29.6.15

The Balm "Put a lid on it" akių šešėlių bazės apžvalga

Ne paslaptis, kad net brangiausi akių šešėliai gali pasirodyti niekam tikę, nemokant šių tinkamai aplikuoti. Viena svarbiausių taisyklių - prieš tepant šešėlius nepamiršti akių šešėlių bazės. 

Neretai vidutinės ar prastesnės kokybės akių šešėlius gali išgelbėti kokybiškas akių šešėlių pagrindas. Tikriausiai visoms puikiai žinomas ir gerai pažįstamas visų galų meistras Urban Decay Primer Potion, taip pat neblogus atsiliepimus užsitarnavusi Catrice akių šešėlių bazė. 

Ir visgi labai magėjo išmėginti kažką, kas nenuviltų riebesnių akių vokių savininkių ir leistų ištaisyti prastesnės kokybės šešėlių naudojimo situaciją. Šį kartą ir vėl į pagalbą atskubėjo begales laurų nuskynusi the Balm kosmetika ir akių šešėlių bazė Put a Lid on It. 

Pagdindinė akių šešėlių bazės funkcija - užtikrinti ilgalaikį šešėlių laikymąsi ant vokų. Produktas iš tiesų savo funkciją atlieka kuo puikiausiai. Permatomos spalvos produktas akių voką dengia plonu silikono sluoksniu, vokas akimirksniu tampa lygesnis ne tik vizualiai, bet ir reljefiškai. Produktas susilieja su kūno temperatūra ir greitai išdžiūsta, nepalikdamas didesnių pėdsakų, o vokas tampa visiškai paruoštas šešėlių aplikacijai. Šešėliai ant voko kimba geriau, nei naudojant juos be šios priemonės, tad spalvos tampa šiek tiek intensyvesnės ir geriau pigmentuotos, taip pat užtikrinamas ilgesnis šešėlių laikymasis dienos metu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Priemonė labai skalsi ir būtina norint išsaugoti akių makiažą visą dieną. Dozatorius puikiai pritaikytas taupiam priemonės naudojimui, mat išsispaudžia itin nedidelis produkto kiekis. Tūtelėje esantis 11,8 ml kiekis puikiai pasitarnaus apie metus laiko. Kaina apie 20€. Priemonės fizinėse parduotuvėse įsigyti nepavyks, kol kas vienintelė vieta - Topbeauty internetinė parduotuvė.

Produkto sudėtis: ISODODECANE, TALC, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYETHYLENE, TRIETHYLHEXANOIN, CYCLOHEXASILOXANE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, TRIHYDROXYSTEARIN, PTFE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SYNTHETIC WAX, PHENOXYETHANOL, CYCLOTETRASILOXANE, DIMETHICONOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, MICA, GLYCERIN, WATER ((AQUA) EAU), BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, POLYSORBATE 20, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491).

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite