12.10.16

L'Oreal Paris "False Lash Wings Sculpt" blakstienų tušo apžvalga

Prieš gerą pusmetį demonstruotas "L'Oreal Paris" blakstienų tušas "Volume Million Lashes Feline" taip ir nepakliuvo į mylimiausiuosius, tačiau šios vasaros paigoje L'Oreal pristatė dar vieną blakstienų tušo leidimą, šį kartą labai primenantį visų (taip pat ir mano) mylimo Maybelline New York "Lash Sensational" aplikatorių. Naujasis L'Oreal kūrinys - "False Lash Wings Sculpt". Užbėgant įvykiams už akių - minėtasis Maybelline taip pat nepamiršo savo gerbėjų ir pristatė naują, pagerintą "Lash Sensational" versiją, tačiau apie ją ir priemonių panašumus - kitame įraše.

Priemonė pristatoma L'Oreal blakstienų tušams būdingoje blizgioje masyvioje pakuotėje. Kad ir kokia masyvi ši bebūtų, dirbti su ja pakankamai lengva, mat įpakavimas labai puikiai atitinka visus polyčiams reikalingus aspektus - pakuotės gale tušas susiaurėja, tad šį paimti į rankas ir dirbti galima negalvojant apie jokius pašalinius trikdžius. 

Pats produktas labai stipriai primena asmeninį favoritą Maybelline "Lash Sensational", nors konsistencija pasirodė kiek kitokia, paprastai ši būdinga visiems kątik prasuktiems blakstienų tušams - šiems neretai reikia duoti laiko, kol konsistencija sutirštėja ir tampa tinkama naudojimui. Aplikatorius, kaip ir paskutinieji pora, yra guminis, tad lengvai padengia bet kokio ilgio ar riestumo blakstienas, darbą palengvina ir aplikatoriaus susiaurėjimas lazdelės gale - būtent šia dalimi itin lengva pasiekti akies vidinę pusę. Tuo tarpu platusis galas tiesiog idealiai užkelia ir pariečia išorinę blakstienų dalį, kurią paprastai norima paryškinti ir sukurti dramatiškumo. 

Produkto nuvalymas įprastas, klasikinei formulei pašalinti tikrai neprireiks vandeniui atsparaus akių makiažo valiklio, turint pakankamai laiko ir kantrybės pakaks kammbario temperatūros (ar kiek šiltesnio) vandens. Tačiau būtent dėl šios priežasties tušas nėra prakaitui atsparus, tad sporto salės gali ir neatlaikyti.

Reikia pripažinti, jog priemonė tikrai turi daug potencialo, ypatingai po didelės "Lash Sensational" sėkmės. Tušas iš tiesų vertas dėmesio, o taip pat šį galima laikyti brangesne ir prabangesne "Lash Sensational" tušo versija. Ar verta mokėti kainų skirtumą? Sunku pasakyti, abi priemonės suteikia pakankamai panašų efektą, vieninteliu ir didžiausiu skirtumu ko gero reikėtų laikyti prekių pozicionavimą ir išorinį priemonių dizainą.  Įprastinė blakstienų tušo kaina pardavimo vietose 15,99 €, šiam neretai taikomos nuolaidos, kuomet kaina siekia originalią Maybelline "Lash Sensational" pardavimo kainą.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite