13.1.17

GOSH "Overnight Primer Oil Essence" aliejaus apžvalga

GOSH "Overnight Primer Oil Essence priemonė, kurios dėka pavyko atgaivinti savo draugystę su šiuo prekiniu ženklu. Ir jei iki šiol prekinio ženklo gaminama dekoratyvinė kosmetika buvo gera, tačiau ne visuomet pakankamai, kad šią būtų galima vadinti viena mėgstamiausių prekinių ženklų mūsų rinkoje, būtent aprašinėjamas naktinis aliejus privertė į GOSH pažiūrėti dar kartą, tačiau šįkart - kitomis akimis.

Produktas aprašomas kaip naktinis aliejus, skirtas aplikuoti ant švarios ir nuvalytos veido odos prieš einant miegoti. Aliejus neturi jokių parabenų, o jo sudėtyje esantys aliejai minkština, glotina ir švelnina veido odą. Po nakties oda lieka iš tiesų ypatingai minkšta ir švelni. Gerai ir tai, kad aliejus neturi jokio intensyvaus kvapo, tad puikiai tinka net jautresnę odą ar uoslę turinčioms merginoms. Būtent tokiu būdu aliejų tenka naudoti ilgiau nei mėnesį, kiekvieną naktį prieš einant miegoti. Turiu pripažinti, jog produktas - tiesiog būtinybė šaltuoju metų laiku, tomet odai reikia ne tik įprasto drėkinimo, kurį paprastai suteikia veido kremai ir koncentratai, bet ir papildomo aliejaus, suteikiančio papildomo riebalinio barjero odai. Aprašomasis aliejus į odą įsigeria kur kas geriau ir lengvaiu ne įprastiniai ar buitiniai aliejai, tačiau reikia prisiminti, kad tai visgi aliejaus pagrindu pagamintas produktas, tad riebalinį sluoksnį pastarasis turi.

Kolegė Aliona iš Lithuanian Beauty Blog tinklaraščio šią priemonę apžvelgė kaip makiažo pagrindui tinkantį produktą. Konceptas labai įdomus ir tikrai suteikiantis nepriekaištingą veido makiažą, tačiau reikia atsižvelgti į porą aspektų: gebėjimą kombinuoti tinakmą produkto kiekį su kitomis priemonėmis (aliejaus padauginti labai lengva, o nuo priklauso ir gaunamas rezultatas, kuris, padauginus aliejaus nebus stulbinantis), taip pat reikėtų prisiminti, kad aliejaus pagrindu pagamintos priemonės nėra labai patrauklios ar tinkamos riebesnę ar į porų kimšimąsi linkusią odą tunčioms merginoms, mat padidėja užsikimšusių porų tikimybė. Visų trečia, ko gero toks naudojimo būdas tinakmiausias sausą ar vyresnę odą turinčioms moterims, o jaunesnėms ir į dvidešimtmetį įkopusioms merginoms rekomenduoju produktą naudoti kaip naktinę veido priemonę, o ne makiažo pagrindą.

Vienu ar kitu būdu, reikia pripažinti, jog produktas tiesiog stulbinantis ir suteikiantis puikių rezultatų nepriklausomai nuo pasirinkto panaudojimo būdo. Rekomenduoti priemonę noriu visoms - ir toms, kurios ieško kokybiškos naktinės veido priežiūrai skirtos priemonės, ir toms, kuris ieško dar vieno papildomo produkto idealiam makiažui susikurti.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite