15.11.16

Urban Decay "Naked Skin" ir "Razor Sharp" priemonių apžvalga

 Urban Decay prieš porą mėnesių į rinką išleido naują maskuojamųjų priemonių kolekciją "Naked Skin Color Correcting Fluid", sensacija dekoratyvinės kosmetikos industrijoje tapusią kreminę pudrą "All Nighter" ir antakius kilnoti verčiančią akių pravedimų liniją "Razor Sharp", tad šiandien apžvelgiamos maskuojamosios ir akių dailei skirtos priemonės. 

Naked Skin "Color Correcting Fluid" maskuojamosios priemonės nėra tai, apie galima pagalvoti kalbant apie maskuoklius. Tai - makiažo korekcijai ir odos nelygumams tonizuoti skirtos priemonės, turinčios stiprius atsvarinius pigmentus, kurie padeda kovoti su konkrečiais odos trūkumais. Turimos priemonės - "Yellow" geltoną pigmentą turintis maskuoklis, skirtas maskuoti odos gaivumą praradusią ir papilkėjusią veido odą. Būtent geltonas pigmentas padeda į šias vietas įnešti daugiau gyvybės ir reikalingos šilumos. Tuo tarpu rausvo lašišinio atspalvio turintis maskuoklis pavadinimu "Peach" skirtas maskuoti odos paraudimus ir spuogelius, mat šio pigmentas "numuša" odos raudonį ir padeda pudrai lengviau padengti visas odos zonas tolygiu atspalviu. Priemonės labai stipriai pigmentuotos, lengvai sklaidosi, gerai išlieka savo vietoje ilgą laiką. Aplikuoti šias labai paprasta, mat produktai turi patogius aplikavimui skirtus šepetėlius. Pakuotė labai patogi ir kompaktiška, tokias priemones nesunku laikyti kasdienėje rankinėje (ir, visgi, rekomenduočiau kasdieniame makiaže tokių produktų vengti, mat šie daugiau pritaikyti proginiams ar vakariniams makiažams). Įpakavime yra 6,2 g produkto, galioja 12 mėn, kaina 23,95 €. Kainos ir kokybės santykis išlieka adektavus, o priemonę rekomenduočiau tik didesnius odos defektus turinčioms merginoms. Kitos tikrai gali išsisukti su klasikiniu maskuojamuoju produktu, o ne spalvų korekcija. Linijoje yra net penki su skirtingais odos defektais kovojantys atspalviai.

Tuo tarpu apie vandeniui atsparių akių pravedimų "Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner" kolekciją daug gerų žodžių pasakyti nepavyks. Klekciją sudaro net dvidešimt skirtingų atspalvių, leidžiančių fantazuoti, kurti ir eksperimentuoti - nuo ryškių mėlynų iki baltų. Unikali vandeniui ir tryninams atspari formulė tikrai ne marketinginis triukas, o nubrėžus liniją ant plaštakos ši nedingo net intensyviai šią valant įprastu muilu. Naudojant produktą ant akių lengviausia šį pašalinti naudojant vandeniui atsparaus makiažo vaklį. Turiu pripažinti, jog iki šiol neteko naudoti taip ilgai išliekančio akių pravedimo. Taip pat pagriti galima tikslų ir patogų apliaktorių, kuris tikrai leis išgauti precizišką liniją nepriklausomai nuo jūsų kosmetikos naudojimo įgūdžių. Ir visgi, vieninteliu ir pagrindiniu minusu būtų galima išskirti pačia spalvos pigmentaciją ir pasiskirstymą. Už pakankamai aukštą pravedimo kainą (22,95 €) faktas, kad brėžti tą pačią liniją gali prireikti net porą kartų, nes spalva neatrodo pakankamai intensyvi ar ryški tikrai nežada nieko gero, o turint omenyje aukštą kainą ir didelę konkurenciją lyginant kitų prekinių ženklų pravedimus kainos ir pigmentacijos atžvilgiu pastaroji priemonė pasidaro tik vidutiniškai gera. Tokio įvertinimo tikrai nepakanka norint šią rekomenduoti makiažo aistruolėms. Priemonės kiekisk 2,3 ml, galiojimo laikas 6 mėn, o kaina 22,95 €. Ar rekomenduoju? Labai gaila, tačiau šį kartą tenka susilaikyti. Ypatingai turint omenyje, jog Urban Decay tikrai žino pigmentuotų priemonių gamybos paslaptis.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite