26.9.12

APŽVALGOS: MNY COLOSSAL VOLUM' EXPRESS

Yra viena kosmetikos priemonė, kuriai visuomet gailiu pinigų.Tikriausiai kiekvienas žmogus turi savų silpnybių, o maniškė tikrai nėra blakstienų tušas, dėl to blakstienų tušui pinigų vis nepakanka. Vis dėlto, reikia sutikti, kad akių ryškinimas yra viena svarbiausių idealaus (arba tiesiog tvarkingo) makiažo detalių.
Tad noriu pasidžiaugti, kad pagaliau turiu naują blakstienų tušą, negana to, dar ir prie jo derantį pieštuką, idealiai tinkantį padūmavisių akių makiažui sukurti. Tad šį kartą ketinu apžvelgti šiuos du produktus ir pateikti savo asmeninę nuomonę, nepriklausomą nuo kitų gyvenimo ar marketingo veiksnių.
 Naujasis blakstienų tušas Volum’ Express The Colossal Smoky Eyes Mascara tikrai nėra didelė naujiena ištikimiausioms Maybelline  ar Collosal Volume gerbėjoms. Kodėl? Nes jis kone identiškas iki tol buvusiems Colossal Mascara blakstienų tušams. Tiesa, šį tušą dar prieš keturis metus, kai jis buvo tikra naujiena Lietuvos rinkoje, vertinau tik neigiamai. Mane pykino nuo jo kvapo. Kvapas kosmetikoje ne mažiau svarbus, nei sudedamosios dalys ar veiksmingumas. Dirginantis kvapas gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir sukelti nemažus galvos skausmus, ar pykinimus. 
Tačiau šiuo atveju po kelių lemtingų kartų su kvapu apsipratau ir man jis pasidarė ne tik pakenčiamas, bet priimtinas ir net malonus. Nesumeluosiu pasakydama, kad tai tikriausiai pats populiariausias ir geriausias Maybelline tušas, kurį yra tekę naudoti. Kiek teko kalbinti žmonių, vartojančių kosmetiką, dar neturėjau garbės susipažinti su mergina, kuriai netiktų ar nepatiktų Colossal Volume  blakstienų tušas. Tikriausiai aš - ne išimtis. Tai tikrai vienas geriausių MAYBELLINE produktų ir vienas geriausių blakstienų produktų, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį. Nesu šepetėlių ekspertė ir nežinau, ar sugebėčiau apibūdinti Volum’ Express The Colossal Smoky Eyes Mascara šepetėlio šerelius,  tačiau neabejotinai tušas unikalus savo smulkiais, bet beprotiškai tankiai šereliais, kurie padeda atskirti, paryškinti ir pastorinti kiekvieną, net ir pačią mažiausią blakstieną. Blakstienos tampa pastebimai ryškesnės, ilgesnės, sodresnės, tačiau tušas neapkrauna ir nesulipina blakstienų, ką kartais mėgsta daryti kiti blakstienų tušai, kad ir Bourjois Volume clubbing.
Prieš kelias savaites, su drauge sėdėdama vienoje Vilniaus kavinių, supratau, kad vienas blogiausių įpročių, kurį man atnešė universitetas, yra tai, kad pradėjau  kiekvieną dieną dažyti akis. Tik  nemanau, kad artimiausiu metu ketinu gydyti šį įprotį, tačiau neabejotinai reikia atidžiau rinktis produktus, kurie leidžia kiekvieną dieną atrodyti pagal visus dienos makiažui brėžiamus standartus.

Kitas ne mažiau intriguojantis Maybelline produktas - „Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil“. Padūmavisių akių makiažas taip pat nėra didelė naujiena makiažo pasaulyje, tačiau jam susikurti neretai reikia ypatingai didelių įgūdžių ir kokybiškių akių šešėlių bei šešėlių pagrindo, be kurio visas darbas gali nueiti šuniui ant uodegos. Nė vieno žmogaus nepuošia nubyrėję šešėliai ar nuplaukęs iš savo vietos akių kontūras. Aš turiu ypatingai problemines akis, tad dienos pabaigoje visas mano rytinis triūsas būna tiesiog "nuplaukęs" žemyn. Galvojau, kad manęs nustebinti jau niekuomet nepavyks, tačiau, kaip dažnai gyvenime pasitaiko, stipriai klydau. „Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-Pencil“ yra storas dvigubo poveikio pieštukas. Vienas jo galas dažo, o kitas švelniai išsklaido spalvą. Sudėtyje yra daug grynų pigmentų ir unikalaus vaškų mišinio, tad turint gerus tiesių linijų braižymo įgūdžius, liniją nubrėžti galima be jokio vargo. Speciali veiklioji medžiaga suformuoja plėvelę, kad spalva būtų atspari vandeniui ir laikytųsi net 12 valandų. Minkšta kempinėlė pieštuko gale paskirsto dažus po voką ir sugraduoja nuo šviesiausio iki tamsiausio atspalvio. Žinoma, visi šie dalykai stipriai priklauso ir nuo žmogaus profesionalumo dažantis, tačiau niekas negimė mokėdamas, tačiau su kiekviena praktika formuojasi vis stipresni ir geresni įgūdžiai. Dažniausiai į panašius reklaminius šūkius žiūriu skeptiškai, tačiau šį kartą išbandžius pieštuką ant rankos, vakare teko gerokai pavargti, kol pavyko nuplauti spalvą. Pieštukas tikrai minkštas, tad tiks net ir pačioms jautriausioms akims.

33 comments:

  1. Gintė26.9.12

    Aš esu ta mergina, kuri nekentė šito tušo;D visas naudojimasis juo baigėsi šiukšliadėžėje.
    Dabar naudojuosi Maxfactor False Lash Effect Waterproof Mascara - turbūt geriausias tušas, kuriuo yra tekę naudotis. Nusipirkti vandeniui atsparų tušą nusprendžiau dėl savo polinkio graudintis, todėl per išleistuves šis produktas tikrai atliko puikų vaidmenį.
    Vienas minusas - kadangi jis atsparus vandeniui, makiažo valymas gerokai užtrunka, net jei turi specialų valiklį waterproof profuktam. Turiu prisipažinti, dažnai tiesiog einu miegoti nenusivaliusi tušo - tai tikrai blogas įprotis - bet iš čia kyla dar vienas pliusas - antrą dieną nereikia dažytis, galima eiti su vakarykščiu tušo sluoksiu, kurio likučių man, kaip beveik nesidažančiai merginai, visiškai pakanka!
    O dėl suklijuotų blakstienų.. Nesu tikra, ar čia tikrai būna tušo problema, ar kaip dažaisi, nes man nėra tekę susidurti su tokiu dalyku, kaip trys didelės blakstienos.

    ReplyDelete
  2. Nekenciu sio tuso, maza to kad baisiai smirda, nuo kvapo pradeda skaudeti galva, tai dar ir alergizuoja mano akis ir po keliu valandu nutrupa :) Tikrai neimciau net dovanojamo sio tuso :)

    ReplyDelete
  3. Man irgi šis tušas net labai nepatiko :D buvau labai įpratusi dažytis su tušais, kurių šepetėlis guminis, tad vėl priprasti prie tokio buvo sudėtinga. Ir.. kvapas tiesiog žudė. Tad bambėjau bambėjau kaip man nepatinka tas tušas ir jis tiesiog... dingo :D Tada jau ir gaila pasidarė, gal per laiką būtų patikęs :D Na, bet įsigijau kitą, irgi Maybelline, bet One by One, su guminiu šepetėliu :) dabar naudoju kasdien ir vago nematau :) bet pats nepralenkiamiausias ir mylimiausias man MaxFactor Masterpiece Max. Tik ieškau jam pigesnių alternatyvų :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous26.9.12

    Kažkada esu bandžiusi maybelline tušų, tačiau nepatiko ir jau ilgą laiką naudoju tik max factor tušus.. Bet galiu pagirti vieną ypatingai gerą maybelline produktą - "lasting drama gel eyeliner". Būtents šis skystas kontūras yra nepakeičiamas, pasidažius ir maždaug po minutės perbraukus pirštu per padažytą vietą jis nė kiek nenusivalo ir išlieka labai ilgai.. Bent jau man, šis maybelline produktas yra pats geriausias.

    http://www.maybelline.com/Products/Eye-Makeup/Eye-Liner/Eye-Studio-Lasting-Drama-Gel-Eyeliner.aspx

    ReplyDelete
  5. Anonymous26.9.12

    Kam net du? ;D

    ReplyDelete
  6. Turiu tokį patį tušą ir dar cat eyes tušą,abu yra nuostabūs :D

    ReplyDelete
  7. Aš šitą tušą jau ilgai naudoju, gerai man jis, niekada kvapo keisto nejaučiau, bet ir šiaip man nereikia kokio labai ypatingo, šitas nesulipina, šiek tiek pabrėžia ir man gerai :) Bet tikrai galvoju įsigyti vandeniui atsparų įsigyt kadanors, nes irgi dažnai graudenuosi :D

    ReplyDelete
  8. Colossal volume tušą naudoju jau gal ketveri metai... Man jo niekas nepakeičia! Nuo pirmo pabandymo iki pat dabar galiu drąsiai teigti - pats geriausias tušas.;>

    ReplyDelete
  9. Kaip tik reikia naujo tuso ir piestuko, pasinaudosiu rekomendacija:) O taves, Kotryna, norejau paprasyt pries artejant ziemai iraso apie ranku prieziura:))

    ReplyDelete
  10. Looks great! i love maybeline.

    www.fashioncontainer.com

    ReplyDelete
  11. Anonymous27.9.12

    Gražiai forografuoji :)

    ReplyDelete
  12. Čia gal kokia akcija,kad du tušai,du pieštukai..? ;)

    ReplyDelete
  13. Anonymous28.9.12

    Kažin ar akcija, labiau tikėtina, kad blogo autorė juos gavo dovanų, mainais už gerą žodį apie produktus gaminančią firmą ;)

    ReplyDelete
  14. Anonymous28.9.12

    Aš irgi taip pagalvojau, nes jau šią savaitę ne pirmam bloge matau reklamuojamą šį tušą...:)

    ReplyDelete
  15. Ginte, iš tiesų vandeniui atsparų tušą nuvalyti yra bjaurus reikalas, net su tam skirtu valikliu :D O miegoti su makiažu tikrai nesveika, juo labiau, kad miegant su tušu, labai paprasta "sulaužyti" savo blakstienas. kad ir kaip bebūčiau pavargusi (net grįžus namo po bemiegės nakties), visų pirma lekiu nusivalyti tušą. :) Patariu taip daryti ir Tau ;)

    ReplyDelete
  16. Inga, man ankščiau jis sukeldavo tokią pat reakciją. O trupa dažniausiai nuo pasibaigusio galiojimo :)

    ReplyDelete
  17. niekamnesakyk, pritariu, guminiai šepetėliai tikrai geresni, nei paprastieji :) Bet one by one man nepatiko, net nežinau kodėl, bet jei reikėtų rinktis ką nors iš Maybelline, tikrai rinkčiausi šį, o guminiai šereliai puikūs iš Maxfactor :) Jei nebandei - išbandyk :)

    ReplyDelete
  18. Giedre, niekuomet neteko bandyti šio produkto, ačiū už rekomendaciją ;)

    ReplyDelete
  19. Anonime, kiekvienai akiai po vieną :D

    ReplyDelete
  20. Amandžiuk, o man cat eyes net labai nepatiko :D

    ReplyDelete
  21. Luna, gal turi puikias blakstienas, dėl to viskas ir tinka :) O vandeniui atsparus tikrai labai naudingas dalykas, ne tik dėl graudenimųsi, bet ir dėl prasto bei drėgnoko lietuviško oro :)

    ReplyDelete
  22. Laura, apie tokias paneles ir kalbėjau :D didžioji dalis mano pažįstamų jį labai mėgsta, net mano mama :D

    ReplyDelete
  23. evana, pažadu artimiausiu metu paruošti įrašą apie rankų priežiūrą. Labai ačiū už idėją, įtariu, kad pati nebūčiau tokios sugalvojusi :)

    ReplyDelete
  24. ,FASHIONCONTAINER thank you :)

    ReplyDelete
  25. Anonime, ačiū :) Fotografija tapo savotiška meditacija : )

    ReplyDelete
  26. Gintare, ne, gavau juos iš tiekėjų, kad pristatyčiau ir pateikčiau savo asmeninę nuomonę :)

    ReplyDelete
  27. Borjana, thanks :)

    ReplyDelete
  28. Anonime, pirma komentaro dalis teisinga, produktus gavau nemokamai, bet gero žodžio manęs neprašė, turėjau ir turėsiu visišką žodžio laisvę, tad jei kažkas nepatiks, galiu išdėti į šuns dienas. Nepriklausau jokiai kompanijai, už nieką negaunu pinigų ir su niekuo jokių sutarčių nepasirašiau, tad mano asmeninė nuomonė nėra MANO ASMENINĖ nuomonė, o ne reklaminis triukas :) Bet kokia reklama, yra reklama, tad gamintojams bet kokiu atveju pliusas, geras žodis čia nebūtinas :)

    ReplyDelete
  29. Anonime, esi teisi, gavau kosmetiką nemokamai, kaip ir kitos merginos :)

    ReplyDelete
  30. Anonymous28.9.12

    Ech, apsimoka tuos blogus rasyt, gal ir man pradet..;D

    ReplyDelete
  31. ne dėl apsimokėjimo jie rašomi. Jei iš išskaičiavimo darysi- tinklaraštis pasmerktas pražūčiai :)

    ReplyDelete
  32. Gintarė11.10.12

    Labas Kotryna,labai išsamus pasakojimas,gal galiu paklausti kiek tas Maybelline pieštukas kainuoja? Niekur nerandu kainos. ačiū

    ReplyDelete
  33. Gintare, sveika, dabar konkrečiai kainos nepasakysiu,nes kosmetikos parduotuvėje lankiausi prieš nežinia kiek laiko (tuo metu dar šios produkcijos nebuvo galima rasti), o ir patį pieštuką gavau dovanų iš įmonės, tad savų pinigų neleidau ( o tai reiškia, kad ir kainos negaliu prisiminti). Paprastai tokia priemonė Maybelline firmos prekei turėtų kainuoti apie 20 LT :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite