksta iš atminties.

Užuot bėgusios verčiau oriai vaikščiokime, užuot pergyvenusios verčiau susimąstykime kiek iš tiesų minėtasis reiškinys turi įtakos jūsų gyvenimo gerovei, užuot paskubom palaikiusios pavienius ir nereikšmingus pokalbius verčiau pabūkime su savimi, įsiklausykime į tai, ko iš tiesų nori mūsų vidus.

Gerbkime save taip, kad daugiau nė vienam prekiniam ženklui nereikėtų kurti priemonių tam, kad dar labiau skatintų mus gyventi tą beprotišką gyvenimo ritmą, kuris dienos pabaigoje neatneša nė menkiausio džiaugsmo. Lai energija trykšta iš mūsų pačių, o ne n-tojo kremo buteliuko ir eilinio kavos puodelio.

Bučkiai,
Uogintaitė

2 comments:

© 2016 Kotryna Uogintaite