28.12.16

PUPA kalėdinės kolekcijos apžvalga

PUPA - vienas mylimiausių dekoratyvinės kosmetikos ženklų, kurį artimiau ir aktyviau atrasti teko 2016-aisiais. Ko gero meilė šio prekinio ženklo gaminiams būtų galima priskirti prie kosmetinių atradimų 2016-aisiais. O metų pabaigai noriu pasidalinti viena gražiausių dekoratyvinės kosmetikos kolekcijų, kurią pristatė itališkas PUPA prekinis ženklas.

Šiandienos apžvalga bus kiek neįprasta, mat aptarinėti kiekvieno kolekcijoje esančio produkto nežadu. Kodėl? Nes daugelis jų jau ir taip apžvelgti tinklaraščio istorijoje, o gražiausioms metų šventėms gamintojas nusprendė tiesiog pakartotinai išleisti ir taip bestseleriais esančius produktus papuošdamas juos ypatingo grožio pakuotėse bei patobulintose ir šventėms tinkančiuose kosmetikos atspalviuose.

Asmeniniu favoritu neabejotinai tapo nepakartojamo grožo švytinti iluminuojanti pudra PUPA RED QUEEN Pure Gold Higlighter, produktas labai universalus ir tikrai puikiai tinkantis naudoti ne tik švenčių, bet ir bet kokio kito makiažo proga. Pudra nuostabiai atrodo ne tik pakuotėje (kurią tikrai gaila pradėti naudoti dėl nepaprastai nuostabaus pudros reljefo), bet ir ant skruostų, kur paprastai aplikuojami iluminuojantys produktai. 

Ne mažiau įspūdingi ir iki šiol puikiai pažįstami lūpų dažai PUPA Volume, savo sudėtyje turintys puikių ingredientų, ne tik puoselėjančių lūpas, bet ir suteikiančių šioms putlumo, naudojant dažus ilgesnį laiką. Putlimo faktorius lieka labai įtartinas ir šiuo pasikliauti renkantis priemonę tikrai nepatarčiau, tačiau patys dažai tikrai puikios tekstūros, nuostabių intensyvių spalvų ir suteikiantys šiek tiek satitinį efektą.

PUPA I'am Pupa Matt Fluid skysti matiniai lūpų dažai - jau įprastinės konsistencijos matiniai skysti lūpų dažai, kuriuos aplikuoti itin paprasta ir lengva, o lūpos lieka minkštos ir švelnios. Būtent pastarasis produktas lūpų neišsausina ir lepina įvairiais aliejais. Vienintelis pastebėjimas, kurį teko patirti dažus naudojant jau daugiau nei pusę metų - lūpų dažai idealiai išsilaiko visą dieną tik tuo atveju, jei nieko nevalgote ir negeriate. Tuo tarpu valgant riebesnį ar aliejaus turintį maistą dažai greitai išsisklaido ir ištirpsta nuo lūpų paviršiaus. Kad ir kaip bebūtų - I'am Matt Fluid skysti lūpų dažai - vieni mėgstamiausių ir naudojamiausių lūpų priemonių šiais metais, o turimos kalėdinės raudonos spalvos idealiai tinka šventiniam periodui.

PUPA RedQueen akių šešėliai - dar vienas pamiltas produktas, kurį aktyviai teko naudoti dar praėjusių švenčių metu. Tiesa, lygiai prieš metus savo gyvenimą leidau Tailande ir veido makiažu puošti toli gražu nepavyko, tačiau grįžus į Lietuvą būtent šiais akių šešėliais puoštis teko dažniausiai. Pagrindinis šių šešėlių privalumas - nors ir blizgios, tačiau pakankamai neutralios šešėlių spalvos, idealiai tinkančios dieniniam makiažui, o taip pat ir nežymiam iluminavimo darbui kitose veido vietose. 

Išvados pakankamai akivaizdžios - nuostabi kalėdinė kolekcija, tinkanti ne tik švenčių periodu, bet ir bet kuriuo kitu metų laiku. PUPA prekinis ženklas iki šiol nenuvylė ir jau vargu, ar kada sugebės nuvilti. Priemonių galite ieškoti kosmetikos parduotuvėse KristiAna ir Kosmada.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite