2.5.16

Pirmadienio pasirinkimas: Kristinos istorija ir Uoga Uoga

Šiandienos įkvėpimuose ir kosmetiniuose pasirinkimuose neįprastas pasakojimas apie Uoga Uoga. Ir nė nežinia, ar straipsnis turi tiesioginį fokusą apžvelgti Uoga Uoga kosmetines naujienas. Šį kartą norėjosi papasakoti apie gyvenimą. O tiksliau - papasakoti istoriją iš mano asmeninio gyvenimo.

Prieš daugiau nei penketą metų, viename nevyriausybinės organizacijos socialiniame projekte apie toleranciją susipažinau su Kristina. Tuo metu abi buvome vienuoliktoje klasėje, kartu mokymuose praleidome savaitę, dalinomės savo lūkesčiais, mintimis apie universitetą ir specialybę, kurią norėtume studijuoti, svajonėmis, apie norimą darbo sritį ir profesiją, galiausiai - karjerą. Kristina tuo metu planavo būti žurnalistė, o aš - mitybos ir sveikatos specialistė. Projektas baigėsi, kadangi gyvenome skirtinguose miestuose, kaip dažnai nutinka, bendravimas pamažu nutrūko.

Kartais susirašydavome, dažniausiai bendraudavome kosmetinėmis temomis, o Kristinai pasidomėjus, kokio prekinio ženklo kremą rekomenduočiau rinktis - nė nedvejodama parekomendavau Uoga Uoga produkciją. Tais laikais Uoga Uoga buvo vienintelė lietuviška, alternatyvų neturinti natūrali kosmetika, o šio prekinio ženklo atsiradimo istorija bei tiesioginis sąryšis su gamintojomis tiesiog vertė apie prekes kalbėti garsiai ir prisidėti prie lietuviškų gaminių sklaidos.

Panašu, jog Kristinai Uoga Uoga priemonės iš tiesų stipriai prilipo - po penkių metų susitikome Pelenės grožio parodoje. Tiesa, labai netikėtu būdu - Kristina dabar priklauso nuostabiai Uoga Uoga komandai. Mergina dabar atrodo tiesiog nepakartojamai puikiai! O svarbiausia - be galo džiaugiasi ir vertina nuostabią darbo komandą (patikėkite, Uoga Uoga personalas tiesiog nuostabus! Tuo ne kartą įsitikinti teko ir pačiai, užsukus į kosmetikos salelę porai minučių ir grįžus po gero pusvalandžio). 

Produktus, kuriuos matote nuotraukoje, gavau dovanų. Bet ne nuo Uoga Uoga, o nuo Kristinos. Ir ne dėl to, kad parašyčiau straipsnį ar apžvalgą, o dėl to, kad viskas šiame gyvenime turi priežastį. Taip jau susiklostė, kad tam tikra prasme viena nedidelė rekomendacija vieną žmogų padarė nuoširdžiu prekinio ženklo gerbėju, o vėliau - to paties prekinio ženklo dalimi. Būtent tokių žmonių darbas pats nuoširdžiausias ir tikriausias.

Įrašo moralas - neskubėkime gyventi. Daugelis dalykų gyvenime įvyksta savaime, o didžiausi gyvenimo lūžiai ir pokyčiai ateina dėl pačių menkiausių detalių, kurių kartais neįvertiname. Būkime atviri ir nuoširdūs vienas kitam, mylėkime save ir mylėkime kitus. Skirkime dėmesio sau, savo artimiesiems ir visiems, pašnekovams. Stenkimės ne tik kalbėti, bet ir klausyti. Ir ne tik klausyti, bet ir suprasti.

Gražios ir darbingos savaitės,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite