13.6.12

ASMENIŠKUMAI

Žinot tą jausmą, kai pakeliui į autobusų stotelę, vietinės reikšmės skudurynėlyje, netyčiom randat kokį nors aksesuarą ar papuošalą, kurį norisi užsisegti tą pačią sekundę? O žinot tą jausmą, kai sužinojusios kainą, imat springti iš juoko? Didžioji dalis miestiečių už mažą kavos puodelį moka tris kartus daugiau, nei aš už šį pakabuką.  Aš pastarojo jausmo tikriausiai nebeatpažįstu, mat tokie radiniai manęs nebestebina: dažnai pasipainioju tinkamu laiku, tinkamoj vietoj. Man atrodo, kad teiginys apie tai, kai vieni žmonės moka tokiose vietose ieškoti, o kiti ne, yra šiek tiek neteisingas. Kuo daugiau eisite ir ieškosite, tuo didesnė tikimybė kažką rasti. Nereikia eiti į tokias įstaigas su aukštais ir konkrečiais lūkesčiais. Kuo mažiau lūkesčių-tuo geresni laimikiai.

O ar Jums pavyksta ką nors gero rasti tokiose vietose? :)

57 comments:

  1. kaip gražiai atrodai! :)
    pakabukas super! aš jau labai seniai buvau 'tokioj įstaigoj', tai laimikiais pasigirti negaliu.. bet dabar kai turiu daugiau laisvo laiko, gal reiks užbėgt kur nors :))

    ReplyDelete
  2. Anonymous13.6.12

    Kaip nuostabiai atrodai!!! :)


    Ir taip, gana dažnai tenka rasti labai pigių ir nuostabių lobiųųųų :)

    ReplyDelete
  3. Ugne, ačiū ;) Na iš tiesų tokioms įstaigoms lankyti dažniausiai reikia nemažai laisvo laiko :) O kadanagi Tavo studijos pasibaigė, galėsi sėkmingai pažvejoti :)

    ReplyDelete
  4. Migle ir Greta, AČIŪ :) Jau spėjau pastebėti, kad gerai medžiojate unikalius drabužius :)

    ReplyDelete
  5. Labai gražus pakabukas! ;)

    ReplyDelete
  6. nu nebloga nebloga tu cia papuosala nurovei!:) vakar puse dienos po visa miesta ieskojau sukneles i diplomu iteikimus. humanoj siaip sau nusipirkau viena vintage suknele ryskiai rozine (negalvodama kad eiciau su ja), bet su tokia slamstine sukneliu pasiula mieste panasu kad teks man eiti su ja jau:D

    ReplyDelete
  7. Labai gražiai atrodai :)
    Na aš tokiose vietose kartais apsilankau, bet kažkodėl vis nk nerandu.

    ReplyDelete
  8. puikiai atrodai!
    kalbant apie devėtų drabužių parduotuves, tai ten lankaus gana dažnai ir neneigsiu fakto, kad ten galima įsigyti ne tik gražių, originalių, bet ir kokybiškų skudurėlių už tikrai juoką keliančias kainas. iš esmės po tokias vietas man net labiau patinka vaikščiot nei po visiems gerai žinomą 'akropolį' ar kitą didelį prekybos centrą. ten viskas per daug vienoda, o ir kainos dažnai žvėriškai didelės! :D

    ReplyDelete
  9. Anonymous13.6.12

    Kiek ankščiau teko pastebėti šią kreminės spalvos rankinę, tačiau ji taip ir praslydo pro akis kol vėl jos neišvydau šiose nuotraukose. Jeigu neklystu tai Alexander Wang rankinės „klonas“, tad noriu BŪTINAI paklausti kur ją įsigijai, kiek mokėjai ir kiek procentų daug maž ji atspindi orginalios rankinės kokybę? :)

    ReplyDelete
  10. Lamb of god13.6.12

    eik tu sau, kokia tu grazi. Ir kokios grazios nuotraukos! fotogeniska tu :)

    Pavyksta man rast kazka gero, tik kai einu su kazkuo...tiksliau kiti man randa, pati niekad :(((

    ReplyDelete
  11. Atrodai tikrai gražiai, ir be to turi nuostabius plaukus. :)

    O "skudurynai" - kartais tikrai puikiai pasitarnauja. Pati ne kartą esu tokiose vietose radusi beveik naujų, tikrai gražių drabužių, ar kitokių smulkmenų, ir sumokėjusi už juos vos po litą, kuomet kokiame nors prekybos centre už panašų daiktą būčiau paklojusi bent jau trisdešimt kartų daugiau. :)

    ReplyDelete
  12. Kotryna, labai gražiai atrodai! Ypač pirmoje nuotraukoje, tik žinai ko pasigendu - šypsenos, puiki ji pas tave :) dailus vėrinys, tokie visada 'užbaigia' derinį.
    Aš pati irgi turiu potraukį į tokias vietas užsukti ir rasti neblogų laimikių, kurie dar labiau džiugina dėl juokingų savo kainų...:)

    ReplyDelete
  13. ir kas gi tau tokias grazias nuotraukas padare? :D

    :*

    ReplyDelete
  14. Tu man labai isgrazejusi! Turbut, nes mosklai baiges:D hehe,man pagaliau irgi
    Buckis
    :*

    ReplyDelete
  15. Živile, labai ačiū ;)

    ReplyDelete
  16. Ieva, nepatikėsi, bet žinok penkias minutes stovėjau ir svarsčiau, ar jis vertas tų dviejų litų :D O dėl parduotuvių pasiūlos, tu visiškai teisi. Man kartais atrodo, kad net nemokamai didžiosios dalies parduodamų daiktų neimčiau :D O su skudurynų lobiu visuomet atrodysi labai unikaliai :)

    ReplyDelete
  17. Auste, ačiū :) O tam, kad kažką rastum, reikia vaikščioti ne kartais, o dažnai :D Ir šiaip praktikos, kaip ir visuose gyvenimo atvejuose ;)

    ReplyDelete
  18. Dovile, labai ačiū :) Taip, esi visiškai teisi :) nors aš ir po Akropolius šliaužioti nevengiu, kad žinočiau, kuo šiais laikais žmonės dabinasi :) Ir šiaip smagu lyginti analogiškus drabužius ir labai kontrastingas jų kainas ;) Taip pat kartais skurudynai, o ypač Humanos, užkelia tokias aukštas kainas,kad Akropolio rūbai būna pigesni :D Taip kad tie apsipirkinėjimai daug laiko užima ;)

    ReplyDelete
  19. Anonime, taip, ta pati rankinė, A. Wango rankinės analogas. Nežinau, kiek ji atspindi originalą, nes niekuomet nesu net čiupinėjusi originaliosios. Tačiau turiu pripažinti, kad kokybė tikrai labai puiki, nebijau joje tampyti net aerobikai skirtų daiktų, knygų ar kitų sunkumų. Pirkau ją iš manodrabuziai.lt :) Tai kaip ir ne visiškai naują : ) O naujos tokios kaina ebay.co.uk manau gautųsi iki 200 lt . Gal net mažiau, kokie 150 LT :)

    ReplyDelete
  20. Lamb of god, AČIŪ, mieloji :) Šiaip kaip tik neypatingai fotogeniška aš, ir, kaip jau tikriausiai pastebėjot, turiu vieną vienintelę išraišką. Jei veidos mimika būna nustatyta kokia nors kita, nuotraukos atrodo tiesiog pasibaisėtinai. Bet kokiu atveju, didieji aplodismentai turėtų griaudėti Sandrai iš http://kurmanoraktai.blogspot.com/ . Vis dar nesuprantu, kokį velnią ji veikia informatikos sferoje. Man ji visiška fotografė :D

    O dėl kuistukų, manau, kad kuo daugiau eisi, tuo daugiau patirties gausi, o kuo daugiau patirties, tuo geresni rezultatai :)

    ReplyDelete
  21. Laima, labai ačiū :) Iš tiesų plaukai tądien atrodė siaubingai :D Gal dėl to,kad prieš tai buvau aerobikoje ir nė neplanavau tą dieną fotografuotis. Gal ir gerai, tokie netikėtumai praskaidrina ne tik dieną, bet ir žmogaus gyvenimą :) Bet kokiu atveju, mano plaukai tiesiog šaukte rėkia, kad būtų pakirpti galiukai, nes galai tiesiog siaubingi :D

    O dėl dėvėtų drabužių visiškai Tau pritariu. Man taip pat labai patinka vaikščioti po skirtingo tipažo parduotuves ir lyginti jų parduodamų drabužių kainas :D

    ReplyDelete
  22. Miela bendravarde Kotryna, labai ačiū :) Šiaip šypsotis prieš fotoobjektyvą dar neišmokau, bet tikriausiai pats laikas pratintis :D Iš tiesų paniškai bijau fotografavimosi, o nuotraukų visuomet norisi kuo daugiau :)

    ReplyDelete
  23. Sandruti, ogi pati geriausia fotografė! ;*

    ReplyDelete
  24. Auste, oho, ačiū:) Aš pati sau kaip tik labai išbaisėjus, tai tiesiog tenka tą "baisulį" slėpti po gražesniais nei įprasta drabužiais ir tiesiog daugiau dėmesio skirti savo išvaizdai. Dėl mokslų, hmm. Kad nelabai aš ir mokiausi, daugiau nei pusę metų tiesiog piktybiškai neatsiverčiau nė vieno vadovėlio :D TAčiau emocinė įtampa prieš tokius įvykius, kaip egzaminai, būna nuolatos ;)

    ReplyDelete
  25. Lamb of god13.6.12

    Kotryna, o šiaip papuošalus dažnai nešioji? kokie mėgiamiausi (kaklo, rankų ar kitokie)?
    Pažiūrėjau dar į tą pakabuką, na tikrai gražus ir tau tinka jis.

    ReplyDelete
  26. Atrodai nuostabiai!

    ReplyDelete
  27. Anonymous13.6.12

    Tavo casual look'ai man labiausiai patinka, labai graziai atrodai. O del pakabuko tai visai fainas uz tokia kaina, bet as jo nepirkciau labai paprastas o si sezona madingi statement necklace! O vien del kainos nepirkciau taip pat.Bet jug del skonio nesigincyjama!

    ReplyDelete
  28. Atrodai labai labai gražiai!Pasitaiko ir man, kad randu tokius pigius ir labai gražius laimikius. Nuostabus jausmas!:)

    ReplyDelete
  29. Pakabukas prie kelnių labai gražiai susižiūri. Super

    ReplyDelete
  30. Lamb of god13.6.12

    http://kurmanoraktai.blogspot.com/
    jep merginai pavyksta nuotraukos.

    O nepastebėjau vienos išraiškos, nekrenta tai į akis :)

    ReplyDelete
  31. Galiu pasigirti įėjus randu tikrai labai gerų drabužių,aksesuarų nesenai nusipirkau ELLE šortukus, už 35lt. Bet lankausi retai, nes tokiems pasivaikščiojimams laiko nerandu. :)

    ReplyDelete
  32. Nuostabiai atrodai! Taaip, neseniai Vilniui teko atrasti visiškai naujus šortus ir šeip mėgstu paieškoti kažko tokiose įstaigose :D

    ReplyDelete
  33. Lamb of god, hmm, sudėtingas klausimas. Šiaip labai mėgstu žiedus, tačiau jie labai sunkiai derinasi prie mano gyvenimo tempo, kažkodėl jie man tarsi antikūniai ant pirštų :D Panašiai jaučiuosi ir su apyrankėmis. Nors jas mėgstu, man jos patinka, tačiau nešioti jas dažniausiai būna sudėtinga. Tad lieka.. kaklo papuošalai :) Šie niekam netrukdo, nebent reikia kur nors intensyviai bėgti :)

    ReplyDelete
  34. Gabriele, AČIŪ :)

    ReplyDelete
  35. Anonime, labai ačiū :) o dėl tų vasarinių trendų, tai kaip čia pasakius.. Vien dėl to,kad šį sezoną madinga tam tikra detalė ar aksesuaras, mano akimis žiūrint, visa kita netampa nemadinga :) Kitaip tariant, neketinu aklai sekti visų mados tendencijų. Gražu tai, kas skoninga ir tai, kas tinka prie žmogaus gyvenimo ritmo :) Čia taip pat mano subjektyvi asmeninė nuomonė,kuri gali stipriai skirtis nuo kitų :) Masyvūs papuošalai gražu, tačiau labai nepraktiška, nepatogu ir .. tiesiog laikina. O vidutinio papuošalai, mano galva, visuomet liks šiokia tokia klasika ;)

    ReplyDelete
  36. Rūta, labai labai ačiū :) O jausmas iš tiesų nepakartojamas :)

    ReplyDelete
  37. IdeasWantToBeAlive, tikrai? Na, tuomet tiesiog nuostabu, nes, kaip jau minėjau, labai netikėtai jį įsigijau :D

    ReplyDelete
  38. Lamb of god, taip, Sandra tobulėja tiesiog akyse : ) O dėl išraiškos, tai tiesiog nepastebėjai, bet jei atkreiptum dėmesį, pamatytum, kad ABSOLIUČIAI visose savo geriausiose nuotraukose, esu ta pačia išraiška :D

    ReplyDelete
  39. Melita, tikra tiesa, tokiems pasivaikščiojimams reikia skirti begales laiko :) O už šortus, skuduryne, mano nuomone, kaina kiek didoka ; ) Bet tikiu, kad tikriausia buvo verti tokių pinigų :)

    ReplyDelete
  40. Rugile, AČIŪ :) Taip, skatinu Tave lankytis tokiose vietose kuo dažniau :) Tikrai nepasigailėsi, nes per kažkiek laiko atsiras nemažas įdirbis :)

    ReplyDelete
  41. lamb of god14.6.12

    Man tai šiaip patinka pasiknist po MD, paieškot ko gražaus :)

    Man tai žiedai limpa geriausiai,o kaklo papuošalų labai nemėgstu, ne todėl ,kad negražu tiesiog nepatogu. O kaip tau su auskarais(tu turbūt jų neturi)? Ir ar dažnai keiti papuošalus, ar nešioji vieną ar kasdien keiti? :)

    ReplyDelete
  42. Man taip pat MD viena geriausių vietų pavėpsojimui į įvairius drabužius, aksesuarus :) Žiedai iš tiesų turi kažką nuostabaus. Atrodo nedideli, bet daro didelį poveikį :) Man kaklo papuošalai kaip tik vieni patogiausių (išskyrus tada, kai remiasi į krūtinės kaulus :D Tuomet jaučiamas pakankamai nemalonus jausmas ).
    Kažkadaise buvau didelė auskarų fanatikė (skylutes ausyse turiu nuoseptynerių), tačiau jau antri metai, kaip nesiskiriu su paprastais, sidabro spalvos burbuliukais :) Nors rudenį pirkau labai dailių auskarų porą, nesugebu jokių masyvesnių auskarų priderinti prie absoliučiai jokio savo garderobo :/

    Papuošalus keičiu dažnai. Visų pirma dėl to,kad labai dažnai tenka juos nusiimti vidury dienos ir ji tiesiog lieka gulėti rankinės gelmėse. Grįžusi namo tieisog pamištu juos padėti į vietą :D Nors, atvirai kalbant, visai norėčiau turėti kokį nors nuolat dėvimą aksesuarą, turintį išliekamąją moralinę vertę.

    ReplyDelete
  43. lamb of god15.6.12

    su sidabriniais auskarais nesiskiri gal todėl ,kad jie labai patogūs. tai praktiškai jau turi nuolat dėvimą papuošalą :)

    dar toks klausimas, kiek toliau nei apie papuošalus:) Kiek svarbi tau mada? Ar seki kas yra mandingą šiuo metu, kas bus madinga rudenį? Ar labiau pasikliauji savo skoniu ?

    ReplyDelete
  44. Iš tiesų nėra jie sidabriniai, tiesiohg sidabro spalvos. Pirkau aš juos Maximoje, už 1.50 lt (neklausk, kodėl taip pigiai, ir pati nesuprantu :D ) iki tol nešiojau Tinka parduotuvėje pirktus burbuliukus (http://cukruje-funk.blogspot.com/2011/02/confessions-of-shopaholic.html jie matosi nuotraukoje, kur fotografuotas Lancome tušas). Taip kad neturi jie kažkokios ypatingos išleikamosios vertės, bet tiesiog lipte prilipo prie mano širdies :)

    Niekuomet nesekiau mados tendencijomis. Būdama jaunesnė kaip tik maištavau prieš bet kokią didesnę medos tendenciją, iš primcipo sakydavau, kad visa, kas madinga, yra negražu ir juokinga. Šiuo metu jau nebešneku tokių tezių taip drąsiai. Bet kokiu atveju, rinka daugiausiai užpildyta tam tikros tuometinės mados tendencijos drabužiais, tad mes norim nenorim esame priversti kažkiek pasiduoti toms masinėms tendencijoms (pvz siaurėjantys džinsai, trumpi/ilgi sijonai ir pan.). Tačiau kažkokia mados auka savęs tikrai nelaikau. Rengiuosi taip, kaip man gražu ir patinka. Tikrai labai dažnai prašaunu pro šalį ir tikriausiai iš pažiūros atrodau tiesiog juokingai, tačiau nemanau, kad tai yra blogai. Jei žmogus, apsirengęs kažkokiais drabužiais, jaučiasi komfortabiliai, nėra prasmės kritikuoti jo stiliaus. Daug svarbiau žmogaus išprusimas, geros energijos spinduliavimas ir tiesiog jo asmeninės savybės. O drabužiai tik išorinis saldainio popieriukas, kuris neturi nieko bendra su saldainio skoniu.

    Vis dėlto, kad ir kaip nesureikšminiu aprangos, pastebėjau, kad derinti drabužius ir detales, yra savotiškas žaidimas, kurį žaisti pakankamai smagu. Tačiau pernelyg į jį įjunkti nėra reikalo :)

    Tikiuosi atsakiau pakankamai aiškiai :)

    ReplyDelete
  45. lamb of god15.6.12

    Net labai išsamiai! :)

    ReplyDelete
  46. jo! dar šiand radau megztą, džinsus, porą maikių. skudurynai ftw

    ReplyDelete
  47. Rūta, pagarba :)

    ReplyDelete
  48. Pati esu tokiu lobiu ieskotoja ir tikrai dazna radeja. Ziauriai geras jausmas :)

    ReplyDelete
  49. Lina, cha. O aš visuomet tikėjau, kad Tu apsiperki tik pačiose populiariausiose parduotuvėse :D Nuolatos atrodai nuostabiai :)

    ReplyDelete
  50. Net nežinau, bet kasdieną skaitau tavo blogą, ir jei kada būna taip, kad nerandu kažko naujo, tai lyg diena pilka būna:D visada smagu paskaityti tavo mintis, apžiūrėti nuotraukas, pagalvoti apie puikų tavo skonį rūbams, kosmetikai, aksesuarams:) pati gana dažnai apsilankau humanoj, nes tikrai galima rasti daug puikių, kokybiškų ir maža kaina drabužėlių:) galiu pasakyti, kad tu viena stilingiausių merginų:)

    ReplyDelete
  51. Ela, OHO. Iš tiesų niekuomet nelaikiau savęs stilinga. Kartais kitus žmones esu linkusi apibūdinti kaip gražius, laimingus, protingus, stilingus, linksmus, arogantiškus.. Save, tarsi guosdama, kad neturiu kitų gabumų, priskirdavau prie protingųjų. Ne dėl mokslų. Ten gerokai neįdomu, o ir pritingiu stipriai. Tiesiog įsivaizduoju, jog jei dievas pagailėjo išvaizdos ir laimės gyvenime, tai neabejotinai apdovanojo unikaliu protu. Tad tavo komentaras sukėlė labai didelę šypseną :) Iš tiesų su pernelyg dažnais įrašais bijau atsibosti skaitytojams :)

    ReplyDelete
  52. Iš tavo blogo, galima spresti, jog laimės, grozio ir proto tau nepagaileta nei kiek:) Nes tik protingas žmogus gali turėti tiek veiklos, užsiėmimų ir t.t. :)

    ReplyDelete
  53. Tikriausiai iš šalies žmogaus gyvenimas visuomet atrodo daug poatrauklesnis nei tas, kurį tenka gyventi pačiam. bet taip jau yra su tomis optinėmis apgaulėmis. :)

    ReplyDelete
  54. VISADA kažką randu prėjusi vadinamus 'skudurynus':D kad ir šiandien, praėjusi keletą tokių vietelių už keletą litų nusipirkau seniai norėtą futbolo klubo 'chelsea' firminę maikutę:D na, o šiaip, tai ten tiek nuostabių ir džiuginančių radinių rasta! :)

    ReplyDelete
  55. Gabija, šaunuolė ; )

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite