5.1.17

MAC kalėdų kolekcijos apžvalga


Kai kurios kalėdinės kolekcijos liko neaprašytos, tačiau apie pastarąsias pakalbėti ir šias apžvelgti itin svarbu ir aktualu. Ir nors ko gero aprašomoji kalėdinė "MAC" kolekcija aktuali bus kolekcionierėms ir toms, kurios sugeba rasti kolekcijų gaminius internete pasibaigus limituotos kolekcijos laikotarpiui, visgi apie kolekciją norėtųsi tarti porą žodžių.

Kalėdinė MAC kolekcija šiais metais akį žavėjo nepaprasta ornamentų ir spalvų sinteze - iš pažiūros nesuderinamos spalvos ir raštai susijungė ir labai subtilaus ir skoningo dizaino paletes. Ryškiai rožinės ir vyšninės spalvos ornamentai puošė visą žiemos ir kalėdų kolekcijos pakuotes, o viduje gerbėjų laukė jau laiko patikrinti ir nepaprastai kokybiški bei pigmentuoti MAC gaminiai. 

Pradėjus įrašą ypatingai pozityviomis natomis iš pradžių norėtųsi apžvelgti mažiausiai patikusį ir mažiausiai rekomendacijų vertą produktą - kelioninius MAC makiažo šepetėlius iš Nutcracker Sweet Basic Brush Kit kolekcijos. Kodėl? Nes už kainą, kurią teks sumokėti norint įsigyti tokį kelioninį komplektą kokybė nėra pati geriausia, o turint omenyje, jog MAC prekinis ženklas garsėja puikiais profesionaliais makiažo šepetėliais, pastarasis rinkinys primena greičiau mergaitėms žaisti skirtus įrankius. Galbūt turint kokybiškas makiažo priemones šepetėliai "iš bėdos" pasitarnautų, tačiau turiu pripažinti, jog vargiai kuri mūsų perkame aukštos kainos reikalaujančią kosmetiką tam, kad šią naudotume bėdos atveju. Ir nors šepetėliai nuostabaus dizaino, itin kompaktiški ir idealiai tinka keliavimui - turbūt būtų tinkami tik itin trumpoms kelionėms ir tik tada, kuomet iš tiesų nėra galimybės pasiimti įprastinių makiažo įrankių. 
 
 Tuo tarpu pačiu mylimiausiu ir daugiausiai ovacijų sulaukusiu produktu tapo lengvų rausvų skaistalų ir highlighterio duetas iš Nutcracker Sweet Peach Face Compact kolekcijos. Kodėl? Nes spalvos paknakamai įprastos ir laiko patikrintos, tinkančios kone bet kokiam veido atspalviam. Pigmentacijos užtenka (nors pastaroji kiek prastesnė nei daugumos MAC produktų ir norint išgauti šiek tiek ryškesnį rezultatą gali tekti gerokai padirbėti, o tai - nėra būdinga MAC produkcijai). Duetas idealiai tinka ne tik švenčių metu, bet ir bet kurią kitą dieną, kuomet norisi šiek tiek atgaivinti ir pagyvinti papilkėjusią veido odą bei savo skruostams suteikti vėjavaikiško spindesio.

Taip pat ne mažiau teigiamų emocijų ir meilės bangų sukėlė nepaprasto grožio ir kokybės paletė Nutcracker Sweet Smoky Eye Palette akių šešėlių paletė. Ir nors asmeniniame gyvenime bene visus apdovanojimus ir liaupsius skiriu PUPA akių šešėlių paletėms, kurių kainos ir kokybės santykis šiek tiek adekvatesnis ir lengviau prieinamas įprastinei naudotojai, reikia pripažinti, jog pastaroji MAC paletė gali tapti vienu labiausiai rekomenduojamų MAC kosmetikos produktų. Kodėl? Nes spalvos idealiai pritaikytos daugumai ryškesnių ar dieninių makiažų, puikiai derinasi tarpusavyje ir yra aukštos MAC pigmentacijos ir kokybės derinys. Gavus būtent tokią paletę šiais metais po kalėdų eglute būčiau viena laimingiausių merginų, mat paletė labai kompaktiška, lengvai pritaikoma ir tiesiog gera investicija ieškant aukštos kokybės ir prabangaus kosmetinio gaminio.

Nors kolekcija Nutcracker buvo riboto leidimo ir norint rasti vieną ar kitą produktą gali gerokai pavargti naršant internetiniuose portaluose, pastaroji turi priemonių, kurios vertos ne tik didelių rekomendacijų, bet ir vargo, ieškant šių internete.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite