30.6.16

"Beauty Blender" makiažo kempinėlės apžvalga

 Prieš gerus pusantrų metų teko apžvelgti pirmąją Beauty Blender makiažo kempinėlę. Ir nors tuo metu tai buvo vienintelis populiarus šio prekinio ženklo produktas, gamintojai nutarė savo gerbėjus pamaloninti skirtingais kempinėlių leidimais, pritaikytais skirtingiems poreikiams. Šiuo metu prekinis ženklas siūlo skirtingas priemones tikslinėms zonoms padengti, taip pat išskiria kempinėles profesionaliam ir kasdieniam naudojimui, pritaikydami skirtingo pluošto ir kempinėlės dengimo variacijas. 

Ir nors per paskutinius metus teko išmėginti porą skitingas funkcijas žadančių Beauty Blender variantų, visgi reikia pripažinti, jog didžiausio dėmesio vertas būtent originalusis Beauty Blender. Galbūt dėl universalios ir visiems įpratos bei prieinamos aplikavimo technikos, o galbūt tiesiog dėl įpročio naudoti tokio minkštumo kempinėlę makiažo aplikacijai.

Šią vasarą klasikinį ryškiai rožinės spalvos Beauty Blender pakeitė baltos spalvos kempinėlė. Pavasarį išleista kreminio atspalvio priemonė daugeliui makiažo gerbėjų sukėlė dvejopus jausmus - viena vertus smagu, jog kempinėlė neatrodo nešvari, kita vertus makiažo likučių maskavimas prisidengiant kempinėlės atspalviu gali tapti puikiu pretekstu kempinėlę plauti rečiau nei įprasta, o tuo pačiu rizikuoti asmenine higiena ir odos būkle.

Kad ir kaip bebūtų, šią vasarą pasirodė priešinga kreminei baltos versija, verčianti į higieną atkreipti ypatingą dėmesį, mat jau po pirmojo panaudojimo kempinėlė tampa rusvos spalvos. Pudros atspalvis iš kempinėlės visiškai nepasinaikina, tad kempinėlės naudojimo laikotarpis sutrumpėja dėl estetinių sumetimų.

Nepaisant šio niuanso baltoji Beauty Blender kempinėlės versija ne mažiau sėkminga, nei originalioji rožinė. Ar kempinėlė verta savo kainos (19,90 eur) spręsti pakankamai sudėtinga, nes rinkoje šiuo metu yra nemažai pigesnių alternatyvų (ypatingai dėmesio verti korėjietiškų makiažo kempinėlių aplikatoriai, kurie paprastai parduodami kartu su makiažo kempinėle) suteikiančių neblogą variantą.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite