12.6.16

Artdeco "Hello Sunshine" vasaros kolekcijos apžvalga

Artdeco prekinis ženklas, kaip visuomet, naują sezoną pasitinka su nemažai dekoratyvinės kosmetikos naujienų. Šios vasaros naujienos pasivadinusios saulėtu "Hello Sunshine" šūkiu leidžia kelti aukštus reikalavimus ir viltis bronzinėms ir įdegį pabrėžiančioms priemonėms, mat būtent dailiai įrudusi oda yra pagrindinis šios vasaros akcentas. 

Artdeco skaistalai "Blush Couture" jau atsidūrė mylimiausių ir vienų labiausiai rekomenduojamų produktų sąrašuose, tad smalsu apžvelgti analogišką skaistalams produktą, kurį paprastai esame linkusios naudoti vasaros metu - bronzinę kompaktinę pudrą "Bronzing Powder Compact" ir "Artedco" naujieną "Golden Bronze Oil Drops" blizgesį suteikiantį kūno ir veido aliejų. 

Bronzing Powder Compact bronzuojanti kompaktinė pudra parduodama dvejais būdais - kartu su plastmasiniu pudros dėklu ir papildymo formoje. Akivaizdu, jog pastaroji kur kas pigesnė ir ekonomiškesnė norint pakartotinai pirkti produktą antrą kartą. Taip pat "refill" tipo priemonė kur kas patogesnė norint sutaupyti vietos rankinėje, kosmetinėje ar gabenant produktą lėktuvu. Ši kompaktinė bronzinė pudra galima iš trijų atspalvių - 30, 50 ir 80, vienoje paletėje galima rasti dvi tarpusavyje derančias rudos kombinacijas, viena tinkama ir švelniam kontūravimui (tiesa, kontūravimui rekomenduoju naudoti kontūravimo, o ne bronzines priemones, mat šiose yra šilto atspalvio blizgučių, kurie kontūruojant veidą gali atrodyti neskoningai). Turima 50 numerio bronzuojanti pudra - idealus variantas vidutinio tamsumo merginoms ir toms, kurios dar nespėjo pasipuošti vasariniu įdegiu. Produktas visiškai neturi oranžinio atspalvio, tad puikiai tiks ir šaltesnį veido atspalvį turinčioms merginoms. Dėl savo neutralios paskirties neabejotinai puikiai tarnaus ne tik vasaros sezonu, bet ir bet kuriuo kitu metu, kuomet į savo veidą norisi įnešti daugiau dimensijos ir išraiškingumo.

Tuo tarpu pačia įdomiausia naujiena pasirodė blizgus aliejukas "Golden Bronze Oil Drops", turintis tikti tiek kūno, tiek veido įdegiui pabrėžti. Itin agresyviai buteliuke atrodanti vario ir blizgučių kombinacija žada stiprų pigmentą ir efektyvų blizgėjimą. Ne be reikalo - produktas gerai pigmentuotas (žinoma, svarbu prieš naudojimą nepamiršti suplakti viduje esančių aliejų), lengvai skirstosi, odą palieka dailiai spindinčią. Tuo tarpu intensyvumas yra reguliuojamas sklaidymo procesais, priklausomai nuo to, kiek vienoje vietoje norima palikti priemonės. Aliejus turi labai stiprų ir specifinį  kvapą, kuris gali patikti ne kiekvienai. Kvapas saldokas, šiek tiek primena savaiminiam įdegiui skirtus kremus. Priemonėje yra ir didesnių blizgių dalelių, kurias naudoti šiek tiek sudėtinga - naudojant tokios paskirties produktą iš tiesų tenka vaikščioti smailia briauna ties bulgarumu ir subtilumu. Šis blizgus aliejukas kuo puikiausiai tiks karštiems vasaros vakarams ir nerūpestingoms atostogos svetur, tuo tarpu dienos metu panašių priemonių rekomenduočiau vengti dėl jose esančių blizgių dalelių, kurios dienos metu gali atrodyti ne laiku ir ne vietoje.

Vietoj rekomendacijų ko gero kur kas įdomiau rekomenduoti labiausiai patikurias priemones iš "Hello Sunshine" kolekcijos. Didžiausio dėmesio verta "Bronzing Powder Compact" kompaktinė pudra ir panašaus pobūdžio "Sun Blusher" bronzuojantys skaistalai, taip pat dėmesio verti ir pieštukiniai šešėliai "High Performance Eyeshadow Stylo",  tuo tarpu "Golden Bronze Oil Drops" aliejus puikiai tiks atostogaujančioms tropiniuose kraštuose. Apibendrinant - kolekcija tikrai verta Artdeco kosmetikos stendo lankymo.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite