12.10.16

Maybelline "Master Precise Curvy" akių kontūro apžvalga


Ir nors kartais atrodo, jog grožio industrijoje besisukantys rykliai jau nieko naujo neišras ir rinkai nepristatys, kaskart vieno ar kito produkto dėka tenka atsiimti savo žodžius, o kartais - gerokai žagtelėti. Panašiai nutiko ir su naujiena Maybelline "Master Precise Curvy" akių kontūro plunksnele. 

Produktas unikalioje juodoje ovalo formos pakuotėje, pastaroji - idealiai atitinka delno ir plaštakos linkius, tad laikyti rankoje tokios formos aplikatorių itin malonu. Pati plunksnelė primena markerio tipo akių kontūro priemones, tačiau šios forma kiek kitokia, atkartojanti įpakavimo siluetą, o kai kuriose vietose turinti itin griežtus kampus, padedančius išgauti tikslias formas.

Reikia pripažinti, jog neretai tokie originalūs produktai lieka giliai stalčiuje, mat idealiai geneali koncepcija nelieka iki galo išdirbta, tad ranka prie jų grįžti tiesiog nekyla. Šį kartą viskas kiek kitaip, mat nuo pat pirmojo karto, kuomet teko į rankas paimti šią priemonę, prie kos nejučia norisi grįžti kaskart siekiant kokybiško akių kontūro.

Nustebino tik tai, jog pakuotė skelbia produktą tinkamu naudoti 6mėn - be abejonės šį naudoti galima kiek ilgiau, tačiau būtent šiuo laikotarpiu prekinis ženklas garantuoja, jog priemonė veiks taip, kaip turėtų. Kita vertus, priemonė tesiekia 0,5g, o tokio svorio produktą naudojant bent porą kartų per savaitę galima įveikti ir per nurodytą pusmečio terminą. 

Be abejonės, priemonės intensyvumas toks pats, kokį gali suteikti geras markerio tipo produktas ir šis nė kiek neprimena tos ryškios ir aštrios linijos, kurią galima išgauti su klasikiniu pluoštiniu akių kontūru, turinčiu skystą kontūro konsistenciją (o su tiomis priemonėmis paprastai dirbant reikia ypatingo susikaupimo ir tvirtų rankų). Su minėtuoju "Master Precise" kontūro aplikatoriumi dirbti galės visos - tiek makiažo virtuozės, tiek dar tik į makiažo pasaulį žengiančios naujokės. Priemonės kaina apie € 9,89, tačiau šiai neretai taikomos nuolaidos.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite