5.1.17

"Kiehl's" mylimiausieji

Užuot rašius dar vieną apžvalgą apie naują kosmetikos priemonę kviečiu užsukti į mano asmeninį naudojamų veido priežiūros priemonių kampelį, kuriame slepiasi itin didelis kiekis Kiehl's prekinio ženklo produktų, jau spėjusių tapti mylimiausiais eilę mėnesių iš eilės, o tuo pačiu - tapti viena didžiausių ir svarbiausių priežasčių, kodėl ir vėl pavyksta džiaugtis sveika, lygia ir laiminga veido oda. Šį kartą kviečiu pasmalsauti į Kiehl's mylimiausiųjų kampelį. 

Vieni didžiausių atradimų ir odos gydytojų tapo Kiehl's koncentratai ir serumai, apie kuriuos apžvalgas jau gerą pusmetį galite rasti tinklaraštyje: Kiehl's "Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate", Kiehl's "Midnight Recovery Concentrate" , Kiehl's "Nightly Refining Micro-Peel Concentrate" - visos trys priemonės iki šiol liko šventu graliumi ir tai, ją jau teko įsigyti nebe pirmą kartą. Produktai ypatingai koncentruoti, nedidelio kiekio pakanka viso veido paviršiui padengti, o vieną pakuotę pavyksta sunaudoti iki dugno per keturis mėnesius, naudojant šią kiekvieną dieną. Kiekvienas produktas atlieka absoliučiai skirtingas funkcijas - Midnight Recovery idealiai tinka nakties metu, kaip paskutinis rutinos sluoksnis, padedantis odai išlaikyti savo stangrumą, minkštumą ir jaunatvę, tuo tarpu Micro-Peel priemonė buvo stebuklingas produktas, kurio dėka pavyko visam laikui atsisveikinti su bet kokiais iki tol kankinusiais spuogeliais. Line-Reducing priemonė ideali žiemos iš permainingo sezono metu, kuomet odai reikia ypatingos pagalbos atsistatant ir reguliuojant šios drėgmę bei bendrą būklę. Kad ir kokia aukšta priemonių kaina bebūtų, būtent šios priemonės vertos didžiausio dėmesio renkantis naują šventą produktą, kuriuo norite pasitikėti bet kokioje gyvenimo situacijoje.

Targeted Blemish Spot Treatment - idealus pagalbininkas visoms, turinčioms pavienių odos nelygumų ir hormoninių spuogelių, kurių bent pora atsiranda tam tikru ciklo metu. Kremas tirštos baltos konsistencijos, idealiai tinka naudoti naktį, o spuogelį užgydo kone per dvi naktis. Vienos tūbelės pakaks visam gyvenimui arba bent iki galiojimo pabaigos, tad būten tokią priemonę rekomenduotina turėti visoms, nenorinčioms to nekviesto svečio ant savo nosies pačiu netinkamiausiu metu. 

Cactus Hydrating Mist - nepaprastai gaivinantis ir lengvas būdas paruošti veido odą kasdienėms rytinėms ir vakarinėms procedūroms. Lengva dulksna itin greitai nusėda ant viršutinio odos sluoksnio ir sudrėkinusi šią sparčiai susigeria, paruošdama ją tolimesniam odos puoselėjimui. Būtent šia dulksna mėgstu palepinti veido odą anksti ryte, nuprausus odą vėsiu vandeniu. Dulksna šiek tiek tonizuoja ir padeda išvengti odos patinimo, taip aktualaus žiemos metu gyvennat šildomose patalpose. 

Taip pat panašų efektą suteikia ir "Ultra Facial Toner" veido tonikas, idealiai tinkantis tiek ryte, tiek vakare, norint užtikrinti, jog turimi veido kremai veiks maksimalizavę visas savo galias. Tonikas, kaip žinia, reikalingas tam, kad paruoštų veidą tolimesniems odos puoselėjimo žingsniams, o nenaudojant šio vandens pagrindu pagaminto stebuklo gręsta tai, jog didelė dalis kreme esančių aktyviųjų medžiagų nepasieks ir neįsiskverbs į reikalingus odos sluoksnius. Turimas "Ultra Facial Toner" produktas neturi jokio stipraus ar erzinančio kvapo, veikia labai neutraliai, tačiau savo funkciją atlieka nepriekaištingai. 

Naujausiais produktais kolekcijoje tapę prausikliai "Ultra Facial Cleanser" ir "Midnight Recovery cleansing oil" bei dieninis kremas "Ultra Facial Cream" - ne mažiau liaupsių ir pasitikėjimo sukėlę produktai. Ir nors šiuos teko naudoti tik porą savaičių, priemonės vertos pačių didžiausių pagyrų ir rekekomendacijų - "Ultra Facial Cleanser" putų pagrindu sukurtas prausiklis patiks visoms, ieškančioms maksimaliai odą ir negyvąsias odos daleles pašalinančios priemonės, o "Midnight Recovery Cleansing Oil" patiks visoms, turinčioms kiek jautresnę ir delikačios priežiūros reikalaujančią odą. Tuo tarpu drėkinamasis veido krems "Ultra Facial Cream" - pats paprasčiausias, tačiau tuo pačiu genialiausias kasdienis odos priežiūros palydovas. Kremas turi itin lengvą ir greitai susigeriančią konsistenciją, tačiau šios koncentracijos pakanka odai palaikyti norimą drėgmės ir stangrumo balansą. Būtent toks kremas tinkamas visoms, neturinčioms jokių didelių odos problemų, kaip žinia tokias problemas rekomenduotina pirmiausia tvarkyti ne kosmetinėmis priemonėmis, o prevencija - sveikesniu gyvenimo būdu, švariais ir tik veidui skirtais rankšluosčiais, pasikeitusiais odos prausimo ritualais. 

Rašant tinklaraštį neretai tenka išmėginti skirtingų prekinių ženklų platinamos kosmetikos gaminius, tačiau retam prekiniui ženklui pavyksta pavergti mano, kaip lojalios pirkėjos širdį ar užburti taip, jog pasibaigus vienam produkto buteliukui nieko nelaukdama keliaučiau į parduotuvę įsigyti šio papildymo. Akivaizdu, jog Kiehl's šiais metais tapo vienu nedaugelio, kuriam pavyko užkariauti mano širdį ir pagrindinę vietą kosmetikos stalelyje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite