18.12.12

ASMENIŠKUMAI: NAUJAS VEIDAS

Jau seniai norėjau pasidalinti patirtimi, kokią kosmetiką naudoju pastaruoju metu,tačiau pirmenybę dažniausiai tenka atiduoti kitoms veikloms, tad įrašas nusikėlė.. mėnesiui ar dviems.
 Šį kartą nenorėčiau teisintis. Vien dėl to, kad nėra prasmės to daryti. Už rašymą man niekas nemoka, tad būtų beprotiška rašyti tik dėl to, kad reikia, o ne dėl to, kad norisi.
Vis dėlto, mokslai iš tiesų daro savo ir po kone viso savaitgalio, praleisto universitete dėl laukiančio projekto pristatymo tikriausiai išsunkė ne tik jėgas, bet ir sklandaus rašymo bei aiškaus minčių dėstymo sugebėjimą.
Tad šį snieguotą vakarą nutariau pamiklinti savo dailiuosius pirštelius ir papasakoti apie tai, apie ką pasakoti linksmiausia - kosmetikos priemones, kurias naudojau pastaruoju metu.
Prieš bet kokį špakliaus integravimą į savo odą, stengiuosi veidą sudrėkinti paprastu drėkinamuoju kremu (žiemą mėgdavau vietoj kremo rinktis aliejų ar riebų kremą). Kurį laiką drėkinimui naudojau visų garsiai išgirtą CLINIQUE dramatically different moisturizing lotion. Iš tiesų produktas tikrai vertas pagyrų, tačiau mano asmenine nuomone jį geriausia naudoti šiltuoju metų laiku. Žiemą, deja, jo poveikio neužtenka, odai reikia papildomos priežiūros ir papildomo drėkinimo bei maitinimo.
Taip pat reikia pripažinti, kad kaina nėra racionali, geram drėkinimui tikrai galima rasti daug pigesnių (ir veiksmingesnių) alternatyvų.
Po drėkinamojo kremo metas veidą padengti kremine pudra. Labai svarbu, kad pudros atspalvis atitiktų veido odos spalvą. Man šis kriterijus kelia nemažų problemų, mat didžioji dalis pudrų būna per tamsios arba tiesiog netinkamo rausvo ar gelsvo atspalvio. Paskutiniu metu itin pamėgau Dior Nude pudrą, apie kurią girdėjau daug teigiamų atsiliepimų iš riebios veido odos savininkių. Taip pat labai džiugina idealiai tinkantis 010 pudros atspalvis.
Tikriausiai makiažo pagrindas yra vienintelė priemonė, kurios pigios alternatyvos atrasti dar nepavyko. Vis dar taikausi išmėginti Revlon pudrą, tačiau šiuo metu nematau prasmės pirkti dar vienos..
 Ir nors daug kas teigia, jog būtent šios rūšies makiažo pagrindas pakankamai stipriai sausina odą, mano patirtis rodo, jog pasirūpinus veidu iš anksto, sausinimo tikrai nesijaučia. Maskuoja ji ypatingai stipriai, tačiau nepalieka sunkumo pojūčio. Išlieka visą dieną (apie 8-9 valandas), tik tokiu atveju, jei po jos makiažas užtvirtinamas kita, biria pudra. Šiuo metu užtvirtinimui naudodavau Christian Dior Nudre birią pudrą, tačiau pastaruoju metu jos naudojimą sumažinau, mat man ji pasidarė pernelyg tamsi.
Birios pudros padengimui naudoju The body shop kabuki šepetėlį mineralinei pudrai. Turiu pripažinti, kad tai vienas iš nedaugelio šepetėlių, kuris man į širdį įstrigo labai seniai ir, įtariu, ilgam. Nežinau, ar jį naudoju pagal paskirtį, tačiau birios pudros aplikacijai man jis tinka idealiai.
 Akių paišaliotis nemėgstu ir dažniausiai to nedarau dėl keleto priežasčių: turiu riebokus akių vokus, nuo kurių makiažas kaip mat nubėga, jei prieš tai nenaudoju jokio šešėlių pagrindo, dažnai pritrūkstu laiko tokiems žaidimams rytais, nematau prasmės kasdien dabintis tarsi į balių ir tiesiog pati sau atrodau daug dailiau be akių šešėlių.
Vis dėlto, ypatingomis progomis labai smagu savo veidelį papuošti kažkuo ypatingu, tad tokiais atvejais dažniausiai renkuosi juodos spalvos akių plunksnelę (nuotraukoje matomas Guerlain firmos "laineris", o šiuo metu išbandžiau L'oreal naujieną - akių flomasterį: rezultatas iš tiesų puikus!)
Jei vis dėlto esu pasiryžusi akis padabinti šešėliais - dažniausiai renkuosi neutralius rusvos spalvos tonus. Tiesa, prieš keletą mėnesių pasakojau apie nuostabią Urban Decay NAKED 2 paletę, dėl kurios eina iš proto pusė pasaulio merginų, tačiau reikia pripažinti, kad Inglot firmos akių šešėliai nenusileidžia nei kokybe, nei pigmentacija. Vienintelis skirtumas - kaina. Inglot šešėlių kaina tikriausiai triskart mažesnė, nei NAKED paletės. Tad visoms, svaigstančioms dėl Naked 2 paletės galiu tik nuoširdžiai paplekšnoti per petį ir paraginti keliauti į Inglot parduotuvę, kurioje atspalvių pasirinkimas ne prastesnis, nei URBAN DECAY.
Taip pat esant reikalui, prieš aplikuojant šešėlius, akių vokus tenka padengti specialiu šešėlių pagrindu. Jau ilgą laiką naudoju tą pačią Too faced produkto miniatiūrą. Padengus šiuo produktu makiažas išsilaiko beveik visą vakarą, tačiau kaina iš tiesų šiurpi, tad šį produktą tenka stipriai pataupyti. Būtų smagu atrasti pigesnę alternatyvą, tačiau iki šiol jos surasti nepavyko.
 Tikriausiai vienas mėgstamiausių kosmetikos priemonių ir produktų yra skaistalai, mat šie leidžia atrodyti žvalesnei, nei esu iš tiesų ir tiesiog suteikia veidui papildomo atspalvio, bei žaismingumo. Jei reikėtų rinktis vieną dekoratyvinės kosmetikos priemonę, be kurios nenorėčiau gyventi, nedvejojusi rinkčiausi skaistalus.
Gerą pusmetį naudojau dviejų firmų skaistalus ir kiekvienas jų turi savo privalumą, kurio neturi kitas. O tas slaptas privalumas - atspalvis. Skaistalų atspalvių pasirinkimas parduotuvėse iš tiesų labai platus, tačiau tikrai ne su kiekviena spalva pavyksta susigyventi taip, kad nebesinori jos paleisti iš savo kosmetikos resursų. Visuomet labai žavėjausi persikinės spalvos žandais, tačiau turiu pripažinti, kad vienintelė spalva, kuri man tinka, deja, yra rausva.
Patys mylimiausi skaistalai - Smashbox duo, ir e.l.f. Pastarieji nuotraukoje atrodo gerokai padoriau, nei realybėje, mat šiuo metu jų belikę apie 10procentų. Nežinau, kaip reikės gyventi be jų,mat atspalvio pavadinimo nežinau, o šios firmos kosmetikos Lietuvoje pirkti nėra.
Tiesa, jei kas negirdėjote apie e.l.f kosmetiką - turiu priminti, kad tai viena pigiausių dekoratyvinės kosmetikos  priemonių parduotuvė, savo produkciją parduodanti vos už kelis dolerius (maniškių skaistalų kaina nesiekė 10 litų ribos).
Smashbox žavi dvigubu spalvos pasirinkimu. Taip pat patogu tai, kad viena spalva matinė, kita - perlamutrinė, tad jas abi galima naudoti skirtingais tikslais. Taip pat privalumu galima laikyti šių skaistalų kiekį, kuris akivaizdžiai yra keletą kartų didesnis, nei e.l.f
 Blakstienų tušo aplikavimo tikriausiai nemėgstu labiausiai. Nors, tiesą pasakius, labiau nei jo aplikavimo nemėgstu tušo nuvalymo vakarais. Vis dėlto, reikia pripažinti, kad akys, paryškintos šiuo kosmetikos stebuklu, atrodo nepalyginamai gyvesnės, atviresnės ir ryškesnės.
Nuotraukoje matomas YSL akių blakstienų tušas, kurio parodymas prieš keletą mėnesių sukėlė begales neigiamų ir piktokų komentarų apie pajamas, kurias turėčiau gauti. Na, tiesa buvo ta, kad tušą gavau dovanų nuo tetos mokyklos baigimo proga. Negana to, jį gavau tik todėl, kad pati teta tiesiog nesidažo, tad, turiu įtarimą, jog tiesiog atidavė nenaudojamą dovanai gautą daiktą. Štai ir atskleista mano brangiojo tušo paslaptis.
Iš tiesų džiaugiuosi turinti galimybę palyginti skirtingų kainų ir skirtingos kokybės tušų gaminius.  Taip pat turiu pasakyti, jog tušas, kad ir koks prabangus jo dizainas bebūtų, tikrai nėra stebuklingas ar stipriai išsiskiriantis savo kokybe iš kitų, paprastų blakstienų tušų. Šiuo atveju Maybelline volume Colossal mascara tikrai puiki alternatyva, nuolaidų metu kainuojanti iki 20 litų.
Dar prieš metus nesugebėjau savęs prisiversti juo naudotis kiekvieną dieną. Dabar, kaip senas krienas, galiu tik pasijuokti iš savo nesėkmių. Tikriausiai viskas gyvenime ateina savo laiku, nepriklausomai nuo mūsų norų.
Dabar akis tušu perbraukiu kone kiekvieną rytą. Tiesa, ne tik dėl vizualaus vaizdo, bet ir dėl vidinės savijautos. Paryškinus akis pakyla nuotaika ir iš dalies pakyla savivertė. Tuščia, naivoka ir kvaila? Sutinku. Tačiau jei tai yra vienas lengviausių būdų katinui pasikelti uodegą nenukandant kitam sprando - kodėl gi ne?
 O pabaigai - lūpų priežiūra. Iš tiesų pripažįstu tik dviejų rūšių lūpų priemones: permatomus lūpų blizgius (vazelinus/balzamus) arba avietinės spalvos lūpų dažus/ blizgius. Kitų atspalvių priemonės dažniausiai ankščiau ar vėliau keliauja į pardavimų skyrelį.
Too faced Mood Swing lūpų blizgis savo sudėtyje turi tiek chemijos, kad jos pagalba iš permatomo blizgio ant lūpų jis tampa atitinkamo atspalvio dažu. Maniškis visuomet būna ryškiai rožinis. Įdomu tai, kad tas pats produktas ant kiekvieno žmogaus atrodo skirtingai. Teko matyti ne vieną žmogų, kuriam šis blizgis suteikia vos vos matomą spalvą, tuo tarpu aš tiesiog šviečiu iš ryškumo.
Lancome Juicy tubes lūpų blizgis iš tiesų turi kuo didžiuotis: ypatingai ilgai išsilieka, labai stipriai maitina ir drėkina lūpas, tačiau man būtent šis blizgis neįtiko tuo, kad jame buvo daug smulkių blizgučių. Turiu nepaaiškinamą fobiją - negaliu naudoti blizgių, turinčių blizgiųjų dalelių.
Lip Balm permatomas ir visiškai neutralus lūpų balzamas tikriausiai vienas mėgstamiausių visų mano pasirinkimų, nes.. jo paprasčiausiai nesimato ir nesijaučia.
Viską apibendrinus reikėtų priminti, kad nėra tokios kosmetikos priemonės be kurios negalėčiau gyventi. Visos jos tėra malonus būdas pakoreguoti veido bruožus ir paslėpti veido trūkumus.
Taip pat reikia prisiminti, kad pikto, pavargusio ir negatyvaus žmogaus neužmaskuos jokia kosmetikos priemonė. Tad pirmiausia gyvenimą reikia gerinti iš vidaus, o ne pulti maskuoti išorinių defektų.
Ir nepaisant to, kokia kosmetikos priemonė jums priimtiniausia?

36 comments:

  1. Sunkoka išsirinkti vieną dalyką. Tačiau man itin svarbu antakiai, turiu natūraliai ryškius, tačiau pieštuku švelniai juos pastorinu, pakoreguoju formą ir užpildau tarpelius, man taip gražu tobuli antakiai... Sakoma jie mūsų veido "rėmas". ;D
    O paskutiniu metu darosi sunkoka gyventi be maskuoklio. :/

    ReplyDelete
  2. Ir pamiršau paklausti, kokį kremą tada rekomenduotum? Nes šakės, kaip šią žiemą sausėja oda, o kaip tik taikiaus į Clinique...

    ReplyDelete
  3. Vilte, iš tiesų antakiai svarbus veido "įrėmintojas", vis dėlto man juos padoriai susitvarkyti neretai pritrūksta laiko :D

    Kas liečia drėkiklį, turiu pastebėti, kad pastarasis Clinique žiemai kiek per lengvas.
    Pati pastaruoju metu vakare naudoju UOGA UOGA aliejų (juo išsimozoju visą veidą ir einu miegoti aliejuota), o ryte naudoju Mary Kay lengvą emulsiją, tačiau tikiu, kad žiemai reikėtų sunkesnio, nei MK.
    :)

    ReplyDelete
  4. Kotryna, kas čia darosi? Sakai, kad nenori teisintis, o vis tiek kažko prieš kažką teisiniesi ir aiškiniesi.
    O ir koks skirtumas, jei ir turi pajamų išbandyti pačią brangiausią kosmetiką?
    Kažkur perskaičiau vieną mintį, kuri labai patiko. Žmonės, kurie tavęs nemėgsta iš tikro: 1) norėtų būti tavimi, 2) mato tavyje save, 3) jaučia tavyje grėsmę sau :) tai kad čia akivaizdžiai pirmas variantas, ane? :)

    Aš negalėčiau gyventi be tušo ir lūpų balzamo. Na tikrai tiesiog negalėčiau :) o šiaip kas rytą naudoju storą sluoksnį riebaus kremo veidui (nivea univeralų, man jis pats geriausias :) ), kreminę pudrą (dabar atradau tikrai tobulą, maybelline dream satin liquid), akių lainerį (MK, bet kažkaip imu juo nusivilti. Tik jo plunksnelė man tobula) ir tušą (turiu jų daug daug :) ). Tai žodžiu, kas rytą nusipiešiu veidą ir tik tada einu į žmones :)

    ReplyDelete
  5. Haneriete, tikriausiai pernelyg ilgai nerašiau, tai jau atsigriebiau kas ant liežuvio galo :)
    Tarp kitko, teisinimaisi šį kartą buvo skirti ne kosmetikai ar pajamoms įvardyti, o pasiteisinimams, kodėl niekaip neprisiruošiu rašyti.
    Man tokie teisinimaisi atrodo labai juokingai, tačiau pastaruoju metu ir pati pastebiu, kad vis mažiau laiko lieka ramiems sėdėjimams prie kompiuterio :)
    Tiesa, mane nuo tavo minėtosios pudros labai stipriai bėrė (iki to tokio "dyvo" nedarė nė viena išmėginta pudra :D), o MK dekoratyvinės kosmetikos paprastai nelabai mėgstu, vis dėlto MK lainerio su plunksnele nė nežinojau, reikės pasidomėti :) O kas liečia lainerius, turiu šaunų patarimą: naudok šią plunksnelę kaip aplikatorių, o jei pats produktas netenkina - rekomenduoju Bobbi Brown gelinį akių lainerį. :)

    ReplyDelete
  6. Gal aš per mažai dar tą Maybelline pudrą naudoju :/ dar tik porą savaičių ją turiu ir buvo dienų, kai nenaudojau. Tikiuosi, nenuvils ji manęs :)

    ReplyDelete
  7. nenaudoji bronzanto ir konsylerio?

    ReplyDelete
  8. Pablevyzgosiu ne į temą, o gal biški ir į temą. Vakar maklinėjau po parduotuves, ypač kosmetikos, ieškodama draugo sesei dovanos. Bespoksodama į visokias grožybes, gerą kosmetiką ir kitus džiaugsmus tiek privarvinau seilių, kad galima kibirais semti ir naudoti vietoj antifrizo. Galiausiai susinervinau suvokusi, jog nė velnio nieko neįperku, net kokio naglesnio nagų lako, kurį turėjau omeny padovanoti. Taigi, dovanų sesei nupirkau storiausią knygą istorijos kurso skirtą ruoštis egzaminams, mat su draugu dviese ją dovanosim. Tai bent naudinga bus. O šiaip, blemba, kol nenueinu į parduotuves, tol nesijaučiu tokia biedna. Taigi, baltas baltas, lyg prie užpakalio prikibęs tualetinio popieriaus gabaliukas, pavydas. :DDD

    ReplyDelete
  9. As vienareiksmiskai negaliu be skaistalu:)bet dar neradau tu vieninteliu.. :( ziema dazaus daugiau,o vasarai tik skaistalu uztenka:))net akis ryskint tada tingisi:D o del kremu tai aleliuja kaip man pasiseke! Gal ir negerai bet man kremo kasdien tepti nereikia(net ir labai lengvo), nes veidui nepatinka.. uztenka kas antra diena ziema:) o vasara tepu turbut tik del SPF:)

    ReplyDelete
  10. Haneriete, na nebūtinai taip turi nutikti ir Tau,juk kiekvieno oda skirtingai reaguoja į tuos pačius dirgiklius :)

    ReplyDelete
  11. Goda, ne, nenaudoju. Bronzato nemėgstu, o maskuoklio dar neradau gero ir patinkančio. bet jam ir poreikio nėra :)

    ReplyDelete
  12. Ieva, čia visai į temą, nėra ko pergyvent :D Taip, kainos iš tiesų kosminės, o knyga neabejotinai pravers labiau, nei nagų lakas :)

    ReplyDelete
  13. Milda, tuomet esi mano bendramintė :) Vienintelis būdas juos surasti - tiesiog ieškoti :)
    O dėl veido iš tiesų esi palaimintoji :) Nedaugelis žmonių gali pasigirti tokia tobula oda :)

    ReplyDelete
  14. Kaip makiažo fanatikei, šis postas man laabai patiko! Ir klausimėlis, gal tau nesunku būtų surašyt inglot šėšėlių spalvų numeriukus, nes kaip tik guli tuščia penkių šitų pan paletė, tai norėtųsi naujų splavų kelių :) Būtų didelis ačiū :)

    ReplyDelete
  15. kas cia yra, jau kelinta karta mano komentaras nenueina :( zodziu, tingiu kartotis, tai tik pasakysiu, kad man numeris vienas priemone yra gera pudra su efektu 'my skin but better' :D puse karalystes uz tokia atiduociau, kol kas dar idealios neradau.
    parasyk apie dior nude daugiau- kaip dengiasi? ar nelenda blizgesys dienos eigoj? nenuplaukia nuo veido? mastau isbandyti sita arba estee lauder double wear. revlon'as man pasidare per tamsus (anemija :/) :(
    -gege

    ReplyDelete
  16. Kayla Blackburn,
    labai džiugu, kad įrašas buvo įdomus ir naudingas :)
    Maniškių šešėlių numeriukai :
    402, 409, 07, 395, 328. :)

    ReplyDelete
  17. gegute, gali būti, kad tavo komentarai nenueina dėl to, kai šį tą pakeičiau komentarų rašymo nustatymuose. Taip padariau dėl to, kad pastaruoju tinklaraštį apipuolė neišpasakyto škyrumo virusai, kurių dėka kiekvieną dieną yra automatiškai spaminama komentarų skiltis, dėl to dabar komentuoti gali tik registruoti nariai (jei neklystu). Manau tai daug geresnė išeitis, nei įvesti tuos žmogaus atpažinimo kodus, kuriuose reikia suvesti, norint patvirtinti savo komentarą. Mane asmeniškai tie patvirtinimai taip suerzino, kad tinklaraščių, kuriie juos naudoja, paprasčiausiai nebekomentuoju :D

    Kas liečia Dior Nude - esu ypatingai patenkinta jos atspalviu (idealiai tinka mano veido spalvai), maskuoja labai stipriai, išsilaiko ant veido kone ilgiausią laiką, iki šiol dar nebuvo taip gerai ir taip ilgai išsilaikančios pudros. Na vakarop veidas pradeda blizgėti, tačiau nuo to riebaluotaodės tikriausiai niekaip kitaip neišsigelbės, kaip tik makiažo pataisymas arba specialios riebalų perteklių sugeriančios servetėlės.
    Pati pudra suteikia labai didelį matiškumą, tikrai oda nespinti ir neatrodo labai gyvybinga, dėl to, mano nuomone, ją naudojant, būtina naudoti papildomas veido formavimo priemones (ty skaistalus, bronzatą ar dar kokį velnio išmislą).
    Žinoma, kaip ir minėjau, idealus variantas ją naudojant visą makiažą užtvirtinti biria pudra, tačiau pastarosiomis savaitėmis tai daryti pritingiu, nes maniškės birios pudros atspalvis kiek tamsokas, tad turiu pasakyti, kad puikiai atrodo ir be jokių užtvirtinimų :)
    Tiesa, kas liečia atspalvius, naudoju patį tamsiausią, dar nusipirkau dviejų kitų atspalvių testerines pakuotes, tai turiu įspėti, kad tikrai šviesi spalva yra tik pati pirmoji (010), kitos, hmm, kaip čia pasakius.. ant rankos išmėginus atrodė gerai, tačiau atėjus laikui dienos metu ją tepti ant veido - pasibaisėjau :D

    ReplyDelete
  18. o tai tau 'nude skin', kai uzsitepus kaip su kauke atrodai.. :/ nu nezinau, eisiu as i meginuku medziokle matyt, nesinori ismest pora simtu ant pudros, kuri neduos rezultato norimo :(

    g.

    ReplyDelete
  19. Kaip smagu, kad Tau nebūtina naudoti kosmetikos!
    Štai man tai teko įsigyti maskuoklį, kai atsirado diskoloracija(nežinau, ar čia lietuviškas žodis :D) ant nosies galiuko.. Gadina gyvenimą, nes šiaip net nenaudočiau tokių priemonių paprastom dienom, bet atrodyčiau lyg kalėdų senelis su raudona nosim! :D

    ReplyDelete
  20. gal galetum kazka dar paskayti apie Dior nude IRR, gal esi naudojus clinique pudras? Noriu pirkti kazkuria is siu ir vis nezinau:/ noriu neuzkemsancios poras, lengvos, bet tuo paciu maskuojancios, nes daugelis mano naudotu pudru tiesiog dar labaiau sryskina poras:/

    ReplyDelete
  21. gegute, tikrai patariu prieš perkant išmėginti mėginukus ne tik ant riešo ar kaklo srityje, bet ir ant paties veido, mat neretai efektas skiriasi kaip diena ir naktis, o papildomi pirkimai/pardavimai/mainymai jau ir mane pradeda varginti:D

    Nors man asmeniškai ši pudra tikrai tenkino labai stipriai, o kaukės efekto nejaučiau visiškai, nors, reikia sutikti, kad maskuoja itin stipriai. Galbūt šio efekto nejaučiau dėl to, kad naudoju nemažą kiekį skaistalų :D Duok žinią, kai nusipirksi naują pudrą, įtariu, kad mūsų veido įnoriai daugiau mažiau panašūs :)
    PS. O Revlon Tau nebetinka tik dėl atspalvio, ar ir pati pudros sudėtis nebetenkina?

    ReplyDelete
  22. Monika, nors ir žinau bei suprantu, kad kosmetika nėra būtinybė, kaip oras ar vanduo, vis dėlto naudoju jos pakankamai nemažai, lyginant su natūralistėmis :)
    Puikiausiai suprantu Tave dėl raustančios nosies (man atrodo, kad ir lietuviškai šis reiškinys vadinamas diskoloracija:D), man ankščiau panašiai būdavo ilgą laiką pabuvus lauke, esant dideliems šalčiams. Tačiau dabar tiesiog stengiuosi kuo mažiau būti šaltyje, o reikalui esant visuomet odą tepti kremu ir pudra, kuri, kad ir kaip bebūtų keista, kažkiek apsaugo nuo paraudimų (bent jau vizualiai:D).

    ReplyDelete
  23. Gema, ši pudra ypatingai stipriai maskuoja, komentaruose jau yra ne tik teigiamų atsiliepimų, viena mergina šią pudros savybę įvardino kaip "suteikiančią kaukės efektą". Vis dėlto, man ji kaukės efekto nesuteikė, gal dėl to, kad naudoju nedidelį jos kiekį, o ant viršaus žandus teplioju rausvais skaistalais.. Man jos matiškumas ir maskavimas pasirodė ypatingai geras.

    Kas liečia Clinique, esu naudojusi keletą Clinique produktų. Nors ši firma laikoma skirta riebiai/mišriai ar tiesiog problematiškai veido odai, ne visos pudros pasirodė labai geros.Esu naudojusi CLINIQUE gentle light makeup makiažo pagrindą - man jis labai nepatiko: mažai maskavo, stipriai blizgėjo, išryškino įvairiausius defektukus. Taip pat atspalvių pasidinkimas pasirodė ganėtinai siauras. Tačiau prieš du-tris metus esu naudojusi makiažo pagrindą iš Clinique, kurio pavadinimo šiuo metu niekaip nesugebu prisiminti (jau metai kaip bandau prisiminti pavadinimą, tačiau nesėkmingai:D). Prisimenu tik tiek, kad buvo nedidelės talpos, 30ml, o pati pakuotė labai neišvaizdi - šlykščiai žalios spalvos. Vizualiai būtų sunku patikėti, kad tokioje kažkas gali laikyti makiažo pagrindą. Pati konsistencija buvo labai keista : nei skysta, nei tiršta, tarytum putėsiai. O geriausia tai, kad ta pudra buvo atspari lietimams ir vandeniui, tad išlikdavo visą dieną. Deja, nei internete, nei parduotuvėse negaliu jos atrasti, tad ir pavadinimo pasakyti nesugebėsiu.

    Šiaip Clinique pudras giria didžioji dalis merginų, gal tiesiog paskutinį kartą užtaikiau ant netinkamos savo veido odai :)

    ReplyDelete
  24. Aciu labai uz informacija:)

    ReplyDelete
  25. Prašau : ) Kai išsirinksi - lauksiu atsiliepimų :)

    ReplyDelete
  26. ir del to, ir del to :D.. man ant veido be spakliaus jau persisviecia venos- gyvenime tokio baltumo nebuvau.. nestumo hormonai dar be to labai smarkiai patvarke plaukus ir oda- nebesiriebaluoja. tai arba busiu labai laiminga pagaliau turedama normalius plaukus ir oda ir po gimdymo keisiu puse kosmetikos, arba viskas gris i senas vezes, ko labai nenoriu :(

    ReplyDelete
  27. Oo, mieloji, SVEIKINU TAVE LABAI LABAI :) Tai bent kardinalūs gyvenimo pokyčiai laukia ateinančiais mėnesiais :) Nuoširdžiai sveikinu ir labai džiaugiuosi už Tave :)
    Na, ką darysi, tikiu, kad oda ir visas organizmas gali pasikeisti negrįžtamai. Vis dėlto, daug kam po nėštumo ir gimdymo oda ir kiti dalykai susitvarko natūraliai.
    O nebijai naudoti kosmetikos nėštumo metu? Aš gal visiškai neišprusus šioje srityje, bet kažkada girdėjau, kad dažytis nėštumo metu nėra labai gerai. Ar čia tik dar vieni senų bobučių išsigalvojimai?:D

    ReplyDelete
  28. ai, as ne is tu, kur nestumo metu uzsidaro tarp keturiu sienu, valgo tik ekologiska maista, nekerpa ir nedazo plauku, nelakuoja nagu ir isvis bulviu maisu apsirengus dienas leidzia :)) naftos kibirais ant saves kaip netepiau, taip ir netepu, visi kosmetikos pasikeitimai susije tik su tuo, kad nuo kai kuriu intesyviu kvapu pykina :D tai tik sampuna pakeiciau i silpnesnio kvapo, pradejau plaukus plaut kas antra diena, nes neber poreikio alieju is galvos grandyt :D, ir bodyshopinius kuno kremus giliau i lentyna sukisau- dabar naturaliu taukmedzio sviestu tepliojuosi, nes ziauriai bijau striju :)) tiesa pedikiura pasidaryt jau sunku susilenkti, tai nezinau kaip cia bus toliau :D..
    aciu uz sveikinimus ;)

    ReplyDelete
  29. Bet kaip faina turėtų būti, kai nesiriebaluoja plaukai, nedygsta spuogai, nesiriebaluoja veidas ir nevyksta jokie kiti neestetiški dalykai:D
    Tiesa, kas liečia jautrumą kvapams, kartais nė nėštumo nereikia. Jau pusę metų kaip negaliu susirasti tinkamų kvepalų, nes visi pykina, net ir tie, kuriuos prieš gerą mėnesį išgyriau tinklaraštyje, išbuvo maždaug savaitę, dabar nė uostyti jų negaliu:D
    O dėl pedikiūro, tai džiaukis, žiemą vis viena beveik niekas nemato, tai gali tiesiog pailsėti nuo nereikalingų procedūrų :)

    ReplyDelete
  30. man negrazu nelakuoti koju nagai :( tai gaudau dabar kokia akcija pedikiurui :D
    o beje, jei nori dar labiau supavydet- man ne tik kad pregnancy glow ant veido, bet dar ir plaukai isstorejo iki nezmonisku apimciu :D aisku, po gimdymo nupliksiu visai turbut, bet nors pusmeti pasidziaugt galiu :))

    ReplyDelete
  31. beje, kai tas sepetukas skaistalams (bare escentuals ar bare minerals, neiziuriu :))? ieskau kazkokio tokio kirsto, kad tiktu ir skaistalam, ir konturavimui, bet ziauriai nervuoja, kad sintetiniu seriu dazniausiai per minksti sereliai buna ir visai nepakabina sausu presuotu produktu :(

    ReplyDelete
  32. Maniškis šepetėlis i.d BARE ESCENTUALS, bet bare escentuals ir bare minetals yra ta pati kosmetikos priemonių linija (nežinau, kuo tie pavadinimai skiriasi, bet reiškia tai tą patį:D). Lyginant su kitais sintetiniais šepetėliais ir jų šeriais, šis tikrai pakankamai šiurkštus, bet ne toks šiurkštus, kad erzintų ar dirgintų odą. Pakankamai geras įrankis, ypatingai skaistalams :)

    ReplyDelete
  33. Siandien ir as isbandziau Dior nude.Nors mano oda irgi labai sviesi,bet 020 atspalvis idealiai tiko ;)

    ReplyDelete
  34. Egle, maniškei odai 020 stipriai per tamsus :) Visgi kiekviena oda reaguoja skirtingai :)

    ReplyDelete
  35. Mielosios, su visa pagarba - pabandykite prancūziškos Ennoia kosmetikos. Švelni, lengvų aromatų, be parabenų. Ypač malonūs odai kūno aliejai. Daugiau informacijos ieškokite internete.

    ReplyDelete
  36. Ačiū už rekomendaciją :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite