12.6.16

Skincode "Pore Refining Mask" poras mažinančios kaukės apžvalga

Ko gero kiekviena mūsų turime mėgstamiausią veido kaukę. Pastaruosius porą mėnesių tokia buvo "Pore Refining Mask" priemonė iš Skincode, tinkanti ir subalansuota riebesnę veido odą ir išsiplėtusias ar padidėjusias poras veido srityje turinčioms vartotojoms. 

Skincode - prekinis ženklas, kurio veiksmingumu tikiu ir pasitikiu visais 100% ir būtent šio prekinio ženklo produktus mielai naudočiau kiekvieną dieną savo odos priežiūrai tuo atveju, jei nereikėtų išmėginti naujų priemonių prieš šias aprašant tinklaraštyje. Šveicariška priemonių kokybė, minimalistinis įpakavimas ir profesionalų efektą suteikiančios priemonės - būtent to galima tikėtis iš šio prekinio ženklo.

"Pore Refining Mask" kaukė mažina poras, sugeria riebalų perteklių bei nešvarumus ir švelniai šveičia odą. Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų, dažilkių, konservantų ar gyvulinės kilmės komponentų, dėl to ši kaukė puikiai tinka ir jautriai odai, ji nedirgins odos skatinant didesnį riebalų išsiskyrimą. Oda taps lygi, švelni ir matinė. Geriausia tai, jog žadamas poveikis iš tiesų matosi jau po pirmųjų naudojimų - poros tampa mažesnės (ir kiek šviesesnės), taip pat oda išskiria mažesnį kiekį riebalų, tamoa skaistesnė ir lygesnė.

Kaukė turi odą traukiantį efektą, tad šios neredėtų vartoti toms, kurios turi į sausėjimą linkusią odą. Kaukėje esantis molis puikiai matizuota ir sutraukia ne tik veido odos poras, bet ir visą veido paviršių. Kad ir kaip bebūtų, tempimas nėra skausmingas ar nemalonus, tačiau nereikėtų pamiršti, jog kaukės instrukcijose nurodyta laikymo trukmė 10-15 minučių, tad viršyti šio laiko tikrai nederėtų nepriklausomai nuo odos tipo ar riebalavimosi intensyvumo.

Kaukės efektas jaučiamas iš karto pašalinus šios likučius ir ateinančias porą dienų. Vėliau oda grįžta į savo pradinę būklę, tad tenka kaukę kartoti dar kartą. Priemonę patariama naudoti iki dviejų kartų per savaitę (tačiau asmeninė patirtis rodo, jog esant šiltesniems orams galima naudoti ir tris kartus, svarbiausia užtikrinti, jog odai bus suteiktas pakankamas drėkinimas).

Ar rekomenduoju? Absoliučiai taip! Toms, kurios skundžasi riebesne ir riebalus dienos metu išskiriančia veido oda ši priemonė gali tapti pačia mylimiausia ir nepakeičiama veido kauke. 75ml talpos pakuotės kaina 31,50 €.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite