25.2.17

Clinique "Pep-start" odos priežiūros apžvalga


Daugelis tinklaraštininkių prieš kurį laiką testavimui gavo Clinique "Pep-Start" odos priežiūros rinkinį. Praėjus atitinkamam laiko tarpui ir intensyviam produktų testavimui savo nuomonę apie naujieną iš Clinique skubu pateikti ir aš.

Clinique Pep-Start Eye Cream - nebe naujokas mano kosmetikos stalčiuje, mat šį produktą teko išmėginti, naudoti ir nuomone pasidalinti su skaitytojomis dar prieš metus. Apžvalgą galite rasti čia. Ar asmeninė nuomonė pasikeitė po metų? Tik minimaliai. Produktas labai lenngvas, idealus jaunoms merginoms ir toms, kurios paakių kremus naudoja prevencijai, bet ne rimtesnėms problemoms spręsti. Priemonė ideali šiltajam metų laikui, mat yra labai lengva, greitai įsigerianti ir nepaliekanti jokio riebumo jausmo. Kadangi vieną pakuotę jau teko sunaudoti, galiu pripažinti, jog šios pakanka iki 4 mėnesių, naudojant kremą kartą per dieną.

Clinique Pep-Start 2in1 exfoliating cleanser - puikus tarpinis variantas tarp švelnaus veido eksfolijavimo ir kruopštaus odos prausimo ir valymo. Produktas nežymiai putoja, pašalina visus odos nešvarumus bei paruošia šią kitoms odos priežiūros priemonėms. Po produkto odą šiek tiek tempia (tiek pat kiek šią tempia panaudojus bet kokį kitą veido prausiklį), tad veido odos tonizavimas, drėkinimas ir maitinimas - būtinas. Priemonės buteliuke ne itin daug - 125g. tad šios pakaks iki dviejų mėnesių naudojant du kartus per savaitę. Priemonė ideali riebesnės ir mišrios odos savininkėms, tuo tarpu jautresnę ar sausą odą turinčioms merginoms priemonė gali pernelyg stipriai išsausinti odą.

Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer - ko gero įdomiausias ir didžiausią nesusipratimą tinklaraštininkių tarpe sukelęs produktas. Didelė dalis merginų peikė produktą dėl pernelyg mažo odos drėkinimo, kitos liaupsino dėl matinį ir šilkinį efektą suteikiančių komponentų. Produktas iš tiesų unikalus ir galimas priskirti ne prie odos drėkiklių, bet odos bazinių priemonių. Man asmeniškai ši priemonė pasirodė labai įdomi ir tinkama naudoti, tačiau prieš šią būtina tepti nedidelį kiekį įprastinės konsistencijos drėkinamojo veido kremo, tuo tarpu pastarasis Clinique gali pasitarnauti kaip gruntas, suteikiantis matiškumo ir lygumo odos reljefui. Kad ir kaip bebūtų, priemonės nereikėjo vadinti odos drėkikliu, mat drėkina iš tiesų labai minimaliai. 

Bendra nuomonė apie naują "Pep-Start" odos priežiūros liniją pozityvi, tačiau iki pilnos laimės trūko intensyviai drėkinamo veido kremo ir odos toniko, be kurio neturėtų prasidėti nė vienos save mylinčios ir savo odą prižiūrinčios merginos rutinos.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite