5.1.17

The Body Shop "Shower Gel" prausimosi priemonės apžvalga

Šiandienos įrašas apie priemones, kurios reikalauja didesnio dėmesio tik esant tam tikroms susiklosčiusioms sąlygoms. Taip, šį kartą norėtųsi apžvelgti kūno prausiklius, kuriems kartais tinklaraščio puslapiuose nepakanka vietos, o kartais - tiesiog nėra prasmės aprašinėti kone prie būtinų į buitinių produktų sąrašą priskirtos higienos priemonės. Kodėl? Nes tokiu produktu nusivilti ar džiaugtis tenka itin retai, mat pagrindines išvadas dažniausiai darome remiantis emocine patirtimi bei kvapais.

Pakalbėkime apie tai, ar verta tinklaraščiuose aprašinėti tokio pirmumo produktus kaip dušo žėlė? Turbūt nelabai, mat daugelis jų atlieka vieną ir tą pačią pagrindinę prausimo ir valymo funkciją. Kitu atveju gali tarnauti kaip plaukelių šalinimui reikalingų putų pagrindu. The Body Shop prausimosi priemonės yra vienos tų, kurios savo naudotojas lepina gauviais ir parfumuotais kvapais, tuo pačiu sukurdamos prausimosi procesą savotišku terapiniu laikotarpiu sau. Norite tikėti norite ne, bet būtent malonūs kvapai anksti ryte gali padėti pozityviai pasiruošti laukiančiai dienai bei dienos darbams.

Aprašomieji produktai ypatingai didelėmis gydomosiomis ar kūną puoselėjamosiomis savybėmis tikrai nepasižymi, sudėtyje esantis parfumas nemenkai sausina odos paviršių, tad oda šiek tiek sausėja ir šerpetoja. Kad ir kaip bebūtų, nedidelis sausėjimas vertas malonios dušo procedūros ir stiprių bei energizuojančių kvapų, tačiau reikia nepamiršti odos palepinti papildomu kūno losjono ar aliejaus sluoksniu bent porą kartų per savaitę tam, kad oda išlaikytų savo stangrumą ir drėgmės balansą.

Šį kartą susidūriau su labai didele vidine kova dėl to, ar nuoširdžiai rekomenduoju aprašomuosius produktus (ko niekuomet nebuvo rekomenduojant ir ranką prie širdies dedant išreiškus visišką meilę įperkamiems ir puikiems Dove produktams). Mano pačios prausimosi lentynėlėje stovi ne vienas ir ne du buteliukai The Body Shop prausimosi priemonių ir šias įsigijus teko džiūgauti kaip vaikui, gavusiam naujo skonio (šiuo atveju kvapo) saldainį, tačiau kainos ir kokybės santykis nėra visiškai adekvatus, o užuot mokėjus pilną kainą už TBS produkciją kur kas mieliau rekomenduočiau peržvelgti RITUALS produktus, pasižyminčius kur kas įdomesniais ir unikalesniais kvapais bei šiek tiek labiau puoselėjančiais odą. The Body Shop prausimosi gelius reikėtų priskirti prie tų, kuriuos naudoti smagu, tačiau remiantis kainos ir kokybės balansu reikėtų prisminti, jog rinka perpildyta kur kas kokybiškesnių ir plačiau veikiančių prausimosi priemonių puoselėjančių ir drėkinančių mūsų odą.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite