25.2.17

Pavasario pasirinkimas - rožinė!

Ko gero sunku būtų įvardintį asmenį, šiuo metu nelaukiantį žiemos pabaigos ir pirmųjų pavasarinių saulės spindulių. Ir nors pastarieji į žemę išlenda vis dar retai, būtent kosmetikos ir makiažo pagalba norisi padrąsinti orus atšilimui.

Būtent dėl didelio saulės ir pavasario noro šį sezoną raginu atkreipti dėmesį į ryškius rožinius lūpų dažus. Būtent ši spalva suteikia ypatingo gyvybingumo, vėjavaikiškumo ir naujo vėjo gūsio savo gyvenime. 

Asmeniniai šio sezono pasirinkimai net trys: ryškus lūpų kontūros pieštukas Lancome "Le Lip Waterproof Lipliner Pencil" 378 Rose, daugelio pamėgtas ir favoritu laikomas Lancome "Matte Shaker Liquid Lipstick: 378 Pink Power ir YSL Vernis a Levres Vinyl Cream 410.

Pastarieji - itn lengvi, pakankamai ryškūs, kad pagyvintų makiažą ir praskaidrintų nuotaiką, tačiau pakankamai subtilūs, kad neišbaidytų visų balandžių pagrindinėje Vilniaus aikštėje - aprašomi atspalviai tik atrodo grėsmingai ryškūs, o iš tiesų suteikia skaidrų rožinį atspalvį. Ypatingo grožio ir pagyrimo vertas Lancome Matte Shaker lūpų produktas. Priešingai, nei klasikinis Juicy Shaker variantas (kuris man asmeniškai didelio įspūdžio nepaliko), pastarasis tapo vienu mylimiausių lūpų dažų šiuo metu, mat lūpoms suteikia gaivos jų neapsunkindamas. Pati dažo tekstūra primena korėjietiškus vandens pagrindu pagamintus lūpų flomasterius, tačiau priešingai nei pastarieji, Lancome praturtintas aliejais, kurie bent minimaliai sugeba pamaitinti lūpas. 

Tuo tarpu YSL Vernis a Levres Vinyl Cream šiuo metu atsvovauja kiek konservatyvesnei lūpų dažų kategorijai, kuomet norisi pasipuošti ir apdovanoti lūpas viniliniu švelniu lūpų dažų sluoksniu. Dažai labai lengvi, maloniai jaučiasi ant lūpų, o svarbiausia - ne tik nedžiovina, bet ir nelipina lūpų. Spalva vietoje ilgą laiką neišlieka, tačiau būtent šiai problemai spręsti pasitelkiamas jau aprašytas lūpų pieštukas.

Kad ir kuri alternatyva bebūtų - tebūnie pavasaris, tebūnie šviesa, tebūnie šiluma!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite