1.9.12

APŽVALGOS: UOGA UOGA

Kartu su vasara anapilin iškeliavo beveik visi veido priežiūrai skirti kremai, o jų vietą užėmė nauji. Tiesą sakant, jau gerą pusmetį (o gal ilgiau) sparną rėžiu aplink UOGA UOGA produkcijos salelę, esančią Vilniuje, Ozo prekybos centre. Galiausiai vakar, kol didžioji dalis mokinukų ir studentukų sielvartavo dėl pasibaigiančio šiltojo metų laiko, aš šokinėjau iš džiaugsmo, jog pagaliau ir mano vargšė oda galės pasimėgauti ramybe. Ne paslaptis, kad mėgstu kosmetiką, ypatingai dekoratyvinę. Tikrai nenaudoju jos beprotiškai daug, tačiau polinkį tikrai turiu. Tikriausiai dėl to galima pagrūmoti pirštu ir atskaityti moralą apie tai, kad jaunas žmogus, naudodamas kosmetiką elgiasi kvailai, tačiau esu įsitikinusi, jog kiekvienas turime savų keistenybių, o juo labiau blogų įpročių. Bet kokiu atveju, prieš pabaigdama visas turėtas veido odos priežiūros priemones, buvau pasiryžusi dar viena koja įlipti į natūralesnės kosmetikos vartojimo (iki šiol tai daryti sekasi sunkiai, tačiau ateityje tikiuosi geresnių rezultatų ), tad galiu teigti, jog šie nauji produktai nėra spontaniško elgesio padarinys.
Per paskutinius tris vasaros mėnesius į parduotuves ir aptarnaujantįjį personalą pradėjau žiūrėti visiškai kitomis akimis. Tikriausiai dėl to, kad sulaukę pilnametystės ir pabaigę mokyklą, į įvairias parduotuves įsidarbino nemaža dalis mano bendraamžių, draugų ir pažįstamų. Taip pat pačiai teko išgyventi ne vieną darbo pokalbį, susijusį su bendravimu-pirkimais-pardavimais. Iki tol buvau tvirtos nuomonės, jog pardavėjas neturi nieko bendro su pirkimu. Tačiau šį požiūrį pakeitė pats gyvenimas. Dabar bendravimas su žmonėmis man pasidarė labai svarbu, tad malonus ir draugiškas pardavėjas tapo vienu iš kriterijų, pagal kurį galima vertinti visą parduotuvės įvaizdį.Visa tai pasakoju dėl to, kad užklydusi į UOGA UOGA pardavimo salelę ir užkalbinusi plačiai besišypsančią pardavėją, prie stendo praleidau daugiau, nei valandą. Užsišnekėjom kaip seniai pažįstamos draugės, nors iš tiesų viena kitos nepažinojom. O mergina, savo ruožtu, noriai papasakojo begales įdomybių, kurių iki tol nenutuokiau egzistuojant, o iš OZO išėjau nešina popieriniu maišeliu, užpildytu trimis naujais produktais.
 Prieš pradėdama pokalbį žinojau, jog man reikia naujos priemonės drėkinimui ir maitinimui, tad čiupau jautį už ragų ir paklausiau, ką galima išsirinkti, norint išlaikyti odos drėgmę. Galiausiai išsirinkau drėkinantį veido kremą riebiai odai su lazdynų riešutais ir greipfrutais, pavadintą skambiu, "Aksominė oda" pavadinimu. Tikriausiai nesuklysiu sakydama, jog tai buvo pirmas kartas gyvenime, kai klausiau profesionalo nuomonės ir atsižvelgiau į pardavėjos rekomendacijas (iki tol mėgau rinktis visa ką savo nuožiūra). Jau po pirmųjų panaudojimų galiu teigti, kad kremas be proto lengvas, puikiai tinka riebiai, blizgėti linkusiai odai, mat kažkokiu būdu sugeba normalizuoti ir stabdyti riebalų išsiskyrimą. Taip pat jo užsitepus makiažo pagrindą tepti tampa vienas malonumas, mat oda pasidaro minkšta, švelni ir puikiai absorbuoja makiažo pagrindo spalvą.
 Maitinimo funkciją, manau, puikiai atliks kremas, subalansuotas normalios, sausos, jautrios odos drėkinimui. Jo sudėtyje aptikome rugiagėlių ir šaltalankių. Pastarieji kremui suteikia ryškiai oranžinę spalvą, kurios nelieka, vos tik užtepus jo ant odos.
Galiausiai, išsirinkusi šiuos du produktus, nutariau išbandyti ir įmantrios rūšies aliejų. Išprašiau pardavėjos bendrais bruožais papasakoti apie kiekvieno aliejaus savybes ir išsirinkau priimtiniausią, Nerafinuotą puiklapių aliejų. Iki  to laiko mano didžiajame žodžių žodyne tokios puiklapio sąvokos nė nebuvo, tad išgirdusi naują pavadinimą, suklusau dar įdėmiau. Pasirodo, tai vienas vertingiausių ir rečiausių aliejų, kuris tinka visų tipų odai. Jis skatina kraujotaką, žaizdų gijimą, regeneruoja odos ląsteles, lėtina senėjimą, mažina uždegimus, didina odos elastingumą. Taip pat gydo nudegimus, randus, bėrimus, pūslelinę bei pažeistus kapiliarus. Tinka esant hematomoms, sumušimams, psoriazei (ačiū Dievui google, aiškinančiam, jog tai lėtinė odos liga, pasireiškianti odos uždegimu ir odą dengiančiais sidabro spalvos žyneliais), dermatitui, egzemai, pūliniams, išsiplėtusioms venoms, strijoms. Tikriausiai susigundžiau juo dėl nudegimų gydymo, kapiliarų stiprinimo ir išsiplėtusių venų problemos raminimo funkcijos. Pastaroji manęs nekankina, tačiau žinodama, jog venų problemų turi tiek man prosenelė, tiek močiutė, tiek mama, apie jas susirūpinau jau dabar. Stengiuosi ant aukštakulnių vaikščioti kuo mažiau, kojas kuo dažniau laikyti pakeltas, o naktimis dėvėti vilnones kojines. Ir nors nuo jų plėtimosi tai neapsaugos, tikiu, kad išankstinė prevencija gali atitolinti visą plėtimosi procesą.
Taip pat labai mėgstu žinoti, jog produktą naudosiu ne viena, o su mama, kurią kamuoja panašios gyvenimo problemos.
Ne mažiau džiugina ir visos produkcijos kainos, kurios svyruoja nuo 10 iki 45lt (nors 45lt kainuoja tik aliejai, mat jų savikaina tikriausiai didelė, o didžioji dalis kremų kerta po penktadalį šimtinės-20lt). Kaip ir pridera rankų darbo kosmetikai, galiojimo laikas ypatingai trumpas, tačiau man tai didelio galvos skausmo kelti neturėtų. Gal išmoksiu produktus naudoti sistemingai ir iki pabaigos.

39 comments:

  1. Labai norėčiau pabandyt, bet reikėtų į Vilnių važiuot! :D Mamos draugė sakė, kad naudoja va kaip tik ta oranžinį veido kremą ir jai labai patinka! :)

    ReplyDelete
  2. Monika, o tu ne iš Kauno? :) Vakar visa ko išklausinėjau pardavėjos, tai sakė, kad ir Kaune yra filialas. O jei ne, tai visuomet galima užsisakyti internetu, tik Vilniaus ir Kauno privalumas tas, kad prieš perkant viską galima išmėginti ir išuostyti :)

    ReplyDelete
  3. Labai viską įdėmiai perskaičiau, manau ir aš užsuksiu pamėginti/pauostyti šių lietuviškų gaminių. Dabar kaip tik gyvenu stadijoj - išmesti viską lauk, o po to reikės įsigyti tik reikalingų/kokybiškų/naudingų produktų. Ir čia kalbu ne tik apie kūno priežiūros priemones, bet ir kosmetiką, drabužius, batus, maistą ir pan.
    Dėkui už mažyti įkvėpimą ir išsamią informaciją.
    xx

    ReplyDelete
  4. Živile, džiaugiuosi,kad galėjau suteikti naujos informacijos. Iš tiesų tokie periodiški apsivalymai labai naudingi ir reikalingi. Gal asketiškai gyventi ir nėra labai gerai, tačiau neabejotinai didžioji dalis žmonių visa ko turi per daug, daugiau, nei jiems reikia. Tenka pratinti save neprisirišti prie daiktų.

    PS. Kiekvieną kartą keikiu save, kad vis dar neatrašiau Tau laiško. Nors gal ir gerai, vis dar kaupiuosi, o kai gausi, gausi milijoną teigiamos energijos ir emocijų pliūpsnį. Linkėėjimai ;*

    ReplyDelete
  5. kaiptik neseniai grįžau iš parduotuvės su Uoga Uoga serumu/kauke plaukams Bling Bling :) prisiskaičiau gerų atsiliepimų tai nusprendžiau ir pati išbandyt :)

    ReplyDelete
  6. Rosita, aš kažkaip stengiuosi susilaikyti nuo plaukų priežiūros priemonių, nes per gyvenimą jų prikaupiau devynias galybes, tad noriu viską sunaudoti, prieš pirkdama iš naujo :D PS. Labai lauksiu atsiliepimų apie Blig Bling serumą/kaukę, manau ne aš viena :)

    ReplyDelete
  7. Kaip pasiilgau tavo naujų postų!
    Ačiū, kad praskaidrinai dieną ir suteikei naujos informacijos. ;)

    ReplyDelete
  8. Kristina, aww, kaip miela: ) O tu praskaidrinai man vakarą:) AČIŪ :)

    ReplyDelete
  9. o aš jau buvau savąsias baigus, todėl ir ieškojau ko naujo :) ir šiandien jau išbandžiau ir pati nepatikėjau, kad jau po pirmo karto (naudojau jį kaip kaukę) buvo toks rezultatas! Plaukai tapo labai švelnūs, lengvi ir tikrai daro bling bling :D laaabai džiaugiuos šiuo pirkiniu (happy)
    ir dabar mastau apie tą patį veido kremą, kur tu pirkai- tikiuos paliksi savo atsiliepimą apie jį ;)

    ReplyDelete
  10. Rosita, suviliojai tokiais atsiliepimais ir mane :) O kokia jo kaina?

    PS. Maniškės priemonės tiesiog nuostabios. Visų pirma visiškai neapsunkina veido, neturi kažkokių stiprių cheminių kvapų. Taip pat palieka odą labai švelnią ir neapsunkintą :) Jau po keturių naudojimų jaučiu, kad oda ilsisi ir atsigauna :) (iki tol naudodavau tai, kas pasitaikydavo po ranka:D)

    ReplyDelete
  11. Aš tai kažkokia skeptikė, bet dabar kai tiek daug gerų atsiliepimų prisiskaičiau tai pabandysiu :)

    ReplyDelete
  12. Ema, gera žinia skeptikams, kad ši kosmetika kainuoja tikrai ne krūvas pinigų, tad išmėginti tikrai verta :)

    ReplyDelete
  13. o! puikus postas:) pati norėjau parašyti apie šią lietuvišką kosmetiką. Išbandžiau labai daug jos produkcijos, naudoju tą patį kremą "aksominė oda", labai patinka. Bandžiau ir "oranžinis debesėlis", bet jis nelabai man tiko tai atidaviau draugui jam gerai toks riebesnis po skutimosi. Mama naudoja "akys kaip kokosai" irgi labai patenkinta. Aš dar visus hidrolatus išbandžius labai naudingas reikalas vasara;) dar rekomenduočiau pabandyti prausiklį "go nuts" šiuo metu mano mėgstamiausias, sviestai kūnui irgi labai faini. Žodžiu tikrai nebloga kosmetika gal ne viskas patiko ką bandžiau, bet šiaip tikrai verta dėmesio. Šiaip jei jau domiesi natūralia kosmetika siūlau pabandyti "ekoligiškajį Chanel"- Dr.Hauschka tiek jų produkcija tiek idėjos man labai labai patinka, žinoma, kaina žymiai skiriasi, bet, manau tokiems dalykams taupyti neverta. Beje, lūpdažiai jų fantastiški!

    ReplyDelete
  14. Lovely, vaje, ačiū už išsamų informacijos pliūpsnį, sudominai prausikliu "go nuts". Reikės išbandyti : ) O sviestus kūnui vis dar cheminius naudoju (gėda), bet tikiuosi artimiausiu metu persikvalifikuoti :D

    Mėginau vieną Dr.Hauschka gaminį - purškiamą skaistinantįjį toniką (kaina visiškai kosminė), tačiau man jis didelio įspūdžio (išskyrus finansinę skylę, jei būtų teką mokėti pradinę kainą) nepadarė. Gal tiesiog pataikiau ant netinkamo produkto :) Džiugu, kad šios produkcijos yra ekologiškose parduotuvėse, tad galima išbandyti daug ką nenusipirkus :)

    ReplyDelete
  15. Dėl tų sviestų tai nepatarčiau pirkti jau sumaišytų kažkokių, nes tada tik tam ir naudoti turėtum. Geriau jau nusipirkti vasarai nerafinuotą kokosų ar kokį kitą lengvos tekstūros aliejų, o žiemai sviestmedžio ar mangų,na kažką riebesnio. O kai jau turėsi prikaupus nemažai tų aliejų pati galėsi maišytis ir ekspermentuoti. Ne tik kad kūnui, bet ir plaukams, nagams ir pan. Ir iš uoga uoga geriau aliejų nepirkti, nes ten jie brangesni siūlau pilstomus :D žodžiu labai čia puikią temą užvedei, labai man įdomu ką kitos panelės bandžiusios kas patiko kas ne:)) Beje,bling bling aš turiu, bet man nepatinka kažkoks riebalas, tam reikalui geriau naudoti Macadamia Natural Oil, kuris neriebalina plaukų, o tą teks sunaudoti kaip kaukę, nes galiukams bent jau man visai netinka. Dėl Dr. Hauschka tai aš to reikalo apie kurį rašei nebandžiau, bet pvz rožių veido kremas tai fantastiškas:)

    ReplyDelete
  16. as ta oati veido krema naudoju kaip ir tu nusipirkai, man labai patinka, reiks daugiau ju gaminiu isigyt :)

    ReplyDelete
  17. Lovely, tikriausiai praeis dar nemažai laiko, kol galėsiu pasidžiaugti esant didelei aliejų kolekcijai, iš kurių galėčiau kažką maišyti, tad iki to laiko teks pasikliauti jau pagaminta produkcija. :) Iš čia nusipirkau puiklapių aliejų, žiūrėsim, kaip prigis. O ir šiaip tie aliejai pakankamai brangus reikalas, lyginant su kremų kainomis.

    Iš tiesų labai smalsu sužinoti kitų merginų atsiliepimus, kaip matau, ne man vienai aktuali UOGA UOGA produkcija, labai smagu tai žinoti, o dar smagiau skaityti įvairius atsiliepimus ir rekomendacijas :)

    Kas liečia Bling Bling, tai tikriausiai esi pirmas žmogus,iš kurio girdžiu neigiamą komentarą į Bling'o daržą. Gal labai gerus plaukus turi, kuriems didelio maitinimo nereikia? Tiesą sakant galiukams natūralūs aliejai man neprilipo, gal dar neradau idealiai tinkamo?

    O iki Hauschkos, įtariu, dar teks priaugti man, tiek psichologiškai, tiek finansiškai :D Nebent pasitaikytų puikus pasiūlymas :)

    ReplyDelete
  18. Sandruti, kurį naudoji? Aksominę odą, ar Žiemos karštį? :) O kosmetika iš tiesų šauni, rekomenduoju dažniau nepraeiti pro šalį :)

    ReplyDelete
  19. Anonymous2.9.12

    Aš esu aliejų fanė visiškai! Ir norėčiau paprieštarauti, dėl aliejų kainos, dabar naudoju kokosų aliejų, tai sumokėjau 14lt, naudoju jau mėnesį, o išnaudojau šiek tiek daugiau nei pusę, tai labai ekonomiškai ir oda iš sausos artėja prie normalios! Suviliojai su mane su tais kremais, jei būsiu vilnui būtinai pagriebsiu, nes noriu pauostinėti :)

    ReplyDelete
  20. Buvo ir man užėjęs natūralios kosmetikos periodas, tai prasinešiau tada pro "Uoga uoga". Bet panaudojusi ilgesnį laiką nusivyliau, nes turbūt ta chemija padaro stebuklų, šnekant pvz apie paakių odą ar net šiaip veido odą. Galbūt pirkčiau priemones plaukams, bet bent jau man ta kosmetika nedarė jokių stebuklų ir pliusas nebent toks, o, tai ganėtinai natūralu.
    Nors mano nuomonė apie natūralią kosmetiką ir panašius dalykus, ala "gyvenkim natūraliai" labai pasikeitė po ilgo pokalbio su daktare (pagrindinė tema buvo kontraceptikai, bet paskui viskas nuėjo iki sveiko gyvenimo būdo. Ji man tada įrodė, kad nepadės nei natūrali kosmetika, nei kontraceptikų negėrimas, niekas, kol nepradėsim maitintis pačių užaugintu maistu ir pačių užaugintomis vištytėmis... :) nes užtenka to, kokį mes nemaistą valgom. Tai ta nenatūrali kosmetika yra mažiau nei nieko, palyginus su gaunama chemija kasdien maitinantis. Va tai mane gąsdina :)

    ReplyDelete
  21. Anonime, aš savo pasakyme galvoje turėjau įmantresnių aliejų kainas, tokių kaip puiklapis, simondsijos, graikiniai riešutai, migdolai ir panašiai :) Esu ir aš kažkada intensyviai naudojusi kokosų aliejų, tačiau prisidariau daugiau žalos, nei naudos, nes po jo naudojimo mano oda tiesiog pašėlo ir pradėjo daryti tai, ko iki tol nė akyse regėti neteko.
    :)
    Bet kokiu atveju, kai būsi Vilniuje, užlėk pasiuostyti : )o kol galimybės nėra - visuomet galim apasižiūrinėti internetiniame tinklapyje

    ReplyDelete
  22. Haneriete, na taip, cheminės priemonės suteikia stipresnį ri greitesnį efektą. Tačiau tikiu,kad jos išvargina odą, tad kartas nuo karto bent trumpam reikėtų grįžti prie paprastesnių produktų vartojimo.
    Apie ekologišką gyvenimo būdą savo nuomonę stipriai pakeičiau po paskutinio vasaros mėnesio, kuriuo metu teko pabūti įvairių kirpimų holistinėse stovyklose ir festivaliuose. Iki to liko galvojau, kad tai tik tuščia mada. Dabar nesu tokia kraštutiniška šiuo klausimu, tačiau žinau, kad askete nebūsi. Vis dėlto, kartas nuo karto supaprastinti kažką iš savo buities tikrai nėra blogai.
    O šį kartą supaprastinti nutariau veido priežiūros priemones :)
    PS. Mane tai irgi gąsdina :/

    ReplyDelete
  23. Liucija3.9.12

    Henriete, as buciau labai atsargi vertinadama daktares tokius pasisakymus... Labai baisu, bet labai daznai ju pragmatizmas guli salia su iskaiciavimais. Man viena tokia daktare isiule kontraceptikus, kuriu man visiskai nereikejo ir kai po menesio salutinio poveikio as jos paklausiau, ar tai normalu, ji pasake - taip, trys menesiai yra adaptacinis periodas. Tai kokio velnio man tris menesius kamuotis, jei esmine priezastis, kodel man tuos vaistus paskyre buvo PMS sindromo palengvinimas.

    Netiesa ir apie tas vistytes, ir darzovytes. Zinoma, kad reikia rinktis kuo naturalesni maista. Bet kalbant apie kosmetika, cia labiau savimones klausimas. Chemine kosmetika, kaip tu ja vadini, daznu atveju veikia ne efektyviau, o tik sukuria iliuzija. Daugelyje kremu yra naudojamas "mineral oil", pagooglink, kas tai yra :) Arba petrolatum - ka tik pasicekinau savo Avon ranku krema ir jo radau :D Petrolatum - naftos zele, mineral oil - naftos subropduktas. Pastarasis labai daznai naudojamas vaiku aliejuose... Pvz., Jonhnson baby oil. Ar tu tikrai noretum savo kudiki ir save tepti naftos produktu, nes dar negali uzsiauginti pati vistytes ir jau vis tiek niekas tau nepades? :)) Beje, butent mineral oil - sudaro ispudi, kad vos panaudojus oda pasvelneja, bet taip yra todel, kad susidaro ant odos plevele, uzkemsanti poras... Pasaulyje labai daug kenksmingu dalyku, labai ir del to labai gaila, bet jei reikia rinktis ar teptis ant saves is kokoso ispausta alieju (ar jo pagrindu padaryta krema), ar alieju gauta distiliuojant nafta, as uz kokosus, ka kokia daktare besakytu ;)

    ReplyDelete
  24. Liucija, gaila, kai daktarai rekomendacijas teikia pagal finansinius išskaičiavimus, bet čia jau moralės ir žmogaus sąžinės reikalas. Taip pat iš patirties galiu pasakyti, kad pasimokiau ir jokiais daktarais aklai netikiu ir nepasitikiu, kol visa ko neišanalizuoju pati. Iki šiol turiu miego sutrikimų nuo vienų vaistų, kurie turėjo padėti nusiraminti. Vaistų nebevartoju gal keturi mėnesiai (jei ne ilgiau), o miego rėžimas vis dar pasibaisėtinas (3h per naktį). Daktarai nėra nei geri, nei blogi. Jie tiesiog yra. Mes nežinome, kodėl jie tapo daktarais.

    Taip kad prieš įsigyjant kokią nors priemonę, mano manymu, būtina apie ją pasidomėti patiems.

    Kas liečia produktus, kuriuos vartoti buvome skatinami nuo mažens, žinoma, jau nuo pat gimimo esame pilni chemijos. Bet vis dėlto nereikėtų pamiršti fakto, kad kuo tos chemijos mažiau, tuo geriau, tai jei gimėm užteršti, nemanau, kad yra tinkamas pasiteisinimas masinės chemijos vartojimui (žinau, kad turėjai mintyje visiškai kitką, tiesiog čia mano pastebėjimas:D) o vištytes ir daržovytes net užsiauginus savam darže, savam kaime, savom rankom, užteršia užterštas lietus :D


    Vis dėlto, kažkokį pasirinkimą turime bet kokiu atveju, tad geriau jau kažkiek apteršta daržovė, nei greito maisto parduotuvėse ruošiamas maistas :) Panašūs kriterijai turėtų galioti ir kosmetikai, tačiau ten daug niuansų, apie kuriuos paprastas žmogelis neišmano (net jei idealiai nusimano apie maistą). Pvz kad natūralus pirmo spaudimo aliejus nėra jau toks geras dalykas mūsų organizmui ir odai, o jį oda daug geriau absorbuoja kai jis būna kremuose. Išsamiai šiuo metu nepaaiškinsiu, tačiau tai susiję su chemija ir cheminėmis reakcijomis, kai aliejaus molekulės susijungia su kitomis molekulėmis, taip padarome didesnė teigiama nauda odai. Jei atrasiu konkrečios ir argumentuotos informacijos šiuo klausimu - būtinai pasidalinsiu :)

    ReplyDelete
  25. Anonymous4.9.12

    Jau ne vieni metai perku is naturata.lt aliejai, kremai, skutimosi putos antrajai pusei, dovanos ivairiom sventem (nerealus postai facebook`e), pries tai aliejus pirkdavau kitose vietose. Manes ir mano seimos nieks nebeprivers gristi prie "chemines" kosmetikos, nes butent pradejus naudoti naturalia odos bukle pagerejo, kai kurios problemos isnyko, dziaugiuosi atradu naturalu savo terpe naturalioj kosmetikoj.

    ReplyDelete
  26. Anonime, ačiū už internetinę nuorodą, būtinai pasidomėsiu šios parduotuvės produkcija ;)

    ReplyDelete
  27. Na aš nesiginčysiu, neturiu tokio įsitikinimo, kad nesąmonė ta natūrali kosmetika. Tikrai ne :) bet aš renkuosi naudoti nenatūralią. Tiesiog :)
    O ta daktare patikėjau todėl, kad ji man nepiršo jokių vaistų. Su ja mes susidūrėm ligoninės priimamajame, tai vieninteliai vaistai, ką iš jos gavau, buvo į sėdimąją, o ir jų pati prašiau :)
    Kontraceptikų aš negeriu, bet gėriau. Ir daktarai (ne vienas jų) pageidautų, kad gerčiau dėl sveikatos, bet jau apturėjau tą malonumą, ačiū, daugiau ne :) o su ja tiesiog diskutavom kaip ir kas. Nieko ji man nesiūlė ir nuo nieko atkalbinėjo. Todėl ir patikėjau ja :)

    ReplyDelete
  28. Lovely sweetie!

    check my Romwe giveaway!
    Fashionspot.ro

    ReplyDelete
  29. Hi! happy days!;)Loves from Turkey!:)

    www.LensMarket.Com

    ReplyDelete
  30. gege7.9.12

    negaliu nepasisakyti- panelei Liucijai, panasu, kad buvo pateikta irodymais gristos (t.y. SIUOLAIKINES) medicinos rekomendacijos, bet panele turbut mano, kad jos zinios medicinoje ir ziniasklaidos suformuota 'visi daktarai- debilai ir kysininkai' poziuris yra vienintelis ir teisingas. chebra, gal jus tiesiog neikit pas daktarus, jeigu manot, kad save gydyti galite geriau..? medikai ne tam 12 metu mokosi, kad jiems pamazgas ant galvos piltu ir idiotais laikytu pacientai, kurie ateje su sloga pareiskia, kad jiems reikia 'antibiotiku'. jei tokie gudrus- tai issirasykit ta recepta patys!

    ReplyDelete
  31. Anonymous7.9.12

    Kol kas nebandžiau, tačiau girdėjau nemažai gerų atsiliepimų. Ketinu užsukti išbandyti. :)

    ReplyDelete
  32. That is a really nice gift :) I never tried it :( I should tho

    Love Storm

    ReplyDelete
  33. Turiu tik lūpų balzamą "gal arbatos?", esu juo laaabai patenkinta ir vos užsukus į Ozą blizginu akis į uoga uoga salelę;DD Man ten norisi išpirkti viskąą!

    ReplyDelete
  34. Anonymous8.9.12

    Gege, tik nereikia jau pasakoti apie tai kiek mokosi gydytojai, senai visiems zinomos pasakos. O lygiai taip pat visiems zinoma ir apie ju isskaiciavimus, susitarimus su farmacinem kompanijom, del vieno ar kito vaisto "pramusimo" i rinka, didesnio jo vartojimo. Kaip farmacines kompanijos atstovai atvyksta i poliklinikas, vaistines su didziuliais lagamineliais/ portfeliais, kurie buni prikisti pinigeliu.
    Nera nieko slyksciau nei nueini pas gydytoja o jis tau ant lapuko israso vaista ir dar butinai uzdeda savo antspauda (nekalbu apie recepta, kalbu apie paprasta arba reklamini lapeli)

    ReplyDelete
  35. Gan neseniai susidomejau Tavo blogu. Noriu pasakyti, kad kartais malonu yra uzmesti aki i kazka malonaus, silto ir nuosidraus, tokio kaip sitie postai. Juose daliniesi Savo patirtim ir isgyvenimais.
    Aciu labai, tikiuosi isbandysiu uoga uoga kosmetika. : )

    ReplyDelete
  36. Elzbieta, labai džiaugiuosi tokiais gražiais ir pozityviais žodžiais, išsakytais tavo komentare. :)
    Tikrai išbandyk, jei neturi galimybės įsigyti, bent nueik pabendrauti su pardavėjomis ir išmėginti mėginukus :)

    ReplyDelete
  37. Anonymous13.10.12

    Anonimiskas- siulyciau paciam/paciai pasimokyti tuos 12metu medicinos ir suzinosi, kad tai ne pasakos, o ziauri realybe ;)
    o i tema, planuoju isigyti veido krema, paprastu nebegaliu naudot, nes issauke baisine alergija, o be kremo but negaliu, tikiuosi, kad veidas naturalu krema pripazins.

    ReplyDelete
  38. jei nepripažins, pabandyk aliejus pradėti naudoti, daug kam po aliejų veidas apsitvarko :)

    ReplyDelete
  39. Man tai labai patinka natūralaus spaudimo kokoso aliejus. Tinka jis man tiek plaukams, tiek veidu, nors jo galiojimas taip pat nėra labai ilgas :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite