22.12.16

Kiehl's "Jeremyville" kalėdinio rinkinio apžvalga

Kalėdoms besibeldžiant į duris paskutinės dienos iki didžiųjų metų švenčių gali tapti tikra kančia, ypatingai ieškant paskutinių dovanų artimiesiems. Ir nors ko gero panašaus pobūdžio įrašas būtų buvęs kur kas naudingesnis prieš gerą mėnesį, reikia pripažinti, jog pastarojo egzistavimas naudingas bet kuriuo metu.

Kiehl's prekinis ženklas šį sezoną savo pirkėjams pristatė ypatingai didelį dovanų rinkinių asortimentą - nuo itin įperkamų, iki kur kas prabangesnių ir ekskliuzyvinių. Vienas įdomiausių Kiehl's prekinio ženklo pozicionavimo konceptų - kalėdinė kolaboracija su garsiu menininku Jeremyville. Rinkinį sudaro keturi pilno didžio kūno ir veido priežiūrai skirti produktai: veido tonikas, kūno sviestas, rankų kremas ir kūno šveitiklis.

"Kiehl's" Calendula Herbal-Extract Toner - limituoto leidimo tonikas su medetkomis, ypatingai tiksiantis ir patiksiantis mišrią ar riebesnę veido odą turinčioms merginoms. Priemonė savo sudėtyje neturi jokio alkoholio, puikiai atstato natūralią odos drėgmės pusiausvyr ir padeda paruošti odą tolimesniam grožio rutinos žingsniui - aliejams, serumams, kremams ir losjonams. Tonikas maloniai kvepia, nedirgina odos ir tinkamas naudoti bet kuriuo metų laiku.

"Kiehl's" Gently Exfoliating Body Scrub "Grapefruit"  - eksfolijuojantis kūno šveitiklis su tikromis greipfrutų kauliukų dalelėmis. Vidutinį šveitimą suteikiančios kauliukų dalelės puikiai atlieka savo darbą - pašalina nuo odos negyvas odos ląsteles ir stimuliuoja kraujotaką bei naujos odos ląstelių regeneravimąsi. Priemonė nestipriai parfumuota, primena citrusų plantacijas. Kvapas nėra intensyvus, tad gali puikiai derintis su kitomis kūno priežiūros priemonėmis.

"Kiehls" Creme de Corps "Grapefruit" - labai malonus ir prabangus kūno sviesto ir kremo mišinys. Priemonė puikiai papildo eksfolijuojančiojo kūno šveitiklio aromatą ir suteikia kūno odai dar daugiau minkštumo bei švelnumo. Priemonės kaina pakankamai aukšta, tačiau pastarąją atsveria nepriekaištinga kokybė ir priemonės universalumas. 

"Kiehl's" Richly Hydrating Hand Cream "Lavender"  rankų kremas su levandomis, taukmedžio sviestu ir vitaminu E. Kremas idealiai tinka šerpetojančioms ir elastingumą praradusioms rankoms, ypatingai žiemos metu. Produkto kvapas savotiškas, šiek tiek primena mamos vaistinėlę ir joje užsibuvusius vaistus, tačiau būtent medicininiu produktu galima laikyti šią priemonę, ypatingai turint didesnių problemų su sausėjančia rankų oda.

Apibendrinant reikia pripažinti, jog "Kiehl's" šiais metais pasidarbavo labai šauniai - minėtoji rinkinio versija atrinkta ir priderinta itin universaliai, tad gavus tokią dėžę dovanų nusivilti tikrai netiks - visi dėžėje esantys produktai tinkami bet kokio amžiaus ar odos tipo vartotojui, o bendra produktų kokybė priemonėmis mėgautis leis tikrai ne paskutinį kartą.

Produktus galite rasti Vilniaus prekybos centro "Panorama" pirmame aukšte įsikūrusioje "Kiehl's" parduotuvėje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite