26.3.15

KOVO MYLIMIAUSIEJI | 2015


Kovui negailestingai skaičiuojant paskutines savo dienas smagu dar kartą peržvelgti labiausiai naudotų ir stipriausiai širdį pavergusių produktų sąrašą, kuriame, kad ir kaip bebūtų keista, kosmetikos beveik nėra.. kovo mėnesio mylimiausiuosius neabejotinai užvaldė veido bei kūno priežiūros priemonės bei naujai atrastas aromatas.

Tom Ford Velvet Orchid kvepalai neabejotinai tapo šio mėnesio hitu - kvapas apibūdinamas kaip gėlinis, rytietiškų prieskonių. Aromate susipina bergamotė, romas bei mandarinas. Aromato viduje - prchidėjos, jazminai, rožės, apelsinų žiedlapiai, magnolijos, hiacintas bei narcizas. Baziniais ingredientais įvardinti Peru balzamas, santalmedis, mira, vanilė, zomša. Kvapas stipriai primena visų pamėgtą Black Orchid variantą, tačiau yra daug švelnesnis, moteriškesnis ir ne toks saldus (arba saldumas, kylantis iš Velvet Orchid - labiau gėlinis). Kvapas priskiriamas šleifiniam, pasipurškus aromatas ant odos ir drabužių jaučiamas dar ne vieną dieną. Ir nors kvapą priskirčiau vakariniam/išeiginiam, turint daugiau streso ar norint pasikelti ūpą - šis idealiai tinka ir dienos metu.

Maybelline Brow Drama antakių želė nesitraukia iš savo pozicijos ir kovo mėnesį. Favoritu tapusi dar vasarį ir toliau daro stebuklus - dailiai sušukuoja bei į vietas pastato visus antakių plaukelius. Švelniai ruda spalva neleis padauginti produkto - tokiu būdu išvengiama pernelyg juodų bei, dažnu metu vulgarių antakių efekto.

eau thermale avene cleanance k cream gel vienas netikėčiausių atradimų veido priežiūros istorijoje. Nors kvapas ne itin malonus, o padirgusią veido sritį priemonė nemaloniai graužia (šis skirtas problematinei į spuogus linkusiai odai), turiu pripažinti, kad Avene produkcija aukštinama ne be reikalo. Ir visiškai suprantama, kodėl šiai didelio marketingo nereikia - pastarosios efektyvumas puikiai kalba už save. Sudėtyje yra glicerilo laurato, kuris padeda reguliuoti riebalų išsiskyrimą. Mikrokapsulės sugeria riebalų perteklių, tad oda lieka matinė ir sudrėkinta. Pastarasis - tikras išsigelbėjimas toms, kurios kenčia nuo aknės, veido nelygumų bei pernelyg didelio veido blizgėjimo. Priemonė tokia gera, kad aplikuoti ant veido šią norisi dažniau nei du kartus per dieną.
    L'Oreal nutrigold extraordinary aliejus veidui - puikus "droginio" tipo produktas. Šis maloniai kvepia, aliejaus konsistencija urbanizuota - pastarasis kiek lengviau aplikuojamas, greičiau susigeria į gilesnius odos sluoksnius bei odą palieka ne tokią riebaluotą, kokią įprastai esame įpratusios turėti po procedūrų su aliejiniais produktais. Tai - aštuonių eterinių aliejų mišinys, kurio sudėtyje, anot gamintojų, net 99% natūralios kilmės ingredientų. Aliejaus galima įmaišyti net į kitą kremą, tad koncentruotas Avene produktas pasidaro daug lengvesnis ir švelnesnis.

L'Oreal telescopic blakstienų tušas - bene pats seniausias L'Oreal produktas, apie kurį nepaprastai pozityviai atsiliepdavo itin didelis kiekis grožio gerbėjų. Man iki šiol šis tušas nesukėlė didesnių jausmų. Galbūt dėl to, kad pirmą ir paskutinį kartą jį išmėginau būdama penkiolikos. Tad, po šešių metų, nutariau priemonei suteikti antrą šansą. Ir ne veltui - keistokos formos aplikatorius blakstienas maksimaliai prailgina, o grioveliuose esantis tušo perteklius šiuo padengia jau prailgintas blakstienas. Šios tampa ilgos ilgos. Ir nors jo vieno naudoti vengčiau, kombinuojant kelis skirtingas funkcijas turinčius tušus, šis tampa nepakeičiamu gražių, ryškių bei riestų blakstienų įrankis!

RITUALS Yogi Flow putojanti dušo želė - itin inovatyvus būdas nuprausti bei pamaitinti savo kūno odą. Puikios talpos (50ml), tinkančioms kelionėms lėktuvu, malonaus tačiau visiškai neerzinančio kvapo. Oda po prausimosi šiuo produktu lieka be galo švelni - paprastai galima praleisti net kūno drėkinimą bei maitinimą kūno losjonu ar sviestu. Kasdnieniam naudojimui priemonė pakankamai brangi, tačiau progoms - idealus būdas pabėgti nuo kasdienybės.

RITUALS Himalaya Wisdom detox Himalaya scrub salt šveičiamoji kūno druska - labai panaši į Elemis lime and ginger salt glow. Tiesa, Rituals šveitiklio pranašumas - palankesnė kaina ir lengvesnis įsigijimo būdas (Vilniuje galima įsigyti specializuotoje RITUALS parduotuvėje Panoramoje). Puikiai šveičia (tiesa, šveisti reikėtų su saiku, mat šveičiamieji grūdeliai pakankamai aštrūs), stipriai maitina (sudėtyje yra aliejų, kurie matomi net plika akimi), be galo gaiviai kvepia. Kvapas panašus į mėtinį vyriško dezodoranto kvapą - priemonę gali naudoti bet kurios lyties vartotojai. Po šveitimo procedūros kūnas lieka ne tik nušveistas, bet ir be galo minkštas aliejų dėka. Kvapas kiek stipresnis ir aštresnis nei prausimosi putų, taip pat jame nėra putose esančio saldumo prieskonio.

Bio2you face toner purškiamas veido tonikas - naujas kosmetikos rutinos draugas. Iki šiol į tonikus skeptiškai žiūrėjusi dėl jų funkcijos ir paskirties pradėjau matyti didelį skirtumą odos  stangrumo bei kremų įsigėrimo atžvilgiu. Apie toniką rašiau Kosmetikos DNR bloge. Atsiliepimai - stebinančiai teigiami! Taip pat suklusti turėtų natūralios kosmetikos gerbėjos - priemonė pagaminta iš natūralių ingredientų.

Kovo mėnesis į kosmetikos altorių atnešė itin didelį odos priežiūros priemonių spektrą, tad tikiu ir viliuosi, kad balandžio mėnuo bus sėkmingesnis dekoratyvinės kosmetikos atradimams! O kokiais atradimais kovo mėnesį pasigirti galite Jūs?

4 comments:

  1. Anonymous26.3.15

    Man apskritai Avene yra tikras atradimas. Stengiuosi nekreipti demesio i komentarus zmoniu, kurie sako, kad sio zenklo priemones nevertos savo kainos. Vertos! Siuo metu naudoju kremini prausikli probleminei, i spuogus linkusiai, sudirgintai odai - super. Dar niekada neteko matyti, kad oda po prausimo proceduru butu tokia svelni, gaivi, minksta ir svarbiausia - neparaudusi. Manau, ateityje isbandysiu ir Avene kremus.

    ReplyDelete
  2. Smagūs favoritai. :) Norėjau paklausti, galbūt esi dar bandžiusi L'Oreal Telecopic juodą arba sidabrinę versiją ir galėtum palyginti? Nes taip pat mąstau apie šio tušo įsigijimą, bet įdomu kuo skiriasi kiekviena spalva...
    Bei smagu sužinoti, kad, pasirodo, ir Lietuvoje galima rasti Rituals. :)

    ReplyDelete
  3. lasorcellerie, tikrai rekomenduoju išmėginti ir Avene kremus. Šiandien nusprendžiau nusipirkti antrą tokios pat paskirties Avene kremą - vien tam, kad būčiau užtikrinta, jog pabaigusi pirmąjį turėsiu papildymą :) o prausikliai dar iš A-Derma labai geri :)

    ReplyDelete
  4. Summer, Žinok pačiai teko išmėginti tik auksinės spalvos Telescopic variantą. Man šis atrodo labiausiai "klasikinis" iš visų kitų spalvotų telescopic variacijų :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite