14.8.16

Artistry "Pacific Lights" vasaros kolekcijos apžvalga

 Nors vasara jau eina į pabaigą ir galbūt vasaros kolekcijų apžvalgos atsidūrė užmarštyje, o šias išstūmė naujausios rudens kolekcijos ir karščiausios šaltojo sezono naujienos, vis dėlto nereikėtų pamiršti pasidžiaugti paskutiniais vasaros vakarais bei galimybe suspindėti šviežiomis, gaiviomis spalvomis ir lengvabūdišku požiūriu į gyvenimą. Šį kartą apžvelgiama "Pacific Lights" dekoratyvinės kosmetikos kolekcija iš Artistry, kurią sudaro lūpų blizgis su spalva ir įmontuotu apšvietimu, skaistinamoji/šviesinamoji pudra ir akių šešėlių paletė.

Apžvalgą norėtųsi pradėti tinklaraštininkės Alionos straipsnyje apie šią liniją išsakytomis mintimis, jog būtent tinklaraščio dėka netikėtose vietose pavyksta atrasti tikrus lobius - ko gero reta mūsų savo valia nuspręstume klasikinę rusvų atspalvių paletę iškeisti į jūros mėlynumo ir geltoną šešėlį. 

"Sunkissed" švytėjimą suteikianti pudra - tiesiog būtinas produktas, kuris nors ir nepakeis visų mylimo  bronzerio, tačiau atskleis šį gražiausiu ir subtiliausiu spindesiu. Ir visgi, reikėtų prisiminti, kad produktas labai pigmentuotas, tad šio reikėtų nepadauginti ir naudoti su saiku - filmavimui skirti makiažai, ir tie, kuriuos dauguma šiuo metu esame įpratusios matyti socialinių medijų paskyrose yra skirti būtent objektyvams, o ne realiam gyvenimui, kuomet pernelyg ryškus kontūravimas ir šviesinamosios pudros naudojimas atrodo ne tik neskoningai, bet ir labai vulgariai.

Galbūt dėl nepaprastai stipraus konservatyvumo, o galbūt tiesiog dėl lengvesnio šešėlių pritaikymo, dažna mūsų eilinį kartą rinkumėmės neutralaus atspalvio dažus. Tačiau Artistry prekinis ženklas į šią vasarą leidžia pažvelgti kitokiu kampu pristatydami vasaros kolekcijos šešėlių paletę, kurią sudaroketuri ugningi aušros atspalviai. Ir nors iš pirmo žvilgsnio spalvos gali pasirodyti nepanaudojamos, patikėkite, panaudojus šiuos teisingomis proporcijomis žvilgsnis gali sužibti kitomis spalvomis! Ko gero jau nė nereikia minėti itin aukštos šešėlių kokybės ir pigmentacijos, kurios, deja, nuotraukose atsispindi labai neteisingai - pigmentacija kur kas ryškesnė, nei pastarosiose. 

Trečiasis kolekcijos produktas - lūpų blizgis su spalva - stebina savo dizainu: lūpų dažų aplikatoriuja taip pat įmontuota tinkamo atspalvio švieselė, kuria naudojantis kur kas lengviau teisingai paskirstyti dažą ir pigmentą net neturin tinkamo natūralaus apšvietimo. Blizgis pakankamai pigmentuotas, kad būtų galima matyti šio atspalvį ant lūpų, tačiau pakankamai lengvas ir puoselėjantis lūpas, kad šios po ilgos dienos liktų pamaitintos ir išpuoselėtos. Nuotraukoje pavaizduotas "Cherry" atspalvis, tačiau kolekciją sudaro net penki vaivorykštės spalvų atspalviai, kurių vienas - žydras. Turiu pripažinti, jog būtent žydrąjį teko išmėginti svečiuojantis Artistry biure Vilniuje - pastarasis suteikia kur kas mažiau spalvos nei raudonasis, tad melsvo atspalvio lūpos tikrai neįgauna, greičiau įgauna šaltą rožinį efektą.

Artistry vasaros kolekcija iš tiesų verta vadintis vasaros kolekcija, o tai, jog gamintojai nebijo spalvų ir eksperimentų kelia dar didesnę pagarbą. Ko gero iš paskutinių poros mėnesių įrašų tinklaraštyje tenka pastebėti tendenciją, jog apie šį prekinį ženklą atsiliepimai visuomet būna tik teigiami, tačiau su tokiu kiekiu teigiamų atsiliepimų kyla ir lūkesčių kartelė ateinančioms kolekcijoms ir atskiriems gaminiams. Tačiau kol kas tenka sutikti, jog prekinis ženklas tikrai žino, ką daro ir tai daro labai puikiai!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite