6.7.16

Didier Lab "Luxury Hand Cream" rankų kremo apžvalga

 Didier Lab prekinis ženklas savo asortimente siūlo ne tik nagų lakavimo paslaugas ar gelinius nagų lakus, bet ir priemones nagams ir rankų būklei prižiūrėti. Vienas jų - rankų kremas. Nėra jokios abejonės, jog rankų oda - ne mažiau svarbi mūsų kūnos dalis, kuria itin dažnai tenka pamiršti, o jei iš pavyksta prisiminti, šiai skiriama mažiausiai dėmesio, priežiūros ir meilės. 

Prekinis Didier Lab ženklas bei jame dirbantys meistrai puikiai žino sveikų ir gražių nagų bei rankų odos paslaptį, tad šia mielai dalinasi su savo klientais. Ir šį kartą vėl reikėtų paminėti produktų kompleksiškumą ir tai, kodėl visgi vertėtų pasitikėti žinovais daugiau, užuot bumbėjus, jog pastarieji rūpinasi tik vidiniais priemonių pardavimais. Kiekvienas prekinis ženklas sukurtas ir orientuojasi ties tam tikra problema ar fokus grupe. Didier lab orientuoti į gelinį nagų lakavimą. Ir nors nepaisant fakto, jog jų nagų lakuose teigiama naudojant mažiau žalingų ingredientų, vis dėl to gelinis lakavimas nagų būklei kenkia kiek daugiau nei įprastinis. Būtent tokiai žalai atstatyti ir sukurtas rankų kremas. Produktas labai lengvas, primena losjoną. Lengvos tekstūros priemonė į rankas įsigeria itin greitai, tad tinka kasdienei rankų odos priežiūrai. Tuo tarpu turint rimtesnių odos sausėjimo problemų rekomenduočiau rinktis būtent tai problemai sukurtus produktus.

Ar rekomenduoju? Taip, jei savo nagus lakuojate gelinio pagrindo priemonėmis ar tiesiog ieškote lengvo neįpareigojančio rankų kremo. Ir nors kremas jokių stebuklų nepadaro, visgi jokių ir nežada. O tai, ką žada - atlieka puikiai - suminkština rankas ir suteikia joms minkštumo.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite