29.9.16

Maybelline "Color sensational Matte" lūpų dažų apžvalga


Matinių lūpų dažų manija niekur nedingo - prekiniai ženklai ir toliau it pašėlę į rinką išleidžia milžinišką kiekį matinių lūpų dažų variacijų: nuo skystų ar nulupamų iki jau klasika tapusių pieštukinių. Šį kartą apžvelgiami nauji matiniai atspalviai iš Maybelline New York "Color Sensational" linijos.

Dažai turi visiems Color Sensational dažams būdingą labai ryškų ir intensyvų pudrinį parfumuotą kvapą, kvapas labai stiprus, tačiau nuolatinių Color Sensational dažų gerbėjų tikrai neišgasdins. Dažų formulę galima pavadinti puikiai atidirbta - priemonė nėra pernelyg kieta, tad padengti lūpas tinkamu sluoksniu tikrai lengva, o dažas nėra pernelyg minkštas, tad išvengiama nusitrynimo rizika. Ir nors priemonė labai puikiai pigmentuota, visgi dienos metu produktas prašosi būti aplikuojamas iš naujo arba sluoksniuojamas (jei tą leidžia atlikti esama situacija). Taip pat būtina paminėti, jog nepaisant intensyvių spalvų ir malonaus pojūčio dėvint matinius dažus visgi reikėtų naudoti lūpų kontūro pieštuką, padėsiantį dažams vietoje išlikti ilgesnį laiką. 

Dažai lūpas sausina vidutiniškai, tad vertėtų nepamiršti lūpų papildomai pamaitinti nakties metu prieš ir po lūpdažio dėvėjimo. Kad ir kaip bebūtų, kokybės ir kainos santykis tikrai puikus, o atspalviai lengvai pritaikomi ne tik ekstravaganciją, bet ir klasiką pamėgusioms makiažo gerbėjoms.

Girdėjote nemažai teigiamų atsiliepimų apie šiuos lūpų dažus iš kitų medijos kanalų bei grožio aistruolių? Ko gero ne be priežasties - dažai puikūs ir verti atsidurti kiekvienos merginos kosmetinėje.

1 comment:

  1. Norėtųsi pamatyti vaizdą ant lūpų :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite