11.12.12

APŽVALGOS: L'OREAL

Įprastai tokiam iššūkiui nepasirašyčiau, tačiau situacija susiklostė tokia, kad kitos išeities neturėjau. Loreal padovanojo išmėginimui naujus nagų lipdukus, kurie manęs iki šiol nė kiek nežavėjo. Tiesa, idėja tikrai labai originali ir graži, taip pat lipdukų  raštai tokie, kokius pačiam pasidaryti būtų sudėtinga, tačiau mane visuomet labiausiai viliojo paprastu nagų laku spalvoti nagai.
Tikriausiai viskas būtų buvę kitaip, jei nebūčiau ištisus metus nagų spalvojusi mylimiausiais tamsiais nagų lakais, nuo kurių nagų plokštelės pagelto ir pasidarė labai nemalonios spalvos.
Tad sugalvojau, kad šie nagų lipdukai galėtų būti puiki išeitis atstatyti normalią nagų plokštelių spalvą ir leisti pailsėti nagams nuo nagų lako. Visą mėnesį ketinu paaukoti šiam nagų dekoravimo būdui ir labai nuoširdžiai tikiuosi, kad po keturių savaičių mano nagai atrodys geriau, nei atrodo dabar. Taip pat mane suviliojo faktas, kad lipdukus užsilipinti turėtų būti daug paprasčiau, nei lakuotis nagų laku: nereikia švaistyti laiko nagų džiovinimui, nereikia naudoti nagų valiklio (maniškis kaip tik pasibaigė), nėra rizikos "užeiti už nago krašto" ar kitaip negražiai susitvarkyti nagus, tereikia užsiklijuoti ir visas kriukis baigtas. Deja, ne viskas auksas, kas auksu žiba..
Pirmą kartą pamėginau lipdukus užsiklijuoti vakar vakare. Pirmasis įspūdis - katastrofa. Užsiklijuoti ir pritaikyti lipduką pagal savo nago formą ir dydį pakankamai sudėtinga, užklijuoti taip, kad neliktų jokių oro tarpelių tarp lipduko ir nago - misija beveik neįmanoma, o pats jausmas, užsiklijavus lipdukus, nėra labai malonus.. atrodo, kad atliekant bet kokį darbą, jie kabinasi į drabužius, plaukus, už popierių ir pan. Kiekvieną judesį lydi jausmas, kad mano rankose apsigyveno antikūnis, trukdantis gyventi įprastinį gyvenimą.
Taip pat turiu pastebėti, kad po pirmosios dienos atplyšo trys "nago viršūnėlės", nors reklama teigia, kad lipdukai vietoje išsilaiko 10 dienų.. Na, man estetiškai išlaikė vos vieną, o po jos teko keletą lipdukų keisti naujais.. Tiesa, nulupant lipduką nuo nago nusilupo ir įtartinai plonas sluoksnis natūralaus nago, likęs nagas liko šiurkštus ir pašerpetojęs. Nemanau, kad tai geras ženklas.
Vis dėlto reikėtų paminėti pliusą, kad pakuotėje yra ne 10, o 18 vienetų lipdukų, tad 8 vienetai yra paskirti įvairioms korekcijoms (kurios man prireikė jau po pirmosios dienos)
 Ir paskutinis kirtis šiam produktui, tai jo kaina. Nemanau, kad ji objektyviai adekvati. 25 lt už vienos dienos prabangą? Na, brangoka..
Bet kokiu atveju iššūkį priimu ir mėginsiu šį išradimą naudoti visą mėnesį. Gal pirmieji įspūdžiai klaidingi?

O ar jūs bandėte panašaus pobūdžio išradimą?

13 comments:

  1. Anonymous11.12.12

    Man nuotraukose tavo nagučiai labai gražiai ir estetiškai atrodo:)
    Gal per visą mėnesį įgusi ir atrasi būdų kaip greičiau ir patikimiau juos užsiklijuoti.

    ReplyDelete
  2. Esu bandziusi, tai panasus ispudziai kaip ir tavo:) Uzsiklijuoti teisingai - ziauuuriai sunku, bet jeigu iseina, atrdodo labai graziai:)
    Vis delto, antikunio jausmas niekur nedingsta:)

    ReplyDelete
  3. graziai atrodo, nesimato jokiu kreivumu. 25lt biski uzlenkta kaina pagal lietuviskus atlyginimus, bet tai cia normalu :D uzsieny geros firmos tokios lipuckes kainuoja 10-15 doleriu. o nagus merk i vandeni su citrinos sultim :)

    ReplyDelete
  4. Ieva, labai tikiuosi, kad pirmasis įspūdis blogas tik dėl patirties stokos :)

    ReplyDelete
  5. Supergilr, iš tiesų jausmas itin keistas. Bet po truputuką prie jo priprantu, vis mažiau ir mažiau jaučiu diskomfortą :)

    Užtat tikriausiai nebuvo nė vieno žmogaus, kuris nepagirtų ir neatkreiptų dėmesio į mano nagus :D

    ReplyDelete
  6. gegute, iš tolo (ir iš arti) tikrai neblogai atrodo. Nors aš kol kas esu neigiamos nuomonės apie lipdukus, per šias dvi dienas tikriausiai nebuvo nė vieno žmogaus, kuris nepagirtų ir nepakomentuotų mano rankų :D Reiškia, kad tikriausiai esu pernelyg kritiška šiam kūriniui, o gal su laiku ir užklijuoti ir nukirpti tinkamai išmoksiu.
    Vis dėlto kol kas manęs neramina daktas, kad lipdukas man nukrenta neišlaikęs pilnos dienos (atsilupa tiek daug, kad jį tenka pašalinti).
    Kaina iš tiesų labai didelė. Gal šventėms pasipuošti ir neskaudėtų, tačiau nuolatos kasdien lepintis tokia procedūra būtų pernelyg skaudu piniginei :)
    Ačiū už patarimą, bandysiu juo pasinaudoti, nors niekaip nesugebu išsėdėti rankų įmerkus į vandenį :( Tiesiog nuolat prisimenu, kad turiu nuveikti kažką svarbaus :D

    ReplyDelete
  7. Graziai tikrai atrodo ant tavo rankytes! Ir beje, gal isduosi paslapti kaip tau cia taip sekas gaut nemokamai Lorealio daiktu? :)) Nes manau kiekviena svajotu apie tokias staigmeneles! :)

    ReplyDelete
  8. Monika, ačiū, mieloji : ) Kad anokia čia paslaptis, tiesiog pasiūlė išmėginti naują produktą ir tiek. Lorealis suinteresuotas savo produkto viešinimu, o man taip pat visai smagu išbandyti kažką naujo: )

    ReplyDelete
  9. Bandžiau tokį "daiktą", tik kito gamintojo. Tai man pasirodė nesusipratimas :)

    ReplyDelete
  10. Norėtųsi kažką panašaus išbandyti išskirtinėms progoms, kokiai šventei ar pan., kuomet užtenka gražiai nagais pasidžiaugti ir vienos dienos. Mat iš manęs nagų lakuotoja prasta, tad niekuomet nesugebu gražiai jų nusilakuoti, tad per dažnai ir nelakuoju. Ale kai pažiūri, tai tikrai kad brangus malonumas tie lipdukai, o jei dar ir nagas po jo būna pašerpetojęs... Na, gal tada geriau natūralumas. O ir tau, Kotryna, manau, kad nagai atsigautų kur kas greičiau, jei kurį laiką ant jų nieko netepsi ir neklijuosi, nebent kokia maitinamąja priemone juos palepinsi.

    ReplyDelete
  11. Bella galbūt vis dėlto tokiems išradimams reikia laiko ir patirties. Kol kas jaučiu, kad su kiekviena diena vis labiau priprantu prie jo :)

    ReplyDelete
  12. Ieva, be jokios abejonės, esi visiškai teisi, jei nieko jiems nedaryčiau, jie atsigautų daug greičiau, tačiau tikriausiai tas nagų dažymas tapo visiškai žalingu įpročiu, susiformavisiu visiškai netyčia. :D
    Taip, kaina tikriausiai ne pati draugiškiausia, vis dėlto tikiuosi, kad artimiausiu metu parduotuvės pasiūlys puikių nuolaidų ir kaina taps prieinamesnė.
    Tiesa, aš, Tavo vietoje, vienai svarbiai progai pirkti tokį išradimą bijočiau- niekad nebandžius tokio daikto labai didelė tikimybė jį užsiklijuoti negražiai (arba tektų kviesti draugę ar mamą į pagalbą..)

    ReplyDelete
  13. Very nice nailstyle. Have a great day.

    http://www.fashiondenis.com/

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite