22.10.16

Maybelline "Lash Sensational Luscious" blakstienų tušo apžvalga

Dar vienas įrašas apie Maybelline New York kosmetiką, tačiau šį kartą įrašas aplikuojamas ne tik naujienos apžvalgai, bet ir tiesioginiam produkto palyginimui su ankstesne "Lash Sensational" versija, prieš gerus dvejus metus tapusia vienu geriausių blakstienų tušu.

 Blakstienų tušai neretai laikomi labai panašiais, visgi esti skirtumų tarp paties aplikatoriaus, tad ir efektas, akivaizdu, gali gerokai skirtis. Pati pakuotė nestipriai skiriasi nuo senojo "Lash Sensational" leidimo, tačiau plastikinis aplikatorius šį kartą kiek kitokios formos. Vietoj įprastinės išlenktos, vienoje pusėje ilgesnių šerių, o kitoje - trumpesnių, naujoji formulė turi vienodo ilgio šerius, kurie ekvivalentūs ilgiesiems "Lash Sensational" tušo šeriams. Pats aplikatorius ir plaukeliai išdėstyti labai patogiai, tad dažytis tikrai lengva ir paprasta. 

Naujasis "Lash Sensational Luscious" leidimas praturtintas aliejais ir blakstienoms naudingomis medžiagomis, tačiau naudojant priemonę ilgesnį laiką jokio blakstienų stiprėjimo ar mažesnio slinkimo, kokį teko pastebėti iki šiol, patirti tikrai nepavyko, tad jei ieškote priemonės, stiprinančios jūsų blakstienų būklę, geriau įsigykite įprastinio ricinų aliejaus. 

Tiesa, senoji formulė labau orientuota į blakstienų užrietimą, tuo tarpu naujasis aplikatorius leidžia šias labiau išilginti, tačiau norint jas užriesti teks padirbėti dvigubai. Taip pat norėtųsi pagirti pačią tušo konsistenciją, turiu pripažinti, jog vis dar turiu pirmąją "Lash Sensational" pakuotę, kuri kosmetikos kolekcijoje guli dar nuo 2014 metų gruodžio, tačiau pats tušas net po tiek laiko neatrodo sugedęs ar išdžiūvęs (tiesa, higienos sumetimais tokio tušo naudoti jau nerekomenduoju, tačiau gera žinoti, jog atidarius priemonę pastaroji neuždžius praėjus porai mėnesių). 

Kad ir kaip bebūtų, naujiena iš tiesų labai šauni, ir nors skirtumų su senąja versija nemažai, o būdas pirkėjus pritraukti aliejais praturtinta formule greičiau primena marketinginį triuką nei iš tiesų žadantį blakstienas stiprinantį efektą, visgi tušas vertas didelių pagyrų ir dar didesnių rekomendacijų - asmeninėje kosmetinoje "Lash Sensational Luscious" tapo vienu mėgstamiausių blakstienų tušų.

2 comments:

  1. Kotryna, kaip tu pasidarei šitą template'ą? Ieškojau pati, bet neradau.
    Ačiū iš anksto

    ReplyDelete
  2. Ruuta, dizainą maketavausi pati ir daviau vienam IT vaikinui padaryti realiai, tad tokio rasti ko gero ir nepavyks :) Jei planuoji rašyti gero turinio tinklaraštį labai rekomenduoju apmąstyti dizainą ir nepagailėti pinigėlių į personalizuotą template'ą :)


    Linkėjimai,
    Kotryna

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite