26.7.16

Urban Decay "Beached Bronzer" ir "Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector" apžvalga

Urban Decay dekoratyvinės kosmetikos prekinio ženklo atėjimas į Lietuvą neabejotinai buvo vienas svarbiausių dekoratyvinės kosmetikos įvykių šiais metais. Ypatingai didelio susidomėjimo susilaukusi kosmetika šio susidomėjimo ir toliau sulaukia ne tik iš viso pasaulio, bet ir Lietuvos kosmetikos gerbėjų - prekinis ženklas ir toliau akimirksiu išpopuliarina vieną ar kitą produktą, puikiai tinkanti ir mūsų rinkai. Ir nors ne visos priemonės lengvai prisitaiko prie įnoringų lietuvaičių, tačiau yra produktų, kurių sąlyginai aukšta kaina netampa pagrindiniu kriterijumi renkantis kokybišką dekoratyvinę kosmetiką.

Ir nors apie šį prekinį ženklą dažnai kalbėti netenka, vis dėl to šį kartą su didžiausiu malonumu tenka apžvelgti dvi šios vasaros naujienas - bronzuojančią pudrą"Beached Bronzer" ir tonalinį kremą "Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector". Abi priemones jau kurį laiką galima įsigyti Vilniaus Akropolyje esančioje Douglas parduotuvėje, kurioje paprastai prie šio stendo klientų laukia nepaprastos Urban Decay atstovės - merginų makiažas tikrai neleidžia abejoti priemonių efektyvumu, kokybe ir pigmentacija, o malonus bendravimas bei visakeriopa pagalba tiesiog žavi! Profesionalus konsultavimas šiuo metu taip pat prideda itin daug pagarbos tiek pačiam prekiniam ženklui, tiek jo reputacijai, mat tai parodo, jog įmonė rūpinasi ir gerbia savo klientą užtikrindama, jog šiam bus suteikta maksimali konsultacija ir visakeriopas dėmesys. 

Vasaros naujienos koncentruotos ties lengvu paplūdimiui ir atostogoms tinkamu makiažu, kuriam sukurti neabejotinai reikalingas kokybiškas broznuojantis produktas. Kaip ir galima tikėtis, kolekcijoje esantys atspalviai kiek tamsesni, nei esame įpratusios matyti kitais metų laikais, tačiau bronzuojanti pudra "Beached Bronzer" grėsmingai atrodo tik pakuotėje - šią padengus veidą ir tikslines zonas šios įgauna daugiau dimensijos, o tuo pačiu ir sušvinta dailiu, tačiau tikrai ne vulgariu įdegiu. Pudra labai lengvai pasiskirsto, šią lengva sluoksniuoti, o egzotika dvelkianti priemonės pakuotė nepaliks abejingų. Produktas tikrai vertas didelio dėmesio.

Tuo tarpu tonalinis kremas itin komplikuotu pavadinimu "Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector" sukelia kiek dvejopus jausmus. Žinoma, vasarą reikėtų rinktis kiek lengvesnes maskuojamasias priemones arba BB, CC kremu, tad tokia prekinio ženklo strategija pasiūlyti vasarinę priemonę vasarotojams iš tiesų sumani. Puiku ir tai, jog gamintojai nepamiršo pasirūpinti apsauginiu filtru SPF20, kurio tikrai nepakanka aktyvioms saulėtoms dienoms, tačiau kuris tikrai gali prisidėti prie senėjimo procesų prevencijos. Produktas aprašomas kaip savo sudėtyje neturintis aliejų, tad turintis tikti ir riebesnę odą turinčioms merginoms. Ir visgi, produktas yra itin tamsaus atspalvio ir tiks tik turint kiek tamsesnę nei įprastinė lietuviška veido oda ir tuomet, kuomet veido odą jau puošia nedidelis kiekis saulės įdegio. nors priemonėje yra tam tikro kiekio SPF apsauga, visgi nereikėtų pamiršti įprastinio apsauginio kremo nuo saulės. Kremas maskuoja labai nestipriai, tačiau dėl tos pačios priežasties kur kas lengviau sukurti nerūpestingą vasarinį makiažą, kuomet nesinori slėpti odos po tūkstančiu pudros sluoksnių.

Vasaros kolekcijoje taip pat galima rasti net porą nepaprastai dailių švytejimo pudrų variacijų, šios - ypatingai vertos dėmesio, mat pasižymi nepaprasta pigmentacija, subtilus švytėjimas taip pat puikiai atsispindi dienos šviesoje, o dar nuostabiau atsiskleidžia prie vakarinio apšvietimo. Dėl savo lengvos tekstūros šis produktas lengvai pritaikomas ir akių dailėje, naudojant kaip pagrindinius šešėlius arba šešėlių pagrindą.

Visa Urban Decay vasaros kolekcija tikrai verta didelio dėmesio, ir nors kai kurie produktai gali pasirodyti tinkami tik vasaros sezonui, visgi yra ir tokių, kuriuos nesunkiai bus galima pritaikyti naudojant ištisus metus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite