15.10.13

APŽVALGOS: GARNIER OIL TREATMENT

Garnier šį rudenį gali didžiuotis naujais aliejų produktais Ultimate beauty oil ir Wunder Oil.
Garnier Body Ultimate Beauty Oil kūnui skirtas aliejus, kaip ir tikriausiai visi kiti kūno aliejai, turėtų būti būtinas atradimas sausos odos turėtojoms. Jo sudėtyje esantys argano, makadamijos, migdolų aliejai puikiai suminkština ir drėkina odą beveik visą dieną. Vienas keisčiausių dalykų pasirodė šio aliejaus savybė greitai absorbuotis į odą ir nepalikti riebumo pojūčio, konsistencija labai lengva, sukurta kone vandens pagrindu. Taip pat negaliu nepaminėti sąlyginai malonaus riešutinio aliejaus aromato. Tiesa, per didelį darbų maratoną ir žioplumą šį produktą naudojau kaip plaukų aliejų - plaukai į jį sureagavo labai teigiamai! Ir nors savęs didele kūno aliejų gerbėja nelaikau, šis produktas, tikiu, į mano lentyną nugulė ne paskutinį kartą.
Garnier Fructis Wunder oil plaukų aliejus skirtas apsaugoti plaukus nuo aukštos temperatūros. Praturtintas argano aliejumi šis produktas žada sutrumpinti plaukų džiuvimo laiką, apsaugoti plaukus nuo aukštos temperatūros (iki 230C) ir mažinti aukštos temperatūros daromą žalą plaukams bei kaip ir visi aliejai, suteikti plaukams spindesio, lengvumo bei minkštumo.
Mano ombre šviesinti plaukai tikriausiai savo pradinės kondicijos neatgaus niekuomet, tad galiukams tenka skirti ypatingai daug dėmesio ir papildomos priežiūros. Aliejų įpratau naudoti ne tik po plaukų plovimo rytais, bet ir vakarais prieš eidama miegoti, kaip papildomą maitinimo kaukę. Pastarasis aliejus turi ypatingai stiprų cheminį, sunkiai išsisklaidantį citrusinių vaisių kvapą, tad jautresnės kvapų gurmanės aliejuko lai nė nebando. O kitoms labai rekomenduoju, savo veikimu šis nenusileidžia garsiesiems Macadamia plaukų priežiūros produktams!
O kaip jūs ketinate lepinti savo plaukus šį rudenį?

11 comments:

  1. ar neriebina plaukų? gerai išsiplauna?

    ReplyDelete
  2. Vaida, plaukų neriebina. Galbūt todėl, kad naudoju ne per visą ilgį, o koncentruojuosi labiausiai į galiukus.
    Išsiplauna taip pat puikiai. Kita vertus nežinia, kas būtų, jei aliejaus padauginčiau :)

    ReplyDelete
  3. Kaip smagu isgirsti gerus atsiliepimus, nes uzmaciau reklama ir masciau, ar bus geri produktai, ar toks visiskas riebalas. Dekui :) As tai dabar galiukus tepu su Naturalmente Macassar atstatanciu fluidu, labai patenkinta.

    ReplyDelete
  4. Žadėjau macadamios aliejuką plaukam pirkti, bet dabar garnier išbandysiu (kaip tik mano studentiškam biudžetui bus) :)

    ReplyDelete
  5. Monika, rekomendacijos visuomet labai smagus dalykas :) Lauksiu atsiliepimų iš tavęs apie šiuos produktus, o esant progai būtinai pasidomėsiu Naturalmente Macassar atstatančiu fluidu :)

    ReplyDelete
  6. Ema, pabandyk, vis mažiau skaudės nei Macadamia. Man pastaroji nepaliko tokio didelio įspūdžio, kad mokėčiau 100lt. :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous20.10.13

    nusipirkau vakar, nes ieskojau kazko, kas apsaugotu nuo feno poveiko. plauku galai isdziuve, fenas ir ilgametis plauku dazymas padare savo :) kazkaip nesinori permoket uz kosmetika, tai nusprendziau sita daikta pabandyt, nors ir kreivai ziuriu i reklamuojamas prekes. bet girdejau, jog argano aliejus stebuklus daro, o ir sito daikto sudetis ne tokia jau ir itartina, tai nusipirkau. siaip mano plaukai yra labai tiesus (dar mokyklos laikais klausdavo, ar naudoju tiesintuva, nors apie toki daikta net minciu neturejau :D), bet panaudojus sita alieju susidare vaizdas, lyg buciau naudojusi tiesintuva - plaukai tokie glotnus pasidare, wow. taip pat labai svelnus ir zvilgantys, kaip pas grynakrauje azijiete (man azijieciu plaukai labai graziai zvilga, toks plauku grozio etalonas sakyciau). kvapas manes neerzina, atvirksciai netgi. nezinau kaip rytoj bus, bet kolkas nepanasu, kad plaukai nuo sitos priemones riebaluotusi labiau negu jos nenaudojant. zodziu, tikrai saunus ir nebrangus daiktas pavargusiems plaukams. maniskiai lyg ikvepti naujos gyvybes dabar :)

    ReplyDelete
  8. Amberine, na va, labai džiaugiuosi, kad rekomendacijos padėjo :) Man asmeniškai vis dar smagu naudoti šį aliejų. Tik, kaip pastebėjau, plaukams pasidarius glotnesniems ir švelniems, plaukų apimtis tarytum sumažėjo :)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Kiek laiko jums uzteko vieno aliejaus buteliuko?

    ReplyDelete
  11. Kamile, priemonės užteko apie du mėnesius. Sunku prisiminti, tai buvo prieš dvejus metus :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite