15.8.16

Urban Decay "Vice" Lūpų dažų apžvalga

Kai kurie prekiniai ženklai prieš pristatydami naujus produktų leidimus atidžiai apsvarsto jų atsiperkamumą konservatyviose šalyse bei pateikia tik dalį produktų, kurie, atsižvelgiant į vartotojo elgsenos tendencijas, bus populiaresni atitinkamose šalyse. Neretai būna ir taip, jog kai kurios kolekcijos mūsų šalies nė nepasieka dėl tų pačių pardavimo priežasčių. Dėl šios priežasties ypatingai džiugu, kuomet gamintojas vis dėlto nusprendžia ir mūsų kraštui suteikti pilną galimybę mėgautis visais apsipirkinėjimo malonumais.
Pagaliau ir į mūsų rinką įsiveržė ne tik laisve pulsuojantis prekinis ženklas - pastarasis atnešė ne tik įprastinių bestselerių produktų, bet ir nepabijojo į Baltijos šalis pristatyti visos "Vice" lūpų dažų kolekcijos, kurią sudaro net ŠIMTAS skirtingų dažų atspalvių. Ir visi jie lengvai pasiekiami ne tik Vilniaus Akropolio "Douglas" parduotuvėje, bet ir internetu!

"Vice" lūpų dažų atspalviai sužavės visas - nuo neutralių rausvų mėgėjų, iki ekstravagantiškų, į eksperimentus ir avantiūras linkusių klienčių. Vienos įspūdingiausių ir įsimintiniausių atspalvių - tamsiai mėlynas, sodriai rudas ir tikros anglies juodos. Taip pat kolekcijoje galima išvysti ne tik visų pamėgtus matinius, bet ir blizgius bei metalinius finišus, sparčiai žengiančius populiariumo link ir mūsų šalyje. Be abejonės, visoms klasikinių spalvų mėgėjoms pavyks atrasti tą vienintelį raudoną, prie visko tinkantį dažą.

Vertinant lūpų dažų kokybę reikia paminėti, jog pastaroji šiek tiek priklauso nuo jo sudėties - itin matizuojantys lūpų dažai išsilaiko ilgiausiai, tačiau tuo pačiu reikėtų nepamišti šių pamaitinti prieš aplikuojant lūpų dažus. Blizgantys išsilaiko ne taip ilgai, tačiau pojūtis šiuos naudojant šiek tiek malonesnis.

Turiu pripažinti, jog prie šio stendo pačiai teko praleisti nemažai laiko ne tik bandant naujus atspalvius, bet ir bendraujant su Urban Decay merginomis. Prekinis ženklas turi savo kosmetiką atstovaujančias merginas, kurios ne tik padės išsirinkti tinkamiausią atspalvį, bet ir nuoširdžiai patars dėl esminių su kosmetika ir makiažu susijusių klausimų. Bendraujant su merginomis paaiškėjo vienas šiek tiek liūdinantis faktas - pasirodo kai kurie klientai vis dar bijo prieiti prie stendo bei savo lūkesčiais ar norais pasidalinti su darbuotojais. Viena vertus - toks elgesys suprantamas, mat vis dar daugeliui mūsų yra išlikę, jog pardavėjos ar konsultantės yra piktos raganos, prižiūrinčios stendus tam, kad niekas nepavogtų produktų, tačiau tokiu atveju pamirštame tai, ką iš tiesų siūlo parduotuvėje dirbantys konsultantai - savo pagalbą ir žinias. Būtent pastarąsias tikrai nuoširdžiai dalina Urban Decay merginos. Ir esu kone šimtu procentų tikra, jog lygiai taip pat teigčiau neturėdama tinklaraščio ar galimybės išmėginti naujos kosmetikos. Profesionalus ir aukšto lygio aptarnavimas ne mažiau svarbus, nei pati prekė. Būtent jo dėka galime išvengti nevykusių pirkinių ir bendro nusivylimo apsipirkinėjant. Nepamirškite, jog klausti ir domėtis visuomet yra puikus būdas ne tik patobulinti savo žinias, bet ir maloniai praleisti laiką apsipirkinėjant!

"Vice" lūpų dažus jau galima rasti Vilniaus Akropolio "Douglas" parduotuvėje ir internetu, vieno lūpų dažo kaina 19,99 €.

1 comment:

  1. Nerealūs lūpų dažai! Reikės būtinai nusipirkti :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite