12.10.16

Maybelline "Master Strobing Stick" šviesinamojo pieštuko apžvalga

 Maybelline šį rudenį taip pat neatsilieka nuo karščiausių makiažo madų pristatydamas pieštukinę šviesinamąją priemonę "Master Strobing Stick", turinčią tarnauti kaip puikus highlighter pudros atstovas.  Ko gero šį kartą perskaitysite tai, ko nesitikėjote - neigiamą apžvalgą apie produktą, kuris daugeliui merginų pasirodė itin patrauklus ir vertas dėmesio.

Pieštukiniu formatu pateiktas produktas iš tiesų vertas dvejopų jausmų - viena vertus priemonę ant odos aplikuoti itin lengva ir greita, pakanka poros lengvų brūkštelėjimų priemonės paskirstymui, kita vertus - aplikuojant priemonę tiesiogiai ant veido šioje kur kas greičiau veisiasi bakterijos ir mikroorganizmai, apie kuriuos galvoti norėtųsi mažiausiai. Be abejonės, panaši situacija laukia ir pudriniu pagrindu pagamintų priemonių, jei savo makiažo įrankius plaunate ir dezinfekuojate pernelyg retai. Kad ir kaip bebūtų - privalumu galima laikyti pieštukinio aplikatoriaus funkciją įšviesinti veidą greitai ir lengvai, o taip pat priemonė labai patogi keliaujant: nesutrūpės, nesusidaužys, vietos kosmetinėje taip pat užims nedaug.

Didžiausias nusivylimas - priemonės pigmentacija, kuri pasirodė nepakankamai stipri išgauti normalų švytinčio veido efektą. Ir nors tikiu, jog taip yra dėl skirtingų vartotojų lūkesčių ir norimo efekto. Turint nuomonę, jog priemonei nepakanka būti "visai" gerai tam, kad įtikintų mano vartotojišką potencialą priemonės įsigijimui, minėtasis produktas potencialo būti dar kartą perkamas turi tikrai labai mažai. Pastarasis dengiant jį ant plaštakos atrodo pakankamai ryškus ir pigmentuotas, tačiau ant veido odos kažkodėl visiškai pranyksta ir susilieja su natūraliu odos žvilgesiu. Taip gali būti ir dėl to, jog produktas itin šviesus, o turint vos įdegusią odą šiam nepakanka pigmento atsverti odos atspalviui.

Tikėtina, jog priemonė patis ir tiks visoms toms, kurios ieško natūralaus efekto, tačiau mano nuomone tą patį natūralų efektą taip pat įmanoma išgauti su stipriai pigmentuotomis priemonėmis atitinkamai dozuojant ir skirstant šių kiekį. Tokiu būdu turint vieną pigmentuotą priemonę bus galima išgauti tiek vakarinį efektą, kuomet reikia didesnio priemonės efektyvumo, tiek lengvą dieninio makiažo efektą.

Tinklaraštyje jau teko minėti, jog mano asmenine pirkėjo nuomone, nėra prasmės naudoti tas priemones, kurios yra tik patenkinamos arba tik vidutiniškai atlieka savo paskirtį, mat rinka šiuo metu pilna aukščiausios kokybės gaminių. Šiuo atveju žema kaina - ne priežastis tenkintis žemesne nei vidutinė kokybė ar gaunamu rezultatu. Priemonės kaina 8,99 € , įsigyti galima Maybelline prekinio ženklo stenduose.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite