23.6.16

Pasirinkimas keliaujant: Skincode

Ir nors kiek vėluotai nei įprastai, tačiau šį kartą kosmetiniuose pasirinkimuose norėčiau aptarti tai, ką iš odos priežiūros priemonių reikėtų kartu su savimi turėti keliaujant. Esti begalė skirtingų nuomonių apie tai, ar iš tiesų vieno prekinio ženklo priemones naudoti geriau - vieni teigia, jog tai tėra geras prekybininkų triukas įtikinti pirkėją užuot pirkus vieną priemonę įsigyti jas visas, kiti prieštarauja teigdami, jog priemonės sukurtos tam, kad veiktų visos vienu metu. 

Nors mano pačios nuomonė šiuo klausimu nererai prieštarauja pati sau - šventai tikiu, jog priemonės suteikia geriausia rezultatą tuomet, kuomet yra naudojamos iš to paties gamintojo, visgi, nuolatinis smalsumas ir tinklaraščio rašymas verčia kombinuoti skirtingų prekinių ženklų produktus. Ir nors tai darydama puikiai suvokiu, jog ko gero negaunu maksimalaus efekto, visgi esu pakankamai rami, jog bet kada galiu grįžti prie stabilaus vieno prekinio ženklo produkcijos naudojimo.

Kad ir kaip bebūtų, kelionės - tikrai ne pats tinkamiausias metas odos priemonių paieškoms, testavimui ar kitoms metamorfozėms. Tūkstančius kartų teko pasimokyti savo pačios odos sąskaita, jog oda ir organizmas pasikeitus aplinkai gauna pakankamai streso, tad sąmoningai to paties daryti su odos priežiūrų produktais tikrai nederėtų, o keliauti reikėtų su tomis priemonėmis, kurių veiksmingumu ir efektyvumu bei sąveika su savo pačios oda esate užtikrintos šimtu procentų.

Jau ne kartą teko minėti, jog Skincode prekinio ženklo asortimentas - tai, ką nuoširdžiai naudočiau kiekvieną mielą dieną ir ko niekuomet neišmainyčiau į jokius kitus produktus, jei to nereikalautų tinklaraščio turinys ir asmeninis smalsumas. Kelionės - būnent tas metas, kuomet norisi rūpintis savo oda ir kaip įmanoma labiau minimizuoti stresą.

Skincode prekinio ženklo siūlomi produktai - dažniausiai bekvapiai, labai neutralios klasikinės konsistencijos, tačiau pakankamai koncentruoti ir efektyvūs, kad šių pakaktų net neturint ypatingai daug skirtingų odos priežiūros žingsnių savo rutinoje. Būtent visus ritualus kelionėse norisi kaip įmanoma minimizuoti ir apsistoti ties pačiais pagrindiniais - odos valymu, tonizavimu ir drėkinimu. Ir visgi aš asmeniškai mėgstu naudoti skirtingą dieninį ir naktinį kremus, o taip pat turėti papildomą priemonę odos elastingumui atstatyti bei poroms sutraukti, tad taip pat prie pagrindinės odos priežiūros rutinos neatsisakau poras sutraukiančios kaukės.

Ko gero niekam ne naujiena, jog keliaujant geriausia turėti kelionines priemonių pakuotes arba mylimiausius produktus perkelti į mažesnio tūrio tarą. Būtent mažesnio tūrio pakuotes teko pačiai transportuoti kartu su savimi, o kelionės pabaigoje, ko gero šių parsivežti nė nereikės, mat priemonės bus iki galo išnaudotos. Tokiu atveju galėsiu būti tikra, jog lagamine yra vietos naujiems pirkiniams ir naujiems testuojamiems produktams. 

Pasidalinkite savo patirtimi, ką paprastai naudojate kelionėse tam, kad išlaikytumėte savo veido odą sveiką ir gyvybingą!

Bučkis,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite