12.6.16

"Tangle Teezer" plaukų šepečio apžvalga

 Prieš savaitę pirmadienio rekomendacijose atsiradęs "Tangle Teezer" plaukų šepetys reikalauja kiek išsamesnės analizės ir apžvalgos, tad šį kartą tinklaraštyje pateikiamas išsamesnis plaukų šepečio aprašymas.

"Tangle Teezer" plaukų šukavio prietaisai Lietuvoje išgarsėjo dar prieš gerus ketverius metus, o pagrindiniu išskirtiniu šio šepečio bruožu buvo laikoma tai, jog šukuojant plaukus šiuo šepečiu kur kas lengviau iššukuoti besiveliančias garbanas, taip pat žadamas galvos kraujotakos cirkuliacijos skatinimas bei kiti "stebuklai". Vienas įdomesnių - sumažėjęs galvos skausmas, kurį neretai sukelia plaukų svoris, neteisingas plaukų rišimas ir panašūs procesai.

Iš dalies būtų galima teigti, jog plaukų šepetys mūsų rinkoje pritapo taip pat puikiai kaip ir originalusis "Beauty Blender", tačiau "Tangle Teezer" atveju prekinio ženklo konkurentai pasiūlė kur kas pigesnius ir ne prastesnius šepečio variantus. Vienas jų - prieš porą metų aptartas Dessata variantas. Ir visgi "Tangle Teezer" daugeliu atvejų išliko partizanu savo nišoje, tad kiekvieną sezoną savo ištikimiems gerbėjams pasiūlo bent porą naujų limituoto leidimo kolekcijų. Taip pat šepečiai skirstomi į skirtingas kategorijas, priklausomai nuo to, kokiomis plaukų problemomis skundžiatės, šepečiai specializuotai sukategorizuoti garbatoniems, besišiaušiantiems, nepaklusniems plaukams. Kad ir kaip bebūtų liūdna pripažinti, visgi visi kolekcijoje esantys plaukų įrankiai suteikia identišką rezultatą nepaisant patrauklaus šių aprašymo. 

Šviesioji pusė ta, kad kartą išmėginus tokio pobūdžio plaukų šukavimo priemonę prie klasikinių šukavimo aparatų grįžti nė nesinori - malonus galvos odos masažavimas, lengva šepečio priežiūra ir įvairiapusiškas komfortas naudojant.

Įrankis iš tiesų labai patogus ir lengvai prižiūrimas, iš šio nėra sunku ištraukti išslinkusius ir šepečio šeriuose likusius plaukus, jame nesikaupia daug dulkių (mat nėra jokio minkšto pluošto, kuriame dulkėms kauptis būtų itin patogu), šepetį ypač lengva plauti kambario temperatūros vandeniu. Tinkamai prižiūrint vienas šepetys gali tarnauti iki poros metų ar dar ilgiau. Vieninteliu aspektu reikėtų išskirti stebėtinai aukštą prekės kainą - skirtingi distributoriai siūlo skirtingas kainas, tačiau kainos diapazonas nuo 14,90 € iki 19,90 € gali pasirodyti kiek šokiruojantis, turint omenyje, jog tai tėra plastmasinis šepetys, primenantis vaikystės šukas.

Kad ir kaip bebūtų, "Tangle Teezer" šepečius smagu rinktis ir dėl skirtingų siūlomų dizaino variacijų, vieną didžiausių teko rasto topbeauty.lt internetinėje parduotuvėje čia.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite