23.2.13

APŽVALGOS: 100% PURE JASMINE GREEN TEA MOISTURIZER

Prieš kiek daugiau nei mėnesį, pasakodama apie savo atradimus veido priežiūros srityje, minėjau naujai atrastą 100 % Pure internetinę parduotuvę ir jos siūlomas natūralias kosmetikos priemones.
Tąkart produktais kaip niekad patenkinta, tačiau itin mažas priemonių tūris neleido jomis džiaugtis ilgą laiką. Dėl šios priežasties šios internetinės parduotuvės virtualias duris varstyti teko dažniau, nei man įprasta.
Antrą kartą platus asortimentas jau neatrodė toks gigantiškas, pradėjau matyti tai, ko iš tiesų reikia. Šį kartą nutariau koncentruotis ties stipriu veido drėkinimu.
Kodėl? Nes drėkinimas paprastai nebūna pirma  mintis, šovusi į riebiaveidės galvą. Dėl šios priežasties užuot drėkinama, oda lieka išsausinta įvairiausių priemonių, skirtų veido riebalavimuisi valdyti. Galiausiai veidui atsibosta nuolatinis odos sausinimas, tad šis atsidėkoja nemaloniai išsausėjusiu ir nušerpetojusiu veidu.
Būtent tokia kosmetinė nelaimė ištiko ir mane. Šiai problemai spręsti pasirinkau jau išbandytos 100 % Pure kosmetikos linijos priemonę su jazminais ir žaliąja arbata.
 Priemonę rinkausi intensyviam veido drėkinimui, tad nepabijojau išmėginti drėkinamojo kremo, skirto sausai ir normaliai odai.
 Šį drėkinamąjį kremą naudoju daugiau nei mėnesį. Jo naudojimu prasideda ir baigiasi kiekviena mano diena. Po tokio laikotarpio galiu drąsiai teigti, kad tai vienas maloniausių drėkinamųjų kremų, daug efektyvesnis, nei garsusis ir stipriai išgirtas Clinique dramatically different moisturizing gel.
Konsistencija pakankamai priimtina, kremas nebėga taip stipriai, kaip gelinio pagrindo priemonės, tačiau jo nereikia krapštyti pirštais ir vargti su paskirstymu ant veido.
 Dozatorius - Didelis atradimas tokiose priemonėse. Ekonomiškumo sumetimais. Rytais naudodama veido priežiūros priemones ne visuomet tinkamai valdau savo veiksmus, tad padidėja tikimybė padauginti produkto ir neišnaudoti visos priemonės tinkamai.Dozatorius užkerta beveik visiems keliams padauginti kremo ir pabaigti produktą greičiau, nei turėčiau.
Vienintelis dalykas, kurio negalėčiau pavadinti šio drėkinamojo kremo privalumu, tai jo kvapas. Jau ilgą laiką kariauju su daugelio priemonių kvapais. Šis kvapas man taip pat nebuvo pats geriausias, tačiau džiaugiuosi, kad priemonėje nėra papildomų aromatizuotų sudėtinių medžiagų, tad ir esamas kvapas jaučiamas vos keletą akimirkų.
Bendras produkto vertinimas labai teigiamas. Kremas atkeliavo supakuotas į labai dailią cilindro formos dėžutę, kurią visuomet smagu panaudoti kitiems tikslams, o mėnesį panaudojusi produktą pajutau pakitusią veido odos būklę: oda pasidarė elastingesnė, minkštesnė ir be menkiausios sausumo užuominos.
Panašu, kad mėgstamiausios veido priežiūros priemonės apdovanojimą šveitiklis turi perduoti drėkinančiam kremui.
Dešimt balų drėkinamiesiems kremams! O jūs ar naudojate drėkiklius?

15 comments:

  1. Patinka man tavo apzvalgos :) o ir drekinamojo kremo ieskojau! reiks paziuret, kaip sitas :)
    ir klausimelis - koks nagu lakas pas tave situose irasuose? nuostabi spalva :)

    ReplyDelete
  2. Sudomino ir mane,tik kilo klausimėlis: gal žinai ar pas juos galima įsigyti mėginukų pirmiau išbandyt ar tinka odai? :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous24.2.13

    Kaip tik vakar užsisakiau veido prausiklį su Jazminais ir žaliąja arbata iš 100% pure:D Kaina kandžiojasi (amerikoje už tokią sumą galėčiau Chanel ar Qlinique nusipirkti), bet bent jau tai tikrai natūralus produktas. Tikiuosi nenuvils.

    ReplyDelete
  4. Mano visa kosmetika šiuo metu: blakstienų tušas, vazelinas, vietoj kremo - sviestas ghee, sezamų aliejus vietoj losjono, muilas, šampūnas ir balzamas. Dėl pastarųjų dviejų kažką reikia daryti, nes tas užburtas ratas "sausini-drėkini, kankini-maitini" ne į sveikatą. :)

    ReplyDelete
  5. Indre, ačiū, džiaugiuosi, kad tokios apžvalgos tinka ir patinka. Man, pastaruoju metu, jos atrodo pačios tinkamiausios tinklaraščio pildymui. :)
    Nagai įrašuose lakuoti ilgalaikiu geliniu lakavimu, o kokia tiksli spalva, pasakyti negalėčiau. Nors pati turiu identišką nagų lako atspalvį iš SALLY HANSEN. Jo atspalvis 52 WHOLESOME EARTH.
    O apie drėkinamuosius kremus ketinu padaryti išsamesnį įrašą, tik dar neapsisprendžiu, kuriame tinklarašytje jį skelbsiu :D

    ReplyDelete
  6. Ingrida, iš tiesų nežinau. Šiuo metu su kiekvienu užsakymu gaunama kūno sviesto mėginukų, tačiau dėl kremo mėginių manau reikėtų teirautis pačių pardavėjų.

    ReplyDelete
  7. Ieva, lauksiu tavo atsiliepimų apie šią priemonę :) Man asmeniškai šis kremas patiko ir paliko didelį įspūdį :) O dėl Chanel ir kitų high-end produktų, vakar perskaičiau gerą mintį, kad daugeliui merginų (ir moterų) šių firmų pirkimas ir naudojimas suteikia placebo efektą, padeda pasijausti prabangiomis ir išskirtinėmis, dėl to atrodo, kad jie veikia efektyviau, nei įprastos priemonės :D

    ReplyDelete
  8. Saule, esi visiškai teisi. Tikriausiai nebūtina palaikyti tokių kraštutinumų ir geriausia būtų atrasti aukso vidurį, kad nereikėtų nei sausinti, nei drėkinti, tiesiog palaikyti stabilią situaciją :)

    ReplyDelete
  9. Ačiū už naudingą įrašą. Aš tai vis mėtausi: jeigu pradedu naudoti natūralius produktus - hidroliatus, aliejus (tai nuo šių mane siaubingai beria ir sausėja oda), tai vėl grįžtu prie chemijos.

    Bet labai gundausi išbandyti kažką iš pure produkcijos.

    ReplyDelete
  10. Ema, puikiai tave suprantu, aš taip pat ne kartą mėginau pereiti prie natūralių aliejų, deja, jie nepadėjo tiek, kiek tikėjausi.

    O Pure produkcija iš tiesų labai šauni, ir natūrali, tačiau efektyvi. :) Kaip ir minėjau, verta pasidomėti dėl mėginių įsigijimą. Nežinau, ar tokią paslaugą tiekėjai teikia, bet pasiteirauti tikrai verta :)

    ReplyDelete
  11. Su savo pasakojimais ir mane sugundei ką nors iš Pure įsigyti. :)
    O čia aš dabar truputį ne į temą paklusiu, bet per kur vadinamuosius "collage" darai?

    ReplyDelete
  12. Gabby, mano koliažų gaminimo procesas šiek tiek keistas ir galbūt ne visiškai logiškas, kadangi nuotraukų dydis milžiniškas, tenka daryti skaidrę per powerpoint programą, tada, pasididinus skaidrą per visą kompiuterio ekraną, vaizdą "printscreeninu" ir nukopijuoju į paintą. Ten apkarpau ir vualia :D

    ReplyDelete
  13. Ka iprastai naudoji veido odai, kai nereikia problemos spresti?
    As perejau prie hidrolatu ir alieju - nekemsa poru bent, nors tuomet makiazas plaukia. Tai taip ir nerandu aukso vidurio.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite