12.10.16

SKINCODE "Exclusive Cellular Power Concentrate" serumo apžvalga

Šį sezoną odos priežiūros priemonių apžvalgų ypatingai mažai. Kodėl? Nes paskutinį pusmetį užuot blaškiusis po skirtingų prekinių ženklų galybę nutariau likti lojali kai kurių prekinių ženklų vartotoja ir savo draugystę su pastaraisiais pratęsti kiek ilgesniam laikui. Vienu tokiu, be abejonės, tapo Skincode odos priežiūros prekinis ženklas. Pastarasis visuomet džiugina itin tikslinėms problemoms (o dažniausiai konkrečioms odos kondicijoms) subalansuotais produktais ir žada ilgalaikį veiksmingumą. Ir nežinia, ar minėtųjų priemonių kombinacija, ar bendrai pakitęs gyvenimo būdas lemia tai, jog vis dar nepavyksta atsistebėti kaip niekuomet švaria ir puikios išvaizdos veido oda.

Skincode "Exclusive Cellular Power Concentrate"  koncentratas - nebe naujiena ne tik kosmetikos lentynose, bet ir tinklaraštininkių rakuse. Pirmą kartą su priemonėmis teko susipažinti būtent skaitant lietuvaičių atsiliepimus, kuriuose šios dalinosi savo vartotojiška patirtimi naudojant minėtąją priemonę. Būtent šis koncentratas buvo pirmoji priemonė, kurią labiausiai norėjosi išmėginti grįžus į Europą. Turiu pripažinti, jog su aprašomu koncentratu susidraugauti pavyko ne prasčiau, nei su kitais Skincode prekinio ženklo produktais. 

Porą žodžių norėtųsi tarti techniniams įpakavimo aspektams. Nors pastarieji tarytum neturėtų žaisti pagrindinio vaidmens renkantis veido priežiūros priemonę, nusivylimai naudojant pakankamai aukštos kainos priemones dėl techninių priežasčių verčia paminėti, jog buteliukas patogus ir tinkamas naudoti, o pipetė dozuoja ir skirsto serumą itin tiksliai ir korektiškai - būtent su pipete neretai susiję daugelis priemonių paskirstymo problemų, tad džiugu, kad tokių minėtame produkte nėra. 

Serumas praturtintas ACR kompleksu. Pastarasis pagerina odos struktūrą, skatina kalogeno gamybą, kovoja su senėjimo požymiais, stiprina tarp ląstelinį sluoksnį, stangrina odą, skatina regeneracijos procesą, mažina raukšles. Koncentrato savybės pasižymi stipriu ir efektyviu ląstelių atsinaujinimą skatinančiu poveikiu, sudėtyje esantis vitaminas C skaistina, skatina kolageno gamybą bei saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio.

Priemonė pakankamai brangi, tad norėtųsi reikalauti aukščiausių ir pastebimų rezultatų. Šiuo atveju siekiamas tikslas - šviežia, skaisti ir gyvybinga veido oda. Tokios pasiekti vien serumo pagalba, be abejonės, nepavyks, tačiau minėtoji priemonė tikrai gali prisidėti prie odos kondicijos pagerėjimo. Būtent taip nutiko ir man, priemonę teko naudoti su tam tikromis pertraukomis, kuomet oda galėdavo pailsėti nuo gaunamo skirtingų ingredientų teikiamo efekto. Serumą taip pat geriausia kombinuoti su kitomis Skincode prekinio ženklo priemonėmis - dieniniu veido kremu, naktine veido kauke etc. Produktas turi labai skystą, kone vandens konsistenciją, tad šio nepadauginti padeda labai kokybiška ir tiksli pipetė. Visam veidui pakanka vieno priemonės lašelio. Koncentratą geriausia naudoti po veido toniko ir losjono, tačiau prieš tirštesnės konsistencijos serumus, kremus, aliejus ir miegojimo kaukes. Idealiausia - prieš miegą, kuomet lengva sluoksniuoti produktus ir nebaisu palikti riebesnį priemonių kiekį ant odos. Atradus tinkamą produktų kombinaciją serumas gali tapi mylimiausiu veido puoselėtoju ir nuolat perkama priemone. Būtent su šiuo (ir pora kitų) produktų nutiko ir man.

Ar produktas vertas savo kainos? Taip. Kaina aukšta (30ml talpos pakuotė kainuoja 60 €), tačiau užuot investavusios į dar vieną (ko gero dešimtąją) batų porą ar šėliones mieste ilgainiui įsitikinsite, jog geriausia investicija yra ta, kurią investuojame į savo gerovę ir sveikatą. Jei odos kondiciją priskiriate prie savo sveikatos - serumas iš tiesų vertas kiekvieno cento. Vienos pakuotės pakaks geriems metams, naudojant priemonę su nemažomis pertraukomis, tokiu būdu oda geriau reaguos į priemonės veikliąsias medžiagas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite