25.10.16

Guerlain "Terracotta" priemonių koncepcija

Dar vasaros pradžioje vykęs Guerlain "Terracota" vasarinės kolekcijos pristatymas kaip visuomet savo svečius ir gerbėjas stebino unikaliomis prabangiomis pakuotėmis ir.. niekuomet karščiausių vasaros hitų nepaliekančiomis priemonėmis.

Pora iki tol negirdėtų faktų apie Guerlain prekinio ženklo kosmetiką iš tiesų nustebino ir mane. Vienas pagrindinių - prekinio ženklo konceptas, kuris, pasirodo, yra ne kurti profesionalią dekoratyvią kosmetiką, o kurti makiažo produktus, kurie tik paryškintų moters grožį ir moteriškumą, o tuo pačiu taptų niekuomet nesenstančiu atributu šios naktiniame stalčiuje ir kosmetinėje. Kiekviena Guerlain kosmetikos priemonė ne tik vizualiai puoselėja natūralų moters grožį, bet ir dvelkia amžina klasika, Guerlain ženklo kvepalais.

Vertinant patį kosmetikos gaminių asortimentą - dabartinei vartotojiškai publikai priemonių atspalvių ar konceptualių produktų gali pasirodyti mažoka, tačiau Guerlain išlieka lojalūs pirminei paryžietiškai idėjai ir kas sezoną kuria klasika tapusius kosmetikos veteranus, kartais pristatomus kiek pakeistoje, tačiau ne mažiau įmantrioje moteriškoje pakuotėje, o kartais gerbėjai lieka nustebinti naujų atspalvių.

Kone kiekvienai makiažo gerbėjai Guerlain Terracotta pudra primins jei ne vaikystę, tai bent ankstyvą jaunystę. Panašu, jog daugiau nei dešimtį metų skaičiuojantis produktas dar kurį laiką džiugins savo lojalius vartotojus. O pagrindinis toki pudrų (tiek sausos, tiek skystos) tikslas - pabrėžti natūralų moters žavesį, užuot maskuojant visus esamas (ir neegzistuojančias) veido odos problemas.

Vadovaujantis Guerlain pasaulėžiūra grožio koncepcija kaip mat susiaurėja iki unikalumo ir moteriškumo bei savito individualaus kiekvienos moters grožio, nepriklausomai nuo šios amžiaus, rasės ar socialinio luomo. Būtent eklektiškumą (kad ir kaip keista tai taikyti tokiam prabangiam prekiniam ženklui) skatina skleisti Guerlain - pakanka vos keturių skirtingų atspalvių lūpų dažų užkariauti mylimo vyro širdį ir visą pasaulį, pakanka vienos bronzuojančios pudros, kuri pabrėžtų moters valiūkiškumą ir suteiktų jai dar daugiau gaivos, pakanka vieno aromato, kurį užuodus žinotum, kad ji jau čia.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite