4.3.13

ASMENIŠKUMAI: LA BOUTIQUE

Tikriausiai nė neverta vaitoti ir guostis, kaip sunku gyventi. Visų pirma dėl to, kad tai nebūtų visiška tiesa. Visų antra dėl to, kad gyvenimo būdą pasirenkame patys ir niekas netrukdo jo keisti. Visų trečia, kam, galiausiai, šiais laikais lengva? Tikriausiai niekam. Užtat smagu. Kiekvienas sunkumas tarytum dar vienas iššūkis sau pačiam.
Maniškis gyvenimas pernelyg nesiskiria nuo bet kurio kito studenčioko, laisvalaikiu arba metu, kuris teoriškai skirtas laisvalaikiui, tenka ruoštis debatams apie prostitucijos legalizavimą, inleketinės nuosavybės įstatymo naudą inovacijoms ar tiesiog rašliavoti dviženklio skaičiaus apimties mikroekonomikos darbus anglų kalba apie "Naftos kainų pokyčius pasaulio rinkose naftos produktų pasiūlai ir paklausai", o kur dar kasdieniai loginiai, matematiniai,verslo situacijų ar politinio naudingumo ir tikimybių uždavinukai.. Net saldu, prisiminus, kiek reikia visko išmokti, perskaityti, susipažinti, suprasti ir mokėti pritaikyti. O tuo pačiu ir džiugu, kad nė viena diena, kad ir kokia sunki bebūtų, nepraeina veltui. Tiesa, vis dėlto nutariau, kad viso to man per maža irr..
Pagaliau galiu pasigirti ir pasidžiaugti, jog pajutau pakankamai subrendusi ir motyvuota susirasti darbą. Nuo šiol skaitote La Boutique  Dizainerių ir jaunųjų kūrėjų namų direktorės asistentės rašliavas. Tūkstantkart valio naujajai aš!

Visus vilniečius ir miesto svečius nuoširdžiai kviečiu apsilankyti LA boutique parduotuvėje, su potekste aplankyti mane! Nuo šiol pirmadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais savo namais laikau Raugyklos g. 4A. Kitomis dienomis mano gimtinė Arklių g. 18. Naktimis bei savaitgaliais, tiesa, taip pat.
Tiesa, visas Vilniaus gazeles kovo 7 dieną, 16 valandą kviečiu apsilankyti PC PANORAMA, kur vyks kaspusmetinis Mados Infekcijos kastingas. Šiais metais dizaineriai laukia ne tik stirnaičių, bet ir stirnų patinų, o gal net visų įmitusių briedžių.
Atrankoje gali dalyvauti tiek modelio duonos niekada neragavę vaikinai ir merginos, tiek profesionalūs modeliai nuo 15 metų amžiaus. Merginų ūgis privalo būti ne mažesnis kaip 174 cm, vaikinų – 182 cm. „Infekcijos kastingo“ dalyviai turi būti apsirengę tamsiais, prigludusiais drabužiais, merginos – avėti aukštakulnius. Atranka prasideda 16 valandą. (asmeninis pastebėjimas - jei ne visiškai telpat į reikalavimų rėmus, mėginkite laimę bet kokiu atveju, kartais charizma ir unikalumas nugali bet kokias racionalias taisykles).
Daugiau informacijos ir detalūs reikalavimai dalyviams – http://madosinfekcija.com/?page=news&language=lt&id=535
Visi, atitinkantys (arba ne) įnoringus dizainerių kriterijus, kelkit savo žieminius pilvūzus į fashionistų kastingą. Įpūskit į savo gyvenimą įvairovės ir nustebinkit patys save naujuose vaidmenyse. Nes iššūkiai ir spontaniški sprendimai suteikia daug laimės.
Bučkis!

23 comments:

  1. Šaunuolė! Kaip pavyko rasti tokį nuostabų darbą? Nes man tai skambina tik iš visokių kelionių agentūrų ir parduotuvių, o šitų darbų nesuderinsiu su mokslais.
    Sėkmės naujame darbe, kada nors užsuksiu į svečius apžiūrėti kokiais drabužiais džiuginate :)

    ReplyDelete
  2. oho, sveikinu! darbas išties turėtų būti įdomus :)

    ReplyDelete
  3. Sveikinu su darbo gavimu. Tikiuosi, patiks ;)
    Ir kaip aš čia laiku perskaičiau apie kastingą. Vis noriu, kad mano brolis pamėgintų. Reikės gal kaip nors šiais metais jį įkalbėti :)

    ReplyDelete
  4. opaaa! neblogai čia viskas skamba. :) Sveikinu!

    ReplyDelete
  5. kaip fainaaaa :) kaip pavydu :)

    ReplyDelete
  6. Ema, sunku pasakyti. Iš tiesų ir pati neketinau ieškoti darbo, nes abejojau, ar įmanoma suderinti su mokslais. Nežinau, kaip tavo mokymosi įstaigoje, tačiau pas mane lankomumas žymimas griežčiau, nei mokykloje ir visiškai provalomas, bet.. ėmiau ir radau. Manau esant reikalui darbas pats ateina pas žmogų :D Kitaip šio reiškinio nepakomentuosiu.
    Kita vertus, jau būtų sunku suskaičiuoti, kiek per pastarąjį pusmetį teko aplankyti darbo pokalbių. Galbūt padėjo ir "gyvenimo patirtis", o galbūt tiesiog atsidūriau tinkamu laiku tinkamoje vietoje :)

    ReplyDelete
  7. Goda, tikrai taip, ačiū :)

    ReplyDelete
  8. Haneriete, ačiū :)
    Na, pasakok, ar pavyko brolį įkalbėti apsilankyti kastinge? Aš apie saviškį, gaila, pernelyg vėlai susimąsčiau :D

    ReplyDelete
  9. Inga, tikrai taip ir yra, ačiū :)

    ReplyDelete
  10. Aiste, ačiū :) Iš esmės pavydėti nėra ko, bus laikas - bus ir vaikas :)

    ReplyDelete
  11. Anonymous11.3.13

    Triskart Valio! Labai sveikinu su tokiu šauniu darbu:)

    Beje, išbandžiau 100% pure veido prausiklį - labai patiko. Mano jautri oda nebesudirgusi, atsigavusi ir švytinti:) ačiū už parekomendavimą.

    ReplyDelete
  12. Ieva, labai labai ačiū :)
    Ir labai džiaugiuosi, jog pure prausiklis patiko :) Aš taip pat labai džiaugiuosi šios kosmetikos atradimu. :)

    Tiesa, šiuo metu tame pačiame tinklapyje dairausi skaistalų, mat pabaigusi savo ELF skaistalus, negaliu atrasti tinkamo atspalvio. Šiek tiek abejoju dėl dekoratyvinės kosmetikos, bet gal verta išmėginti ir ją :)

    ReplyDelete
  13. Taaai ka gi tau ten reikia kaip direktores asistentei daryti?:)))

    ReplyDelete
  14. Sandra, papasakosiu, kai susitiksim :)

    ReplyDelete
  15. Sveikinimai, turėtų būti šaunus darbas :) ir daugiau peno blog'ui ;)


    http://makeupdemon.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Demone :) Darbas iš tiesų smagus :) Tiesa, dėl peno blogui, norėčiau suabejoti. Neketinu painioti darbinių interesų ar darbo medžiagos naudoti tinklaraščio tikslams. Bet kokiu atveju yra kažkoks, bent ir visiškai minimalus darbo kodeksas. Nors, žinoma, jei darbo dėka atrasiu įdomių istorijų, nutikimų ar projektų, būtinai pasidalinsiu :)

    ReplyDelete
  17. Vieta atrodo tikrai įdomi, sveikinu gavus vieta;)X
    reiks aplankyti kada, toks labai jaukus 'bautique' atrodo;)


    http://throughartrelatedtofashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Greta, laukiu nesulaukiu, prieš atkeliaudama informuok, kad tikrai būčiau :D

    ReplyDelete
  19. Šaunuolė! Ir aš prisidedu prie sveikinimų su nauju darbu :)

    ReplyDelete
  20. Ačiū Monika ir Tau : )

    ReplyDelete
  21. Anonymous19.3.13

    sveikinu ir linkiu kurybines sekmes, motyvacijos dirbti ir noro viska gyvenime suderinti :)

    ReplyDelete
  22. Ačiū, disco, būtent to gyvenime ir sieksiu :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite