18.5.16

Purederm "Intensive Healing Foot Mask" kojų kaukės apžvalga

Korėjietiškas Purederm prekinis ženklas stebina savo išmaniais būdais pritraukti vartotoją skatindamas įvairiausią pirkimo smalsumą. Po malonios pažinties su šio prekinio ženklo kojų kauke, prilygstančia fiziniam pedikiūrui smalsumas nugalėjo ir buvo ypatingai įdomu išmėginti kitą kojų priemonę. Šį kartą - kojų kaukę "Intensive Healing Foot Mask".

Kaukė turi labai savotišką kvapą, pastarasis primena ypatingai intensyvų alkoholio ir chemikalų junginį, tad natūralių komponentų tikėtis nereikėtų. Kaukę naudoti itin paprasta, pakuotėje galima rasti dvi kojines, šias tereikia prakirpti padarant plyšį pėdoms ir palikti šias ant pėdų geram pusvalandžiui. Patogumo sumetimais ant kauke apvilktų plastikinių maišelių galima apsimauti didesnes namines kojines - tokiu būdu priemonėje esančios veikliosios medžiagos intensyviau įsiskverbs į odą ir suteiks geresnį efektą.

Po kaukės pėdos iš tiesų tampa atsigavusios, minkštesnės, švelnesnės ir labiau išpuoselėtos. Efektas jaučiamas iki savaitės priklausomai nuo kasdienio gyvenimo tempo ir to, kokiu būdu pėdos gauna sąlytį su žeme.

Tokio pobūdžio priemonės - puikus išsigelbėjimas toms, kurios neturi laiko lankytis SPA centruose ar lepinti savęs kitokiomis procedūromis. Kaukės sąlyginai įkandamos finansiškai, šias naudoti ypatingai lengva, o efektas matomas iš karto.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Vieninteliu trūkumu reikėtų išskirti ne itin malonų kaukės kvapą, tačiau šis galutiniam rezultatui įtakos neturi.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite