30.7.15

So Bio "CC cream" 5in1 maskuojamojo veido kremo apžvalga

Savaitės vidurys - idealus laikas pakalbėti apie veido spalvos puoselėjimą. Vasaros metu retai kada kyla didelis noras veido odą maskuoti stopu pudriniu sluoksniu. Ne tik dėl sumažėjusio odos poreikio maskuoti, bet ir dėl noro jaustis laisvai. Tam geriausiai tinka lengvi BB ir CC kremai su spalva, turintys ne tik maskuojamųjų, bet ir odą puoselėjančių savybių. Tad šį kartą rampos šviesos CC kremui, kuris, anot aprašymo, turi net penkias savybes viename produkte. Negana to, yra organinis. Susigundėte? Tuomet pasigilinkime atidžiau.

So Bio - Biosala ekologiška ir natūralia kosmetika bei buitiniais produktais prekiaujančios parduotuvės prekinis ženklas iš prancūzijos. Šis pozicionuojamas kaip 99% organinis (tą įrodo ir puiki parduotuvės, o gal prekinio ženklo, politika prie kiekvieno produkto aprašymo pateikti ingredientai.

Kremas parduodamas vieno universalaus atspalvio. Gaila, bet spalva tikrai netiks porecianinės odos savininkėms - bus per tamsus. Tačiau pati spalva pakankamai adaptyvi. Reikia nepamiršti, kad tai - ne pudra, tad atspalvio atitikimas nukeliamas į antrą planą: spalva paprastai išsisklaido ir prisitaiko prie veido atspalvio. Kremo konsistencija labai maloni, kone vandeninė. Tiesa, užtepus produkto ant rankos kremo perteklius subėgo į mini raukšleles, tad turėjau prielaidą, jog panaši situacija gali atsitikti užtepus priemonę ant veido odos. Keista, tačiau nieko panašaus nenutiko. Produktas lengvai ir greitai susigėrė į odą, paliko šią maloniai švelnią ir minkštą, tačiau jokių pudros ar maskavimo priemonių žymių pastebėti nepavyko. Priemonė nesubėgo į raukšleles ar poras ir dienos metu (tikriausiai dėl to, kad dėl lengvos tekstūros bei nedidelio maskavimo nelabai buvo kam subėgti). Ir nors maskavimas tikrai labai lengvas, visgi jis yra. Po kremo oda atrodo natūraliai lygesnė ir šiek tiek labiau matinė.

Kitas kremo privalumas - didesnė nei įprastai pakuotė - šis parduodamas 40ml talpos tūbelėje. Taip pat maloniai nustebino lengvas, tačiau patrauklus priemonės kvapas, primenantis profesionalias veido priežiūros priemones. Kvapas išgaruoja po kelių akimirkų užtepus kremą ant odos. Vienintelis tikras minusas - produkto funkcija suteikti odai švytėjimo ir blizgesio. Gaila, bet blizgesio tikrąja ta žodžio prasme. To, kuris ypatingai nepatiks riebesnės odos savininkėms. Jau po pirmųjų valandų oda pasidengia nedideliu blizgėjimu, tad būtina naudoti veido blizgėjimą mažinančias priemones. Tačiau apart šio nepatogumo kremui priekaištų tikrai nėra: lengva formulė, maloni konsistencija ir kvapas, nedidelis, tačiau vasaros metu pakankamai maskavimas ir didesnė nei įprastai pakuotė.

Ar rekomenduoju? Taip, jei neturite labai riebios veido odos ir ieškote nematomo pagalbininko išlaikyti odą sveiką bei minimaliai pamaskuotą. Netiks toms, kurios turi didesnių odos problemų, paraudimų, spuogelių. 40ml tūbelės kaina 12.74 Eur. Įsigyti galima Biosala internetinėje ir fizinėje parduotuvėje.

Produkto sudėtis: Aqua (Water), Triticum Spelta Seed Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Lauryl Laurate, Dicaprylyl Carbonate, Donkey Milk, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Benzyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Bisabolol, Alcohol, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Linalool, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Sodium Chloride, Pyrus Malus (Apple Fruit) Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract*. MAY CONTAIN: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides),Mica.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite