7.1.17

Estee Lauder "Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme" kremo apžvalga

Šiandienos taikinyje - dar vienas itin brangus ir ne itin dažnai tinklaraštininkių apžvelgiamas veido odos produktas - drėkinamasis ir senėjimą stabdantis dieninis kremas "Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme"Estee Lauder.  Skambus pavadinimas ir daug žadantis reklaminis aprašas vilioja pirkėją patikėti visais pažadais, o pakankamai aukšta kaina leidžia daryti prielaidas, jog buteliuke gali būti paslėptas tikrų tikriausias jaunystės eliksyras.

Pradėkime nuo privalumų, kurių kremas turi iš tiesų nemažai. Priemonė yra itin lengvos gelinės tekstūros, tad idealiai tiks dieniniam naudojimui, taip pat gali tapti vienu mylimiausių kremų visoms, kovojančioms su nuolatos užsikemšančiomis veido odos poromis bei turinčioms riebesnę ar mišrią odą. Kremas visiškai nekemša odos porų, yra labai lengvas, akimirksniu įsigeria, o odos paviršių palieka satininio šilko švelnumo. Toks produktas - idealus makiažo pagrindo pagrindas, ant šio makiažas išsilaiko pakankamai ilgą laiką, nenubėga ir nenuplaukia dienos metu.

Ne mažiau patrauklu ir tai, jog kremas toks lengvas, kad net riebią veido odą turinčios merginos gali mėgautis šio teikiamu drėkinimu be įprastinio odos riebalų pertekliaus išsiskyrimo dienos metu. Būtent naudojant šį veido kremą kaip pagrindą prieš dieninį makiažą galima nebijoti, jog teks švytėti it kalėdinei eglutei nakties šviesoje. Kremas puikiai drėkina, tačiau neapsunkina ir neriebina veido odos. Atsižvelgiant į sudėtį - kremas sudarytas iš pakankamai nemažo kiekio naudingų antioksidantų, prevenciškai stabdančių senėjimo ženklus mūsų odoje.

Kad ir kaip bebūtų, reikėtų paminėti ir porą ne itin nudžiuginusių faktų, į kuriuos būtų pravartu atsižvelgti perkant minėtąjį kremą. Produktas įpakuotas į įprastinį  prabangų aukso spalvos indelį, kuris nėra iki galo pritaikytas panašių veikliųjų medžiagų išsaugojimui ir maksimaliam veikimui, tad nuolatinis sąlytis su deguonimi gali daryti nedidelę įtaką pačiam kremo veiksmingumui. Kita vertus, tai gali būti paskata kremą naudoti iš karto šį įsigijus. Kadangi konsistencija labai smagi ir tepti ją labai paprasta, ekonomiškumui nebūtų galima pridėti nei privalumo, nei trūkumo - kremas naudojasi taip, kaip naudojasi visi gelinės konsistencijos produktai, o vieno 50ml indelio pakaks iki 3 mėn naudojant šį kiekvieną dieną. 

Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog priemonė visgi sukurta kovoti su visais pasaulio blogumais, o kaip kad paprastai tenka įtikinti, "viskas viename" priemonės dažniausiai tampa "niekas viename" arba tomis, kurios nė vienos funkcijos neatlieka iki galo. Šiuo atveju kremu džiaugsis visos, kurios ieško kokybiško ir malonaus bei prabangaus dieninio kremo, kuris būtų lengvas naudotų, neapsunkintų ir nesunkintų veido odos.

Ar rekomenduoju? Taip, tačiau tokį kremą rekomenduoju prevenciniam naudojimui ir jaunesnėms merginoms. Tuo tarpu moterims, ieškančioms produktų padėsiančių vizualiai sumažinti senėjimo žymes šis produktas gali būti per lengvas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite