29.12.16

Artistry "Signature color" kolekcijos apžvalga


 Vienas didžiausių pasiekimų tinklaraščio turinyje šiais metais - tinklaraščio turinio koncepcijos išgryninimas. Pagaliau galiu pasidžiaugti, jog pavyksta ne tik bendradarbiauti su kai kuriomis grožio priemonėmis prekiaujančiomis įmonėmis ir prekiniais ženklais, bet ir tai, jog kurį laiką atsakingai renkuosi prekinius ženklus ir jų pozicionavimo kriterijus savo tinklaraštyje. Kodėl? Nes kaip ir kiekviena grožio mylėtoja turiu savo mėgstamus prekinius ženklus, kuriuos aprašinėti ir apžvelginėti visuomet smalsu ir smagu. Artistry - vienas jų. Iki šiol tinklaraštyje neteko parašyti nei vieno neigiamo žodžio apie šio prekinio ženklo kuriamą produkciją ir jos gaminius. Ypatingai didelę meilę ir pasitikėjimą užsitarnavo odos priežiūros priemonės iš Artistry, tačiau dekoratyvinė kosmetika šiais 2016-aisiais metais buvo tai, ką pagaliau išmėginti (iš lengvai susižavėti) pavyko ir man. 

"Signature Color" kolekcija žavi dėl poros priežasčių - komaktiškos pakuotės ir patogaus spalvų derinimo bei lengvo atspalvių priderinimo bet kokiame amžiaus rate. Atspalviai pakankamai neutralūs, tad makiažą su tokiais sugadinti bus itin sudėtinga, tačiau spalvos pakankamai iluminuojančios ir perlamutrinės, kad net nedidelis dažų kiekis papuoštų kasdienį makiažą. Norint sukurti intensyvesnį dramatiškesnį makiažo įvaizdį rekomenduojama šešėlius naudoti su akių šešėlių baze bei naudojant sodresnes ir tamsesnes spalvas. "Signature Color" šešėlių paletė - viena tų klasikinių šešėlių palečių, kurias būtų galima rekomenduoti kiekvienai moteriai ir merginai. Ši nereikalauja ypatingo kosmetikos triukų išmanymo ir tarnaujasi kone kiekvienos progos atveju.

Norint kiek stipriau panagrinėti ir apžvelgti visus šešėlių paletės niuansus, būtų galima prisikabinti prie poros aspektų - aukštai produkto kainai neadekvataus įpakavimo paprastumo (paletė pagaminta iš itin lengvo plastiko, nors toks kosmetinėje apsigyvens kur kas greičiau nei sunkios metalinės pakuotės, visgi mokant aukštą kainą už priemonę kartais norisi papildomo prabangos dvelksmo ir pačioje pakuotės kokybėje), taip pat reikėtų pridurti, kad nors pakuotė labai daili, tačiau ant šios labai greitai lieka bet koks pirštų pėdsakas. Toks niuansas gali būti aktualus kosmetikos maniakėms ir toms, kurios ieško idealaus produkto stovio išsilaikymo bei bendro kosmetikos vaizdo. Kad ir kaip bebūtų, šiai problemai išspręsti gamintojas pasirūpino pakuotę apgaubti prabangiu juodu veliūriniu maišeliu, kuris įpratas prabangos prekių lentynoms (tokiems prekiniams kaip Chanel, Dior ar Guerlain). Faktas, jog dėžutę ir pačius akių šešėlius teks pirkti atskirai turi dvejas barikados puses - viena vertus tokiu atveju ko gero išleidžiame nemažai pinigų perkant kosmetiką pirmą kartą, tačiau lygiai taip pat esame užtikrintos, jog šešėliams pasibaigus (arba užsinorėjus kito produkto iš šio prekinio ženklo, mat daugelis kosmetinių priemonių matmenų yra identiški) tereikės išleisti atitinkamą pinigų sumą už produkto papildymą, išvengiant dėžučių kolekcionavimo situacijos.

Ilgai išliekantis akių pieštukas taip pat maloniai nustebino - ypatingai lengva ir kreminė tekstūra, nepaisant kurios pigmentas savo vietoje ties viršutiniu ar apatiniu akies voku išlieka kone visą dieną nenaudojant net jokios gruntinės priemonės. Vienintelis minusas - pakankamai skurtus akių pieštukų atspalvių pasirinkimas. Kad ir kaip bebūtų , žinant tai, jog kiekvieną sezoną Artistry prekinis ženklas išleidžia kažką naujo ir pritaikyto tam metų sezonui, galima tikėtis kur kas spalvingesnių ir įvairesnių atspalvių artėjančiose pavasario ir vasaros kolekcijose. Kad ir kaip bebūtų, pieštukas tikrai nenusileidžia garsiausių prekinių ženklų parduodamiems pieštukams (kiek kokybe, tiek, kad ir kaip bebūtų gaila - kaina). 

Pabaigai, kaip visuomet - parašyti neigiamą atsiliepimą apie šį prekinį ženklą ar jo platinamą produkciją jau praradau. Ir nors kaina pakankamai aukšta, o kai kurių konsultantų paliktas neigiamas įspūdis apie patį produką gali sugadinti visą reputaciją, turiu pripažinti jog šis tinklinio marketingo principais platinamas prekinis ženklas kur kas yra vienas geriausių platinamų produktų rinkoje.



No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite