16.11.16

Anny "Matte Powder" nagų lako apžvalga


Kol visas pasaulis eina iš proto dėl matinių lūpų dažų variacijų, ANNY prekinis ženklas spėja stebinti savo inovatyvumu, pristatydamas Matinį pudrinį efektą suteikiantį nagų laką, turėsiantį nepalikti abejingų ir nagų dailę nukelti į kitą lygį.

Kaip visuomet, ANNY savo naujienas pristato jau klasika tapusiose kubo formos pakuotėse, idealiai derančiose prie kitų šio ženklo produktų. Turimi atspalviai persikinis 249 "Smiling Duck" ir pudrinis 245,20 "Flying Beauty". Atspalviai švelnių pastelinių atspalvių, savyje turi pieno baltumo pigmentą. Pigmentas ant nagų plokštelės išlieka pakankamai ryškus, tačiau geriausiam rezultatui išgauti optimalu nagą dengti dvejais lako sluoksniais, prieš tai padengus bazinį produktą. 

Tačiau šį kartą nemaloniai nustebino faktas, jog lakas labai skystas ir šį aplikuoti pasirodė pakankamai sunku. Gautas efektas - unikalus ir iki šiol dar nematytas: nagų plokšelė atrodo tarytum "aprasojusi", mat lakas atrodo tarytum ne visiškai išdžiūvęs. Kad ir kaip keista bebūtų, spalva turi lengvą matiškumą ir nežymų odos arba "pudrinį" efektą. Pastarasis unikalus ir lengvai pritaikomas kasdieniame gyvenime, mat atspalviai neutralūs ir puikiai tinkantys net dirbant ofisinį darbą ar ten, kur reikia paisyti griežto aprangos kodo. Lakas, kaip ir dera, džiūsta labai greitai ir palieka nagus dailios išvaizdos.

Ar rekomenduoju? Taip. Nors nesu didelė nagų lakų ar nagų lakavimo gerbėja, turiu pripažinti, jog ANNY prekino ženklo nagų lakai dominuoja turimoje lakų kolekcijoje ir būtent šiuos lakus dažniausiai tenka naudoti atėjus nagų lakavimo įkvėpimui.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite