9.3.17

Bobbi Brown "Skin remedies Skin Moisture Solution" losjono apžvalga

 Grįžkime prie odos priežiūros ir ypatingų (o neretai ir itin brangių) odos priežiūros priemonių. Viena tokių tapo ir Bobbi Brown "Skin Remedies Skin Moisture Solution" losjonas, kurio parduodamos pakuotės dydis atrodo kaip daugelio kitų parduodamų produktų testeriai ar keliavimui draugiški vienkartiniai produktai! Tad koks jaunystės eliksyras slepiasi itin brangiame, tačiau pakankamai prabangiame stikliniame Bobbi Brown buteliuke?

Vos 14ml produkto kainuoja apie $45.00, tad stebuklo tikėtis iš tiesų būtina. Kita vertus, Bobbi Brow kosmetika ir odos priežiūros priemonės visais laikais pasižymėjo itin aukšta kaina, tad šiuo atveju kaina nebūtinai atrodo tokia aukšta. Produktas turi lengvą vandens konsistenciją, pastaroji paskirstyta ant odos jaučiasi labai maloniai ir lengvai - produktas nepalieka jokio sunkumo jausmo ir akimirksniu suteikia odai mikštumo bei gyvybės.

Produktas iš tiesų puikus - akimirksniu suminkština odą, pastaroji tampa paruošta bet kokiam drėkinamojo kremo absorbavimuisi. Reikia pripažinti, jog net įprastinis drėkinamasis kremas aplikuojant šį po Bobbi Brown losjono tampa kur kas aktyvesnis, o oda kitą rytą tampa dar elastingesnė ir minkštesnė.

Tačiau pagrindinis klausimas išlieka kainos, kokybės ir naudingumo santykis. Produktas iš tiesų puikus - tarytum magnetas sugrąžina visą įmanomą drėgmę į veido odą. Tačiau pastarasis neturėtų būti naudojamas kaip kasdienė odos priežiūros priemonė. Greičiau pagalbinis produktas, kurio prisireikia tarytum medikamento - po didesnių lygų, dehidratuojant ir negaunant pakankamai vandens ar tiesiog po intensyvaus vakarėlio, kuomet visą organizme esantį vandenį pasisavino detoksikacijos metu vykstantys procesai, bandantys pašalinti alkoholį iš organizmo.

Produktas gali būti kur kas aktualesnis vyresnėms damoms, o jaunesnėms gali puikiai pastarnauti kaip "pagirių" gydytojas, padėsiantis sugrąžinti reikiamą drėgmę į jūsų veido odą!

1 comment:

  1. As vis i si seile varvinu, bet niekaip negaliu tokios aukstos kainos pateisinti, tai, matyt, taip ir toliau varvinsiu :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite