10.1.17

Freeman "Charcoal & Black Sugar Polishing Mask" šveičiamosios kaukės apžvalga

 Tinklaraštyje įprastai mėgstu apžvelgti kiek brangesnes kosmetikos priemones dėl poros priežasčių: visų pirma dėl to, jog pati asmeniškai renkuosi kiek brangesnes kosmetikos priemones (nepaisant to, jog neretai kaina aukštesnė vis dėl to lieka tik dėl garsaus vardo ir prabangesnio įpakavimo), ir dėl to, jog būtent prieš apsisprendžiant dėl naujo kosmetino produkto investuojant į jį didesnę pinigų sumą norisi apie jį sužinoti kaip įmanoma daugiau atsiliepimų internete.

Kad ir kaip bebūtų, pigesni kosmetiniai produktai kartkartėmis taip pat randa kelią į asmeninę kosmetikos lentynėlę, o kartais - tampa maloniomis staigmenomis. Viena tokių tapo Freeman "Charcoal & Black Sugar Polishing Mask" šveičiamoji cukraus ir juodojo molio kaukė. Pastaroji buvo nuoširdi draugės rekomendacija, o pasidavus impulsyviam norui pirkti naujoji priemonė sėkmingai įsitaisė naujų pirkinių krepšyje. 

Šveičiamoji kaukė turi labai lengvą ir visai neįkyrų kvapą, kuris akimirksniu pradingsta. Juodos, tačiau ne ypatingai sodrios spalvos priemonė turi daug įprastinio cukraus šveičiamųjų dalelių. Priemonę galima naudoti dvejopai - kaip šveitiklį arba kaip veido kaukę, taip pat galima atlikti abi procedūras vieno ritualo metu: t.y aplikuojant kaukę lengvai ir labai švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuoti ją į odą, o po 7-10 minučių laikymo pašalinant šią drungnu vandeniu taip pat lengvai masažuoti odą. Cukraus dalelės susimaišiusios su vandeniu pamažu pradeda tirpti, tad eksfolijavimas tampa ne toks agresyvus, koks gali pasirodyti aplikuojant šį ant sausesnės odos.  Po kaukės oda tampa kur kas švelnesnė ir elastingesnė, o taip pat - maksimaliai apsaugota nuo bet kokių  makiažo likučių, likusių dienos metu. 

Kauke ypatingai džiaugsis riebesnę ir į porų kimšimąsi linkusią veido odą merginos, tuo tarpu sausesnės ir normalios odos savininkėms produktas gali būti tinkamas naudojant kas savaitę kaip stipresnį eksfolijatorių - laikyti sausesnės odos savininkėms šio produkto ant odos ilgesnį laiką nerekomenduojama, mat po kurio laiko galimas odos degimo pojūtis, kurio taip nemėgsta ir vengia visos sausesnės ir jautresnės odos savininkės.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Freeman prekinis ženklas turi nemažą veido kaukių asortimentą, o kainos ir kokybės bei produkto kiekio santykis tiesiog stebinantis - už 175 ml talpos pakuotę teko sumokėti apie 7 eur, o turint galimybę apsipirkinėti internetu produktas gali tekainuoti 5 USD dolerius!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite