29.12.16

Artdeco kalėdinės kolekcijos apžvalga

Šį kartą pasakojimas apie tris dekoratyvinės kosmetikos gyventojus, be kurių ko gero daugelis neįsivaizduoja savo šventinio makiažo. O jei tokių savo kosmetinėje dar neturite - galbūt šios šventės ir šventinis etapas puiki paskata šioms įsigyti.

Vienas labiausiai nustebinusių naujienų iš Artdeco - blizgus blakstienų tušas ir akių pravedimas viename. Viename aplikatoriuje gamintojas sugebėjo sutalpinti nedidelį blakstienų tušo aplikatorių ir akių pravedimui reikalingą plunksnelę. Toks produktas - ypatingai parankus ir aktualus toms, kurios ieško itin proginės kosmetinės priemonės, tačiau nenori išleisti didelės pinigų sumos perkant skirtingas grožio prekes. Vienas produktas užtikrins, jog jūsų akys ir blakstienos švytės dailiu blizgančiu šerkšnu. Tiesa, turiu įspėti, jog tai - ne blakstienų tušas, o blakstienų tušo viršutinis sluoksnis, padedantis suteikti blakstienoms daugiau dimensijos ir papildomo blizgesio. 

Kitas, ne mažiau nusisekęs produktas - birūs perlamutriniai akių šešėliai, kuriuos galima naudoti ne tik akių dailei, bet ir iškiliausioms veido zonoms paryškinti ir pablizginti. Produktas itin universalus ir tikrai praversiantis bet kurioje gyvenimo srityje, kuomet norisi savo makiažui suteikti daugiau spindėjimo ir papildomo švytėjimo. Priemonėje yra rausvų pigmentų, tad ieškančios šampaninės spalvos blizgaus produkto merginos turėtų ieškoti kito atspalvio kosmetinio gaminio.

Tuo tarpu lūpų dažai - jau ilgą laiką kosmetikos stalčiuje gyvenantis Artdeco produktas, kurio kokybe nusivilti nė karto neteko - puiki kreminė konsistencija, ilgas išsilaikymas ir elegantiškas bei prabangus įpakavimas. Raudonai bordinė spalva - nemirštanti klasika, kaskart atgyjanti kiekvienų metų švenčių proga, kuomet nesinori eksperimentuoti su eile skirtingu įvaidžių ir norisi pasirodyti klasiškai bei elegantiškai. 

Ypatingai rekomenduoju išmėginti ir parduotuvėse dėmesį atkreipti į dvigubą efektą suteikiantį blizgantį akių blakstienų šerkšną bei akių apvadą, o visoms, iki šiol neturėjusioms laiko išmėginti Artdeco lūpų dažus nuoširdžiai rekomenduoju stabdtelti prie Artdeco stendo kosmetikos parduotuvėse. Atitaikius mylimiausią atspalvį pastarieji dažai gali tapti vieni mylimiausių ir dažniausiai naudojamų.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite