19.8.16

Kiehl's "Nightly Refining Micro-Peel Concentrate" priemonės apžvalga

 Panašu, kad dermatologinė industrija į priekį žengia lygiagrečiai internetinėms technologijoms, o mūsų rinkai pastaroji vis dažniau pasiūlo vis inovatyvesnius produktus. Ir nors galbūt prižiūrint veido odą būtų protinga vadovautis paprastumo principu, visgi kartais į įprastinę odos priežiūros rutiną neprošal įmaišyti porą inovatyvių priemonių. Viena tokių - Kiehl's "Nightly Refining Micro-Peel Concentrate" serumas, kuris į Lietuvą atkeliavo keliomis savaitėmis vėliau, nei į kitas Europos šalis, tačiau džiugu, jog skirtumas, tarp naujienų pristatymo sparčiai mažėja.

Jau iš pavadinimo galima nuspėti, jog serumas turėtų veikti kaip pilingas ir padėti odos ląstelėms atsistatyti bei regeneruotis mums miegant. Tačiau priešingai, nei daugelis eksfolijuojančių priemonių, neretai dirginančių ir erzinančių jautresnę odą, pastarasis savyje neturi nieko panašaus, ką būtų galima priskirti pilinguojančių priemonių šeimai. Naujasis koncentratas savo konsistencija niekuo neišsiskiria iš kitų serumo pagrindu pagamintų produktų, tad šį aplikuojant ant veido odos nėra jokio nemalonaus fizinio šveitimo pojūčio. 

Taip pat, remiantis ryškiai žaliu reklaminiu fonu, būtų galima tikėtis unikalios spalvos, tekstūros, ar veikimo, tačiau serumas iš tiesų atitinka visas serumo savybes - yra bespalvis, neutralaus kvapo ir nedirginantis odos. Padengus odą produktu jokio stebuklo nenutinka, o  lūkesčius tenka nustumti kitam rytui - būtent ryte pasimato pirmieji serumo veikimo rezultatai. Remiantis reklamine informacija, jau po pirmosios nakties ryte oda tampa akivaizdžiai minkštesnė ir švelnesnė, po savaitės - galima pastebėti palygėjusią odos tekstūrą ir atspalvį, o po keturių - pagerėja bendra odos būklė bei sumažėja mimikos raukšlės. Ir visgi, turėkite omenyje, jog jokia kosmetinė priemonė nesumažins nei mimikos, nei amžiaus raukšlių, tad aukštų lūkesčių šiam niuansui kelti nereikėtų. Visgi, nepaisant to, serumas iš tiesų vertas dėmesio ir naudingas visoms, turinčioms pavargusią, elastingumą praradusią, papilkėjusią ir odos nelygumų išvargintą veido odą.

Produktas sukurtas veikti naktį, kuomet oda regeneruojasi, serumas puikiai draugauja su kitomis naktinei priežiūrai skirtomis priemonėmis - veido toniku, aliejumi, kremu. Serumą rekomenduojama naudoti prieš naktinį kremą. Kitais žodžiais kalbant - odos priežiūros priemonių eiliškumas turėtų būti grįstas konsistencijos sunkumu, aplikuojant lengviausias ir daugiausia vandens turinčias priemones pirmiausia, paliekant sunkiausias pačiai ritualo pabaigai. 

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, išmokus teisingai kombinuoti kosmetinius produktus pastarasis gali tapti vienu mylimiausių naktinių priemonių.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite